MEDIA

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης «δολοφόνος» του γιου του – Αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός και η αποκαλύψεις θα είναι μεγάλες.
Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης «δολοφόνος» του γιου του – Αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Η Αιμιλία και ο Παύλος Βρουλάκης έζησαν στο παρελθόν μια σχέση γεμάτη πόθο στη σειρά Σασμός. Την αγάπη τους ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά ο μικρός Γιάννης, που ήρθε στη ζωή τους και τους την άλλαξε. Όμως η οικογενειακή τους ευτυχία διαλύθηκε απότομα όταν ο μικρός πνίγηκε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ο Παύλος για να ξεφύγει από το κυνηγητό των Σταματάκηδων, σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Η Αιμιλία έμεινε μόνη στη ζωή με μόνη παρηγοριά τον Δημήτρη, τον κολλητό του Παύλου, που λίγα χρόνια αργότερα όχι απλά παρέμεινε στη ζωή της αλλά και θέλησε να μοιραστούν μαζί το μέλλον.

Αιμιλία και Δημήτρης παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν μια ζωή από το μηδέν, χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να αφήσει για πάντα πίσω της το δέσιμο που είχε με τον Παύλο. Για την ακρίβεια, η καρδιά και το μυαλό της έμειναν σε εκείνον και τον μικρό τους γιο που χάθηκε άδοξα. Ετσι λοιπόν, όταν είδε ξανά μπροστά της τον Παύλο, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο κόσμος της ταράχθηκε και θέλησε να πάρει εξηγήσεις για τις κινήσεις του άντρα που κάποτε έλεγε ότι την αγαπάει. Δεν της στέρησε την αλήθεια και παρόλο που εκείνη θύμωσε μαζί του για τις πράξεις του, θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να γοητεύεται από την παρουσία του.

Η πάντα σοβαρή και αδιάλλακτη Αιμιλία θ’ αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή με τον πρώην άντρα της και την οικογένειά του σε σημείο που ο Δημήτρης Θα δηλώσει την αγανάκτησή του. Εκείνη προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Οι εντάσεις στη σειρά Σασμός θ’ αρχίσουν να πληθαίνουν, ενώ η σχέση της με τον Παύλο ολοένα και θα βελτιώνεται. Ο πρώην άντρας της ξέρει πώς να την κάνει να νιώσει καλά και να είναι ο εαυτός της και ξέρει ακόμα πόσο πολύ τον αγαπούσε. Οι δυο τους λοιπόν δεν θ’ αργήσουν να έρθουν κοντά συνεχίζοντας τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν, αποδεικνύοντα στον χρόνο και τους γύρω τους πως οι πραγματικές αγάπες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Οταν ο μικρός Γιάννης πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης στη σειρά του ALPHA, Σασμός, σύσσωμη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Εκείνη ήταν η περίοδος που η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Για την ακρίβεια, ο Παύλος είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή και στη συνέχεια περίμενε το δικό τους χτύπημα. Από φόβο όμως μη βάλουν στόχο το μονάκριβο παιδί τους, ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του για να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν ποτέ. Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τον εαυτό του. Συνένοχος σε όλα αυτά είναι ο παπα-Μιχάλης, φίλος του Παύλου Βρουλάκη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μικρά παιδιά. Βλέποντας και εκείνου το τέλος να πλησιάζει, συμφώνησε στο θέατρο που έστησε ο άντρας και βοήθησε στο να δοθεί το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια. Ο γιος είναι μάλλον ο Λευτέρης Ορφανός αλλά αυτό θα φανεί παρακάτω…

Πηγή: mediatime.gr

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 2/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 2/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Media
Media: Αποκαλύψεις: Ο Κουσουλός πρώτος και τον Ιανουάριο – Η εκπομπή που δεν κουνιέται από την κορυφή

Αποκαλύψεις: Ο Κουσουλός πρώτος και τον Ιανουάριο – Η εκπομπή που δεν κουνιέται από την κορυφή

Σταθερά στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης βρέθηκαν και τον Ιανουάριο οι Αποκαλύψεις με τον Πέτρο Κουσουλό, επιβεβαιώνοντας ότι η εκπομπή έχει μετατραπεί σε καθημερινή συνήθεια για το τηλεοπτικό κοινό.

Media
Media: Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Όχι για έναν μήνα, αλλά με διάρκεια και συνέπεια. Ο Alpha έκλεισε πρώτος τόσο τον Ιανουάριο όσο και ολόκληρη τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πρωτιά του δεν είναι συγκυριακή.

Media
Media: Survivor spoiler 2/2 : Φεύγει κι άλλος παίκτης!

Survivor spoiler 2/2 : Φεύγει κι άλλος παίκτης!

Μια απρόσμενη αποχώρηση φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor, με τις ισορροπίες να αλλάζουν δραματικά και τις ανατροπές να κορυφώνονται στο αποψινό επεισόδιο.

Media
Media: MEGA – Τηλεθέαση: Κανείς δεν το κουνά από την κορυφή της ενημέρωσης – Πρώτο και τον Ιανουάριο 2026

MEGA – Τηλεθέαση: Κανείς δεν το κουνά από την κορυφή της ενημέρωσης – Πρώτο και τον Ιανουάριο 2026

Την απόλυτη κυριαρχία του στην ενημέρωση επιβεβαίωσε το MEGA και τον Ιανουάριο του 2026, αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω σε όλες τις βασικές ενημερωτικές ζώνες.

Media
Media: Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δύο special εμφανίσεις ανεβάζουν τον πήχη στο Sing for Greece 2026, που έρχεται στην ΕΡΤ με τρεις βραδιές γεμάτες Eurovision παλμό, μουσικές εκπλήξεις και έντονα συναισθήματα.

Media
Media: Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Λίγα πράγματα μπορούμε να αντιληφθούμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor

Media
Media: MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

Με πρωτιές στην τηλεθέαση ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο το MEGA, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του στην prime time και στην ενημέρωση, πριν ακόμη κάνουν πρεμιέρα όλα τα νέα προγράμματα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Media