MEDIA

OPEN: Ο Μαρινάκης δεν είπε την τελευταία του κουβέντα

Ψάχνεται ο Σαββίδης για την πώληση του OPEN - Στο παιχνίδι ακόμα ο Μαρινάκης
OPEN: Ο Μαρινάκης δεν είπε την τελευταία του κουβέντα

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν για την πώληση του OPEN καθώς ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνεται για αλλού καθώς ο Μάριος Ηλιόπουλος δύσκολα θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχε φανεί πως εκτός από καπνό υπάρχει και φωτιά για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, όμως δεν θα ευοδωθούν.

OPEN: Ο Μαρινάκης δεν είπε την τελευταία του κουβέντα

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, το επόμενο τρίμηνο για το κανάλι του OPEN Beyond αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.

Κι αυτό γιατί μετά το πάγωμα των επαφών για την εξαγορά του παρατηρούνται μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Μετά και την τελευταία αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με τον εφοπλιστή και ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο το σενάριο πλέον πώλησης στο ξένο fund με προεξάρχοντα τον ίδιο απομακρύνεται.

Κάπως έτσι, στο προσκήνιο φαίνεται να έρχονται νέες σημαντικές περικοπές με τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να ανακόψει την χασούρα που του κοστίζει 2 εκατ. ευρώ τον μήνα για τη στοιχειώδη λειτουργία του σταθμού.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του OPEN στοχεύει να προσελκύσει νέες προτάσεις από τους υποψήφιους αγοραστές καθώς εκτός από τον Ηλιόπουλο, στο ευρύτερο πλάνο υπάρχει πάντα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Πηγή: Mediatime.gr

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Κουσουλός: Επιστρέφει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1 – Τι αλλάζει με την πρεμιέρα

Κουσουλός: Επιστρέφει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1 – Τι αλλάζει με την πρεμιέρα

Ο Πέτρος Κουσουλός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το κανάλι να «κλειδώνει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Media
Media: Eurovision 2026: Το κόστος των παρουσιαστών και τα 600.000 ευρώ που συζητιούνται

Eurovision 2026: Το κόστος των παρουσιαστών και τα 600.000 ευρώ που συζητιούνται

Πριν καν ακουστεί η πρώτη νότα της Eurovision 2026, το παρασκήνιο έχει ήδη ανάψει φωτιές, με το κόστος των τριών ζωντανών βραδιών να προκαλεί έντονη συζήτηση.

Media
Media: Survivor spoiler 19/1 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Αθηναίοι ή Επαρχιώτες;

Survivor spoiler 19/1 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Αθηναίοι ή Επαρχιώτες;

Η εκτίμησή μας για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει την 2η ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Media
Media: Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Πολύ ψηλά ο πήχης στο αγωνιστικό κομμάτι από την Μαντίσα και την Ιωάννα έως τώρα στο Survivor 2026.

Media
Media: Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

«Δεν κρύβω πως με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του αναφερόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο.

Media
Media: MasterChef – Survivor: Η πρώτη μάχη τηλεθέασης του 2026 και ο πραγματικός νικητής

MasterChef – Survivor: Η πρώτη μάχη τηλεθέασης του 2026 και ο πραγματικός νικητής

Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της prime time για το 2026 δόθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, με το MasterChef και το Survivor να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια βραδιά υψηλών απαιτήσεων για την τηλεθέαση.

Media
Media: Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Σε φάση αναδιάταξης δυνάμεων μπαίνει το τηλεοπτικό τοπίο, με Alpha, MEGA και ΑΝΤ1 να προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους και να ρίχνουν στη μάχη τα πιο δυνατά τους χαρτιά στη μάχη της prime time.

Media
Media: ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

Με ξεκάθαρη στόχευση και χωρίς πειραματισμούς της τελευταίας στιγμής, ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του ποντάροντας στα πιο ισχυρά του brands: Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Media
Media: Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Survivor τη 2η εβδομάδα του παιχνιδιού, τι μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer του επεισοδίου.

Media