MEDIA

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Άγη πως πήγε με τον Διονύση

«Μπορεί να καταστρέψω το γάμο μου, αλλά θα κατά στρέψω και το διαζύγιό σου!», η φράση αυτή θα ακουστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».
Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Άγη πως πήγε με τον Διονύση

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Σκληρές καταστάσεις στο σήριαλ «Παιχνίδια εκδίκησης» του ΑΝΤ1.  καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε ο Γερολυμάτος θα απολύσει το απολύει τον Άγη και ταυτόχρονα θα του προσφέρει χρήματα προκειμένου να φύγει από τη ζωή της κόρης του.

Παράλληλα ενώ η νύχτα πάθους, που πέρασαν η Μαρίνα και ο Διονύσης θα αποκαλυφθεί από την ίδια, με τις συνέπειες να είναι τρομακτικές για άπαντες.

Οπως αποκαλύπτει ο «Τηλεθεατής» ενώ η Μαρίνα έχει αρχίσει πια να σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει με το γιο της στη Θεσσαλονίκη, η Μάγια την επισκέπτεται στο γραφείο της και την απειλεί πως, αν πειράξει τον Άγη, θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Κι εκείνη, βέβαια, φροντίζει να της δώσει να καταλάβει πως την τελευταία λέξη σε αυτή την ιστορία θα την πει η ίδια.

Η Βάνα προειδοποιεί τον Μάνο πως αν η Μαρίνα το παρατραβήξει, θα αποσύρουν τη δωρεά τους για την κλινική. Κι εκείνος, με τη σειρά του, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη γιατρό του, πως θα πρέπει να ξαναδούν τη σύμβασή της σε περίπτωση που το διαζύγιό της επηρεάσει τα οικονομικά της κλινικής.

Ο Άγης αποφασίζει τελικά να μιλήσει στο γιο του. Χωρίς να του δώσει πολλές εξηγήσεις, του ανακοινώνει απλά ότι με τη μητέρα του θα πάρουν
διαζύγιο. Ο Μάρκος, από την άλλη, αναζητά αποδείξεις ότι ο Άγης δεν είναι με τη Μάγια για τα λεφτά της. Αρχικά, ανακοινώνει πως τη διεύθυνση της εταιρίας αναλαμβάνει η Ιουλία κι αμέσως μετά τον απολύει.

Η ανεργία, βέβαια, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει. Οι οικονομικές απαιτήσεις της Μαρίνας στην αίτηση διαζυγίου δείχνουν ότι στόχος της δεν είναι απλά η λύση του γάμου τους, αλλά η καταστροφή του. Κι εκείνη, όμως, δεν κοιμάται τόσο ήσυχη. Το λάθος που έκανε να κοιμηθεί με τον Διονύση ίσως και να το πληρώσει ακριβά, αφού είναι αυτός τώρα που την εκβιάζει ότι θα ισχυριστεί στο δικαστήριο πως οι δυο τους είχαν σχέση
πολύ καιρό πριν την απατήσει ο Άγης.

«Μπορεί να καταστρέψω το γάμο μου, αλλά θα κατά στρέψω και το διαζύγιό σου! της λέει.

Εν συνεχεία ο Άγης πηγαίνει στη Μαρίνα, θορυβημένος από τις απαιτήσεις της στην αίτηση διαζυγίου. Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει για μία ακόμη φορά. Τα πράγματα ξεφεύγουν, όταν εκείνη του λέει ότι σκοπεύει να μετακομίσει με το παιδί στη Θεσσαλονίκη. «Θα σε λιώσω! Θα σε τσακίσω! Το παιδί μου θα είναι εδώ μαζί μου!», θα της φωνάξει.

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Άγη πως πήγε με τον Διονύση

Λίγο αργότερα, τσακώνεται και με τη Χρύσα, επειδή γνώριζε και δεν του είπε τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μάγια πηγαίνει στον πατέρα της και του ανακοινώνει ότι με τον Άγη αποφάσισαν να φύγουν, σε μια προσπάθεια να τον μαλακώσει. Ο Γερολυμάτος, όμως, δεν δείχνει να κάμπτεται ούτε από τις δικές της συναισθηματικές πιέσεις ούτε από της γυναίκας του.

