MEDIA

Παγιδευμένοι: Επόμενα επεισόδια με υπόθεση «Πισπιρίγκου»

Μετά τη φυλάκιση του Άγγελου στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν. Αν και δεν το παραδέχονται, λείπει ο ένας στον άλλο. Ώσπου αναλαμβάνουν μία νέα υπόθεση και βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι.
Παγιδευμένοι: Επόμενα επεισόδια με υπόθεση «Πισπιρίγκου»

Μετά τη φυλάκιση του Άγγελου στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν. Αν και δεν το παραδέχονται, λείπει ο ένας στον άλλο. Ώσπου αναλαμβάνουν μία νέα υπόθεση και βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι.

Ο Σπύρος θέλει να «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Κοσμά από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όμως διαπιστώνει ότι αυτό έχει… ήδη εξαφανιστεί και τώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες… Η Υβόννη επιβεβαιώνει στον Σταύρο πως όσα ισχυρίστηκε ο γιος της στο δικαστήριο είναι αλήθεια!

Η Ειρήνη και η Χρύσα Ροδίτη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ και αισθάνονται τύψεις, επειδή αδίκησαν την Άννα. Την ίδια ώρα, εκείνη, με τη βοήθεια πάντα του Δημήτρη, καταφέρνει να βρει τα αποδεικτικά στοιχεία που «δένουν» την κατηγορία του Άγγελου, ο οποίος τελικά οδηγείται στη φυλακή. Ύστερα από αυτό οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν…

Ο Άγγελος βλέπει στην τηλεόραση τον πατέρα του να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του. Σίγουρος ότι και αυτή τον έχει «πουλήσει», τη βάζει στη λίστα με όσους σκοπεύει να εκδικηθεί…

Ο Γεράσιμος δίνει στον Σπύρο να καταλάβει ότι γνωρίζει για τη δολοφονία του Κοσμά και τον κρατά στο χέρι. Έτσι, εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή από το να του επιτρέψει να μείνει στο σπίτι του.

Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα, η οποία μάλιστα θυμίζει πολύ την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, τη φέρνει… αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Η αδελφή της Υβόννης, η Κλειώ, συναντιέται στη φυλακή με τον Άγγελο. Εκείνος, γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του, της ζητά να γίνει η δικηγόρος του. Η Ειρήνη επισκέπτεται στο γραφείο της την Άννα και της ζητά συγγνώμη. Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και τα ξαναβρίσκουν, όμως η Άννα τής λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι.

Η θεία του Θοδωρή τού κάνει δώρο ένα μεταχειρισμένο κινητό. Όταν το παίρνει στα χέρια του, βλέπει ότι υπάρχει μέσα μία φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα της Άννας από τη μέρα που τον σκότωσε. Μία ανήλικη κοπέλα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για κλοπή και ζητά τον Ανδρέα. Όπως του εξηγεί, είναι κόρη μίας πρώην συντρόφου του.

Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης το βράδυ της δολοφονίας ήταν με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο και ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει. Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό… Οι εξηγήσεις του τον καλύπτουν, μόνο που η Άννα μαθαίνει την πληροφορία και την ψάχνει περισσότερο, κάτι που τη φέρνει σε νέα αντιπαράθεση με τον Δημήτρη.

Πηγή: mediatime.gr

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Στο επεισόδιο της Τρίτης έχουμε την 3η ασυλία και την τελευταία υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Τι περιμένουμε…

Media
Media: Survivor spoiler 27/1  αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler 27/1 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το Survivor και παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media