MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει με μίσος την Καλλιόπη

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά Σασμός με τη γιαγιά Ειρήνη και την Καλλιόπη πρωταγωνίστριες.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει με μίσος την Καλλιόπη

O Σασμός θα έχει αποκαλύψεις «φωτιά» στα επόμενα επεισόδια οι οποίες θα φέρουν αντιμέτωπες τη γιαγιά Ειρήνη με την Καλλιόπη. Καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και φέρνουν ανατροπές.

Η σειρά του Alpha κορυφώνει την αγωνία αλλά και την τηλεθέαση καθώς βαδίζουμε σιγά σιγά στην ολοκλήρωσή της μετά από 3 χρόνια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη πως ο Αντρέας ευθύνεται για το φόνο του Βασίλη και πως ο ίδιος έστρεψε τα βλέμματα όλων στον Παύλο για να βάλει φωτιά στη βεντέτα.

Η Καλλιόπη δεν κρατάει μυστικά τα νέα και τα λέει στον Παύλο ο οποίος εξοργίζεται. Τόσο με τον Αντρέα και το σχέδιό του όσο και με τη γιαγιά Ειρήνη που ξέρει πράγματα και δε μιλάει. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει την αλήθεια και στον Μαθιό και τον Αστέρη οι οποίοι σοκάρονται από τη βόμβα.

Η άφιξη του Ρούσσου στο χωριό φέρνει τρόμο. Ο Παύλος επιτίθεται στη γιαγιά πως τόσο καιρό αν είχε μιλήσει για τη Μαρία Σταματάκη αλλά και για τον Ρούσσο και τον Αντρέα θα είχαν σωθεί ζωές.

Η γιαγιά Ειρήνη αναστατώνεται και πηγαίνει στην εκκλησία να προσευχηθεί. Εκεί όμως τη βρίσκει μια έκπληξη. Η Καλλιόπη είναι εκεί και τις ρίχνει τις δικές της κατηγορίες πως δε θα είχαν χαθεί τόσα άτομα, ακόμη κι ο δικός της γιος ο Μάρκος.

Αυτή η κουβέντα ξεχειλίζει το ποτήρι για τη γιαγιά η οποία επιτίθεται στην Καλλιόπη και την χτυπάει. Ο παππάς βρίσκει έκπληκτος τις δύο γυναίκες να έχουν πιαστεί στα χέρια.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σε πανικό η Στέλλα μετά από απειλητικό τηλεφώνημα στο Χρήστο

Τηλεθέαση: Άγρια μάχη Survivor με MasterChef

Survivor highlights 20/3: «Το ήξερε και η Δαλάκα, είναι διπροσωπία» – Χαμός με τους Κόκκινους και τους Μπλε!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος έρωτας: Τέλος ο Κλεάνθης – Ο φρικτός θάνατός του

Άγιος έρωτας: Τέλος ο Κλεάνθης – Ο φρικτός θάνατός του

Γεγονόταν που πρόκειται να συγκλονίσουν έρχονται για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Άγιος Έρωτας». Ο Κλεάνθης θα χάσει τη ζωή του. Σοκ.

Media
Media: Άγιος έρωτας: Η Σοφία προσπαθεί να δολοφονήσει το παιδί της Αναστασίας

Άγιος έρωτας: Η Σοφία προσπαθεί να δολοφονήσει το παιδί της Αναστασίας

Η Σοφία χάνει τον έλεγχο και φτάνει στα άκρα για να εκδικηθεί την Αναστασία – Μια απόπειρα δολοφονίας που συγκλονίζει τον Χάρη.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»: Ο Μιλτιάδης και ο Ανδρέας εγκαταλείπουν τη Μάνη – Τι δείχνει το σενάριο για την παρουσία τους στη συνέχεια της σειράς.

Media
Media: Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Ο Πέτρος δέχεται πυροβολισμό και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή – Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να τον σώσει στο νέο σοκ του Grand Hotel.

Media
Media: Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ο Χρονοδρόμος» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ogdooshop.gr

Media
Media: Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Mega...

Media
Media: Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχωρεί από το Mega και ετοιμάζεται για νέα εκπομπή στον Alpha. Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή και τη νέα σεζόν.

Media
Media: OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

Η Χριστίνα Βραχάλη αφήνει τα γήπεδα και μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο.

Media