MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης στο κάδρο για την δολοφονία του Στεφανή

Όλα όσα θα γίνουν με τις έρευνες για τον Ευθύμη στη συνέχεια της σειράς Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης στο κάδρο για την δολοφονία του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να καθηλώνει ο Σασμός σαρώνοντας την τηλεθέαση καθημερινά. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και η αγωνία έχει κορυφωθεί λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Στεφανή έχουν ανοίξει ξανά μετά την εύρεση του όπλου. Ο Φραγκιαδάκης είναι σίγουρος πως το έγκλημα το έχει κάνει ο Μαθιός όμως δε μπορεί να βρει τις αποδείξεις που χρειάζονται.

Στο μεταξύ και ο Λευτέρης ερευνά την υπόθεση. Αφού δε καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από τον Μανόλη, ο Λευτέρης θα στρέψει αλλού την προσοχή του.

Μοιράζεται μάλιστα τη νέα του θεωρία με τον Αντώνη. Ο Λευτέρης πιστεύει ότι ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από το φονικό καθώς ο Στεφανής είχε παράνομες δουλειές με τον Ευθύμη και μάλιστα του χρωστούσε και λεφτά.

Η θεωρία έχει βάση καθώς ο Ευθύμης θα μπορούσε να τον βγάλει από τη μέση ως εμπόδιο στις δουλειές του. Ο Αντώνης όμως, παρότι θα ήθελε πολύ να βάλει μέσα τον Ευθύμη, συνεχίζει να πιστεύει ότι ίσως ακολουθήσουν λάθος δρόμο αν πάρουν αυτή τη διαδρομή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στενεύει ο κλοιός για τον Ευθύμη

Στο μεταξύ ο Μύρος βρίσκει αποδείξεις ότι ο Πάνος, το δεξί χέρι του Φαρμάκη, ευθύνεται για τον τραυματισμό του Τάσου, του πατέρα της Στέλλας. Όταν η Στέλλα το μάθει αυτό θα γίνει έξαλλη και ορκίζεται εκδίκηση από τον Ευθύμη.

Παράλληλα με αυτό όμως νέες δυσκολίες εμφανίζονται για τον Φαρμάκη. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται σε ανάκριση. Παρά τις πιέσεις των αστυνομικών ο συνεργός του Ευθύμη δε σπάει και δε τον προδίδει.

Όταν αφήνεται ελεύθερος εκβιάζει τον Ευθύμη για περισσότερα λεφτά και εκείνος βλέπει τον κλοιό να στενεύει γύρω του.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το  mediatime.gr.

Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την ανατροπή – Ζητά από την Αργυρώ να μείνει σπίτι της!

Survivor All Star τελικός: Τότε θα γίνει ο τελικός! – Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και πότε επιστρέφουν οι παίκτες

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media
Media: Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Όταν μια σειρά φεύγει από την prime time, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο Alpha μετακινεί τους Τρομερούς γονείς και δείχνει ποιους εμπιστεύεται στη μάχη της τηλεθέασης.

Media
Media: Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Οι αλλαγές στον ANT1 δεν είναι θέμα γούστου ή «φρεσκαρίσματος». Είναι αποτέλεσμα ανάγκης, καθώς ο σταθμός έχει μείνει πίσω στην τηλεθέαση σε σχέση με τον Alpha και το MEGA.

Media
Media: Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν και οι δικαιολογίες μαζί τους. Η prime time μπαίνει πλέον στην κανονική της μάχη, με Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μετράνε αντοχές.

Media
Media: Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό βάρος ο Παναθηναϊκός στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην τηλεθέαση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media