MEDIA

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου του

Ο Παντελής από τη σειρά Σασμός δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα στη συνέχεια.
Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου του

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Σασμός συνεχίζει να βρίσκεται πρωτοπόρος στη μάχη για τη τηλεθέαση της βραδινής ζώνης και πώς να μην είναι άλλωστε όταν η σειρά του Alpha φέρνει τη μία συνταρακτική εξέλιξη μετά την άλλη στην ιστορία της Κρήτης.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις τρέχουν και εκτός της σειράς καθώς ο σκηνοθέτης της κατηγορείται για βιασμό και παραιτήθηκε από τη συνέχεια θέτοντας αμφίβολα τα προσεχή προγραμματισμένα γυρίσματα.

Στα της σειράς τώρα, όπως σας ενημερώσαμε, σύμφωνα με τα τελευταία spoiler η Αργυρώ ανεβαίνει ένα νέο συγκλονιστικό γολγοθά στη συνέχεια. Στη κοπέλα γίνεται διάγνωση για σοβαρή ασθένεια με το μέλλον της να συγκλονίζει όσο ψάχνει δότη νεφρού.

Οι εξελίξεις όμως δεν έρχονται μόνο από τη βασική πρωταγωνίστρια του Σασμού καθώς η ιστορία στη Κρήτη μας παρουσιάζει τις ζωές και άλλων ηρώων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον όπως του καφετζή, Παντελή.

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής προσπαθεί να μη χάσει τα παιδιά του

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παντελή στη σειρά, Στάθης Μαντζώρος, μίλησε στο περιοδικό 7 μέρες TV για τον χαρακτήρα του αλλά και το μέλλον που θα έχει.

Ο Παντελής είναι ένας λαϊκός άντρας μαθημένος στην μικρή κοινωνία που ενδιαφέρεται ίσως παραπάνω από ότι πρέπει για το τι θα πει ο κόσμος γύρω του κάτι το οποίο θα αρχίσει να το αντιλαμβάνεται σιγά σιγά.

Ο καφετζής του χωριού μπορεί να δείχνει έναν έντονο, βαρύ χαρακτήρα όμως οι καταστάσεις θα αρχίσουν να τον λυγίζουν σιγά σιγά.

Αρχικά ο χωρισμός της κόρης του της Θοδώρας όπως και το γεγονός ότι έχασε το μωρό της τον φέρνει πιο κοντά στην κόρη του. Ο Παντελής στέκεται δίπλα της και την στηρίζει δίνοντάς της τον απαραίτητο χώρο, αγνοώντας όσα λέγονται στο χωριό για αυτή. «Βγάζει τη μάσκα του σκληρού. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και της ειλικρινειας.», αναφέρει ο ηθοποιός.

Αυτό που έχει αλλάξει όμως γενικά τον Παντελή είναι το γεγονός ότι έφυγαν και τα δυο του παιδιά από το σπίτι και έμεινε μόνος με τη γυναίκα του.

Ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Μανώλης δεν επισκέφτεται συχνά το χωριό τον βάζει σε σκέψεις για το τι έχει κάνει λάθος και προσπαθεί να διορθώσει τη συμπεριφορά του όσο είναι νωρίς. Ο Παντελής δε θέλει να απομακρυνθεί για πάντα από τον γιο του και ξέρει πως ο Μανώλης δεν τον έχει ανάγκη για να πορευτεί στη ζωή καθώς είναι έξυπνο παιδί.

Η γνωριμία του με την τυφλή του κοπέλα τη Κλαίρη θα τον βάλει σε ενδοιασμούς. Όμως ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσει τον γιο του είναι να αποδεχτεί την επιλογή που έχει κάνει.

Ειδήσεις τώρα

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χτύπησε με σκληρό trailer που πρέπει να δεις

Τρία Μίλια: Πήγαν να σκοτώσουν με δηλητήριο τον Πέτρο – Άντρας «φάντασμα» στο νησί!

Η γη της ελιάς: Ο Φίλιππος τσακίζει την ψυχολογία της Άννας

Άγριες Μέλισσες: Μάχη να βγει ο Θεόδωρος από το ίδρυμα – Ο Μελέτης φτιάχνει στρατό εναντίον του Ακύλα!

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media