MEDIA

Σας πονάει ο Μάρκος Σεφερλής…

Έχει δει κόσμο και κοσμάκη να του επιτίθεται ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά η αγάπη του κοινού παραμένει σταθερή και διαρκής!
Σας πονάει ο Μάρκος Σεφερλής…

Και τι δεν έχει ακούσει ο Μάρκος Σεφερλής. Για το χιούμορ του, για το αν έχει όρια στη σάτιρα, για το αν αρέσει ή αν είναι ξεπερασμένος. Ο κόσμος όμως τον αγαπά και φάνηκε κι από το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Βλακειούλα (και η ερώτηση και το τηλεπαιχνίδι εδώ που τα λέμε) αλλά ενδεικτική. Τι ψήφισε το κοινό ανάμεσα σε τέσσερις διάσημους; Α μισό, πρώτα η ερώτηση. Ποιον θα καλούσες σε δείπνο. Οι απαντήσεις ήταν Νίκος Μουτσινάς, Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής και Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι περιμένατε δηλαδή στην απάντηση. Στο ποια θα είναι η δημοφιλέστερη. Να γελάσει θέλει ο κόσμος, να σκάσει κάνα χαμόγελο το χειλάκι του. Ο Μάρκος Σεφερλής, αρέσει δεν αρέσει, είναι ειδικός. Και στον περισσότερο κόσμο αρέσει. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε για όσα έχει ακούσει…

Με 51% κέρδισε. Ούτε στη βοήθεια κοινού στον Εκατομμυριούχο τέτοια ποσοστά!

Έπρεπε να τον είχαν μαζί με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Εκεί να δείτε. Μάρκος Σεφερλής και ξερό ψωμί!

ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ!

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media
Media: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έλληνας πρώην διεθνής άσος ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έλληνας πρώην διεθνής άσος ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor!

Έρχεται στο Survivor ένας παίκτης με βαριά ποδοσφαιρική ιστορία, διεθνείς παραστάσεις και χαρακτήρα που θα συζητηθεί. Η αποκάλυψη… εδώ!

Media
Media: Τέλος το Grand Hotel στον ΑΝΤ1: Οριστική αυλαία – Γιατί δεν άντεξε άλλο

Τέλος το Grand Hotel στον ΑΝΤ1: Οριστική αυλαία – Γιατί δεν άντεξε άλλο

ριστικό είναι το τέλος για το Grand Hotel στον ΑΝΤ1, καθώς η σειρά δεν θα συνεχιστεί πέρα από τον δεύτερο κύκλο, με την αυλαία να πέφτει το καλοκαίρι του 2026,

Media
Media: MasterChef: Επετειακός κύκλος με ανατροπές – Μεγάλες επιστροφές και δοκιμασίες που δεν έχουμε ξαναδεί

MasterChef: Επετειακός κύκλος με ανατροπές – Μεγάλες επιστροφές και δοκιμασίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Ο επετειακός κύκλος του MasterChef έρχεται για να ταράξει τα νερά: μεγάλες επιστροφές, δοκιμασίες-φωτιά και αλλαγές που θα προκαλέσουν αίσθηση σε κοινό και κριτικούς, σε μια σεζόν που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης: Πώς τελειώνει η σειρά του ΑΝΤ1 – Το μεγάλο φινάλε

Παιχνίδια Εκδίκησης: Πώς τελειώνει η σειρά του ΑΝΤ1 – Το μεγάλο φινάλε

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Παιχνίδια Εκδίκησης τα έχει όλα: πόνο, φόβο, συγκρούσεις αλλά και λύτρωση, με τους ήρωες να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και να κλείνουν οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος.

Media
Media: Eurovision: Καπουτζίδης και Μαγγίρα αναλαμβάνουν μαζί – Το τρίτο πρόσωπο έκπληξη

Eurovision: Καπουτζίδης και Μαγγίρα αναλαμβάνουν μαζί – Το τρίτο πρόσωπο έκπληξη

Σε οριστική συμφωνία με την ΕΡΤ φαίνεται πως κατέληξε η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την παρουσίαση της Eurovision. Στο πλάνο και ένα τρίτο πρόσωπο-έκπληξη.

Media
Media: Survivor 2026 : Ο Μιχάλης Σηφάκης πάει Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2026 : Ο Μιχάλης Σηφάκης πάει Άγιο Δομίνικο!

Ο Μιχάλης Σηφάκης μπαίνει στο Survivor 2026!

Media
Media: Το Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι: Ο Οδυσσέας ομολογεί στη Μαγδαληνή τις παράνομες δουλειές

Το Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι: Ο Οδυσσέας ομολογεί στη Μαγδαληνή τις παράνομες δουλειές

Μια εξομολόγηση που αλλάζει τα πάντα έρχεται στο Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι, καθώς ο Οδυσσέας παραδέχεται στη Μαγδαληνή ότι εμπλέκεται σε παράνομες δουλειές, για να μη τη χάσει.

Media