MEDIA

Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Δες από την αρχή την ιστορία σε πέντε ασπρόμαυρες τηλεταινίες.
Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Η αγαπημένη σειρά του Alpha, «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια», επιστρέφει σα να τη βλέπουμε για πρώτη φορά, λίγο πριν η Τρούμπα ανοίξει ξανά τις πόρτες της στο σκοτάδι και στο φως της καθηλωτικής συνέχειας.

Πέντε τηλεταινίες – οι οποίες θα προβληθούν από τη Δευτέρα 19/01 και κάθε βράδυ στις 23:30 – μονταρισμένες καρέ καρέ με τις πιο δυνατές εξελίξεις, τα πιο καθοριστικά γεγονότα που έγραψαν την αρχή της ιστορίας. Όχι απλώς μια επανάληψη. Όχι ένας συνηθισμένος «προθάλαμος» για τα νέα επεισόδια. Αλλά μια ριζική, κινηματογραφική αναγέννηση: Ασπρόμαυρη επεξεργασία, που μεταμορφώνει κάθε σκηνή, κάθε βλέμμα, κάθε ανάσα σε κάτι διαχρονικό.

Γιατί το «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» γεννήθηκε από την καρδιά της εποχής που αφηγείται. Τα σοκάκια της Τρούμπας, τα φώτα, οι γυναίκες που παλεύουν να σταθούν όρθιες μέσα σε έναν κόσμο σκληρό κι αντρικό. Όλα αυτά δείχνουν αλλιώς όταν απαλλαγούν από το χρώμα. Σαν φωτογραφίες που ξεφυλλίζεις σε ένα ξεχασμένο άλμπουμ. Σαν σκηνές από παλιό ελληνικό σινεμά – αληθινό, ωμό, συγκινητικό.

Η ασπρόμαυρη μεταμόρφωση δεν καλύπτει το δράμα – το αποκαλύπτει.

Φωτίζει τα συναισθήματα. Σκληραίνει τις σκιές. Φέρνει τα πρόσωπα πιο κοντά. Δίνει χώρο στις σιωπές, στις υποσχέσεις, στις προδοσίες. Κι επιτρέπει στην αλήθεια της Τρούμπας να ακουστεί πιο δυνατά.

Ξαναζούμε την ιστορία από την αρχή, όχι για να τη θυμηθούμε, αλλά για να την καταλάβουμε βαθύτερα.

Από εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Από τις πληγές, τα πάθη, τα μυστικά που άνοιξαν τον δρόμο για όσα έρχονται.

Πριν η συνέχεια μάς παρασύρει, το «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» μας καλεί να δούμε ξανά τη διαδρομή — αυτή τη φορά σαν ταινία.

Πέντε τηλεταινίες. Μια πόλη, ο Πειραιάς, που ανασαίνει στο σκοτάδι.

Και οι γυναίκες του Porto Leone, πιο δυνατές και πιο ορατές από ποτέ.

Δείτε το trailer εδώ:

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Δείτε την ιστορία από την αρχή σε πέντε ασπρόμαυρες τηλεταινίες, Δευτέρα έως Σάββατο στις 23:30.

Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Δραματική σειρά εποχής ελληνικής παραγωγής 2025-2026

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας, Βασίλης Τσελεμέγκος, Μάριος Καραμάνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Τριανταφύλλου, Μπάμπης Αρσενάκος

Ηχοληψία: Χρήστος Παπαδόπουλος, Κώστας Κολοκάθης

b: Σπύρος Λάσκαρης

Ενδυματολόγος: Κική Μήλιου

Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος, Μανόλης Ζεάκης

Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Στρόφαλης

Το τραγούδι των τίτλων «Ο καπνός απ’ το λιμάνι», σε στίχους Ειρήνης Τουμπάκη, ερμηνεύει η Μάρθα Φριντζήλα.

Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης

Παραγωγοί: Πάνος Παπαχατζής, Κώστας Σάκκαρης

Παραγωγός: Αthens Productions A.E.

Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης (Σπύρος Γιάμαρης), Κλέλια Ρένεση (Γαλήνη Βούλγαρη), Μαρίνα Ασλάνογλου (Αλεξάνδρα Καπετανάκου), Αντώνης Καρυστινός (Κωνσταντίνος Βούλγαρης), Αλέκος Συσσοβίτης (Ηλίας Καπετανάκος), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Ρίτα Ζαφείρη), Ιζαμπέλλα Φούλοπ (Άντζελα Δρόσου), Άρης Αντωνόπουλος (Στράτος Καπετανάκος), Βασίλης Μηλιώνης (Γρηγόρης Βούλγαρης), Σταύρος Σβήγκος (Χρόνης Θαλασσίτης), Κωνσταντίνα Τάκαλου (Φωφώ), Μαρία Καβουκίδου (Ξένη Φραγκούλη), Μαρθίλια Σβάρνα (Καίτη), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Λένα Βούλγαρη), Δημήτρης Καπετανάκος (Στέλιος Σκαβάτσος), Ευφημία Καλογιάννη (Κοραλία), Δημήτρης Σέρφας (Αντρέας Καπετανάκος), Κυριάκος Σαλής (Ορέστης Βούλγαρης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Βούλα Μαρκάκη), Γιάννα Ζιάννη (Ματίνα), Στέλλα Γκίκα (Ασημίνα), Γρηγορία Μεθενίτη (Ντόρα), Δημήτρης Παπανικολάου (Λάζαρος Φραγκούλης), Γιάννης Λεάκος (Νίκος Καστίλιας), Χριστίνα Στεφανίδη (Λουΐζα), Τριαντάφυλλος Δελής (Βούγγελας), Αργύρης Αποστόλου (Τάκης), Αγγελίνα Τερσενίδου (Γίτσα), Νεφέλη Παπαδερού (Βίκυ), Τάσος Καρλής (Ζήσης).

Στο ρόλο του καπετάν-Μανώλη, ο Μιχάλης Αεράκης.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Prime time: Alpha και ΑΝΤ1 αλλάζουν πλάνο την τελευταία στιγμή – το «Σόι σου» απέναντι στο MEGA, το «Vinylio» “κλείνει” τη βραδιά

Prime time: Alpha και ΑΝΤ1 αλλάζουν πλάνο την τελευταία στιγμή – το «Σόι σου» απέναντι στο MEGA, το «Vinylio» “κλείνει” τη βραδιά

Η prime time μπαίνει σε νέα φάση «σκακιέρας», με Alpha και ΑΝΤ1 να κάνουν κινήσεις-ματ στο πρόγραμμα

Media
Media: Grand Hotel : Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν ανατροπές

Grand Hotel : Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν ανατροπές

Το Grand Hotel ετοιμάζεται να περάσει σε νέα φάση, καθώς οι επόμενες εξελίξεις φέρνουν νέες αφίξεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις, συμμαχίες και αντοχές.

Media
Media: Survivor 3-2 spoiler: Πρωτιά τον Ιανουάριο και χάος στις ομάδες – Ποιος έχει το προβάδισμα για την 3η ασυλία

Survivor 3-2 spoiler: Πρωτιά τον Ιανουάριο και χάος στις ομάδες – Ποιος έχει το προβάδισμα για την 3η ασυλία

Το Survivor όχι μόνο άντεξε τον Ιανουάριο, αλλά έκλεισε τον μήνα στην κορυφή της ζώνης του, την ώρα που στον Άγιο Δομίνικο οι ισορροπίες μοιάζουν πιο εύθραυστες από ποτέ.

Media
Media: Survivor: Επέκταση επεισοδίων εξετάζει ο ΣΚΑΪ – Τι δείχνουν τα πρώτα δεδομένα

Survivor: Επέκταση επεισοδίων εξετάζει ο ΣΚΑΪ – Τι δείχνουν τα πρώτα δεδομένα

Τα πρώτα σημάδια αντοχής του Survivor έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία του ΣΚΑΪ, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης του παιχνιδιού, τόσο σε επεισόδια όσο και σε διάρκεια.

Media
Media: Survivor spoiler 3/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor spoiler 3/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Λίγα πράγματα βγαίνουν από το trailer για να βγάλουμε άκρη για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 2/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 2/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Media
Media: Αποκαλύψεις: Ο Κουσουλός πρώτος και τον Ιανουάριο – Η εκπομπή που δεν κουνιέται από την κορυφή

Αποκαλύψεις: Ο Κουσουλός πρώτος και τον Ιανουάριο – Η εκπομπή που δεν κουνιέται από την κορυφή

Σταθερά στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης βρέθηκαν και τον Ιανουάριο οι Αποκαλύψεις με τον Πέτρο Κουσουλό, επιβεβαιώνοντας ότι η εκπομπή έχει μετατραπεί σε καθημερινή συνήθεια για το τηλεοπτικό κοινό.

Media
Media: Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Όχι για έναν μήνα, αλλά με διάρκεια και συνέπεια. Ο Alpha έκλεισε πρώτος τόσο τον Ιανουάριο όσο και ολόκληρη τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πρωτιά του δεν είναι συγκυριακή.

Media