MEDIA

Porto Leone στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια: Μια απιστία, μια προδοσία και το τραγικό τέλος

Ο Πειραιάς του ’60, τα φανάρια της Τρούμπας και μια προδοσία που θα οδηγήσει στο πιο σκληρό φινάλε. Το Porto Leone δεν είναι απλώς μια σειρά εποχής – είναι μια ωμή βουτιά στο πάθος και τη βία.
Porto Leone στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια: Μια απιστία, μια προδοσία και το τραγικό τέλος

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια, φέρνει στις οθόνες μας την Τρούμπα του 1964: έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις, όπου η πλούσια αστική τάξη συγκρούεται με την αμαρτωλή πλευρά της πόλης.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο οικογένειες-αντίπαλοι: οι Βουλάνηδες και οι Καπετανέοι. Μια παλιά βεντέτα, ένα ανέφικτο πάθος και μια μοιραία απιστία θα φέρουν ανατροπές που θα διαλύσουν για πάντα την ήδη εύθραυστη ισορροπία.

Ο Αντρέας Καπετανάκος, ένα νεαρό παιδί από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, ονειρεύεται να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και να ξεφύγει από τη μιζέρια. Όμως, η απαγορευμένη σχέση του με ένα πρόσωπο από την αντίπαλη οικογένεια θα του αλλάξει τη ζωή. Η απιστία που αποκαλύπτεται, πυροδοτεί αλυσίδα εξελίξεων: εκδίκηση, αίμα και θάνατος.

Η Τρούμπα μετατρέπεται από σκηνικό φωτός και ηδονής σε σκηνικό τραγωδίας. Ένας παράνομος πόλεμος μαίνεται, με τις δύο πλευρές να βυθίζονται ολοένα και πιο βαθιά στο σκοτάδι της προδοσίας.

Το Porto Leone είναι μια σειρά με έντονο κοινωνικό υπόβαθρο, πολιτικές προεκτάσεις και βαθιά ανθρώπινα δράματα. Με έναν Πειραιά σχεδόν κινηματογραφικό, καλλιτεχνικά φωτισμένο, αλλά βουτηγμένο στην αμαρτία και τη σιωπή.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στον ALPHA και όλα δείχνουν ότι θα αφήσει εποχή.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: ΕΡΤ: Αντιδράσεις για τις αλλαγές σε ΕΡΤ1 και ERTnews – Πτώση τηλεθέασης και εσωτερική δυσαρέσκεια

ΕΡΤ: Αντιδράσεις για τις αλλαγές σε ΕΡΤ1 και ERTnews – Πτώση τηλεθέασης και εσωτερική δυσαρέσκεια

Αναταράξεις προκαλεί στην ΕΡΤ η στρατηγική στροφή προς την ψυχαγωγία, με τις μετακινήσεις ενημερωτικών εκπομπών να δημιουργούν εσωτερική γκρίνια και προβληματισμό.

Media
Media: Άγιος Έρωτας – Εκβιασμός σοκ: Ο Γεράσιμος απειλεί τον Παύλο και τινάζει τα πάντα στον αέρα

Άγιος Έρωτας – Εκβιασμός σοκ: Ο Γεράσιμος απειλεί τον Παύλο και τινάζει τα πάντα στον αέρα

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας του Alpha, με τον Γεράσιμο να εκβιάζει τον Παύλο.

Media
Media: Να Μ’ αγαπάς Alpha – Παντρεύονται όλοι; Το τέλος όλων των ζευγαριών στα επόμενα επεισόδια

Να Μ’ αγαπάς Alpha – Παντρεύονται όλοι; Το τέλος όλων των ζευγαριών στα επόμενα επεισόδια

Η σειρά Να Μ’ αγαπάς του Alpha μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα επόμενα επεισόδια φέρνουν γάμους, συγκρούσεις και αποφάσεις ζωής που αλλάζουν τα πάντα.

Media
Media: Μάρκος Σεφερλής – Mega: Δεν υπάρχει τηλεοπτική εκπομπή στα σκαριά

Μάρκος Σεφερλής – Mega: Δεν υπάρχει τηλεοπτική εκπομπή στα σκαριά

Μπορεί το όνομα του Μάρκου Σεφερλή να «κλείδωσε» στο Mega, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική από όσα ακούστηκαν για τηλεοπτική επιστροφή.

Media
Media: Το Star «κλειδώνει» Μουτσινά και ετοιμάζει αντεπίθεση – Το νέο project πρώτης γραμμής

Το Star «κλειδώνει» Μουτσινά και ετοιμάζει αντεπίθεση – Το νέο project πρώτης γραμμής

Το Star ανεβάζει στροφές στην ψυχαγωγία, κλείνοντας τον Νίκο Μουτσινά και ετοιμάζοντας νέα projects...

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τεταρτη 11 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τεταρτη 11 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τεταρτη 11 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 10/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος!

Survivor spoiler αποχώρηση 10/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο 3ος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Άνδρας

Media
Media: Γιατί δεν έχει Survivor την Τετάρτη – Τα ταξίδια Λιανού και Τσιμιτσέλη ανατρέπουν τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ

Γιατί δεν έχει Survivor την Τετάρτη – Τα ταξίδια Λιανού και Τσιμιτσέλη ανατρέπουν τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ

Αλλαγές και έκτακτες προσαρμογές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ φέρνουν τα ταξίδια του Γιώργου Λιανού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, με το Survivor να επηρεάζεται άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Media
Media: Άγιος Παΐσιος: Όπως σάρωσε η σειρά, σαρώνει και η ταινία – Η ανάγκη του κόσμου για μηνύματα πίστης αποτυπώνεται στις αίθουσες

Άγιος Παΐσιος: Όπως σάρωσε η σειρά, σαρώνει και η ταινία – Η ανάγκη του κόσμου για μηνύματα πίστης αποτυπώνεται στις αίθουσες

Η συγκλονιστική αποδοχή της τηλεοπτικής σειράς βρίσκει φυσική συνέχεια στον κινηματογράφο, με τον Άγιο Παΐσιο να ανεβαίνει στην κορυφή...

Media