Στο μεταξύ, η Μαρίνα συνεχίζει ακάθεκτη το σχέδιό της. Στέλνει μήνυμα στον Διονύση να συναντηθούν στο ξενοδοχείο. Εκείνος τσιμπάει το δόλωμα, αλλά όταν μπαίνει στο δωμάτιο με τη σαμπάνια στο χέρι βρίσκει την Κλέλια να τον περιμένει. Έτσι, τον αναγκάζει να παραδεχτεί μόνος του στη γυναίκα του ότι την απάτησε μαζί της. «Το έκανα για να τιμωρήσω τον Άγη», της εξηγεί και παρακαλεί να τον συγχωρήσει, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Παράλληλα, η Χρύσα επισκέπτεται τον Άγη στο σπίτι που μένει με τη Μάγια και συναντά τυχαία στην πολυκατοικία τη Στέλλα. Λίγο μετά, η Μαρίνα παραδέχεται ότι της νοίκιασε σπίτι εκεί, για να μαθαίνει όλες τις κινήσεις του παράνομου ζευγαριού.

Ο Άγης είναι πια στρυμωγμένος από παντού. Έχει απολυθεί από τη δουλειά, οι απαιτήσεις της Μαρίνας στην αγωγή διαζυγίου είναι εξωπραγματικές, ενώ η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να πάρει το γιο τους και να πάνε στη Θεσσαλονίκη τον τρελαίνει. Έτσι, πηγαίνει να της μιλήσει, σε μια προσπάθεια να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα για μία ακόμη φορά κι εκείνη για να τον πικάρει του αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τον Διονύση. «Η βραδιά που πέρασα με τον κολλητό σου, με έκανε να σκεφτώ πως τόσα χρόνια ίσως να ήταν καλύτερα κάθε νύχτα να την περνούσα μαζί του!», του λέει.

Λίγο αργότερα, ο Άγης εισβάλλει στο γραφείο κι ορμάει στον Διονύση, μπροστά στα έντρομα μάτια του Γερολυμάτου και των υπαλλήλων. Ο κολλητός του καταλήγει άσχημα χτυπημένος στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να του κάνει μήνυση. Η σύζυγός του, όμως, έχει αντίθετη άποψη. «Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία, η Μαρίνα έχει γίνει επικίνδυνη. Πήγε και το είπε στον Άγη, πιστεύεις ότι το έκανε χωρίς να έχει κάποιο σχέδιο; Θέλει
να μας διαλύσει. Αν κάνεις μήνυση, απλώς θα της κάνεις τη χάρη», τον συμβουλεύει η Κλέλια.

Αργά το βράδυ, ο Άγης πηγαίνει στη Μαρίνα κι απαιτεί να μιλήσουν και οι δύο μαζί στο γιο τους και να του αποκαλύψουν και για την παράνομη σχέση που είχε εκείνος με τη Μάγια και ότι εκείνη πήγε με τον Διονύση. «Θα σε πολεμήσω όπως με πολεμάς!», της φωνάζει.

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): Ο Κρις Ρία μεταξύ άλλων τραγούδησε και για τα Χριστούγεννα, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ από τον Λάκη Γαβαλά επιτέλους δίνονται απαντήσεις για το τι θα φορεθεί φέτος τα Χριστούγεννα

Media
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Media: Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Όταν η Αγγελική Νικολούλη βγαίνει στον αέρα, οι ισορροπίες αλλάζουν. Το Φως στο Τούνελ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη σταθερή του κυριαρχία

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): Η ΑΕΚ κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision, με ένα όνομα-έκπληξη να βρίσκεται στο τραπέζι για την παρουσίαση των ημιτελικών, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Media
Media: The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

Το The Voice of Greece επιβεβαίωσε γιατί παραμένει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της ελληνικής τηλεόρασης...

Media
Media: Η σειρά που αλλάζει τα δεδομένα: Η Μεγάλη Χίμαιρα κάνει πρεμιέρα στο ERTFLIX από το πρώτο λεπτό του 2026

Η σειρά που αλλάζει τα δεδομένα: Η Μεγάλη Χίμαιρα κάνει πρεμιέρα στο ERTFLIX από το πρώτο λεπτό του 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα, η διεθνής συμπαραγωγή βασισμένη στο εμβληματικό έργο του Μ. Καραγάτση, κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο ERTFLIX

Media