MEDIA

ΣΚΑΪ: Πρόβλημα οι σειρές στο κανάλι του Αλαφούζου

ΣΚΑΪ: Καταιγιστικές εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς οι χαμηλές τηλεθεάσεις φέρνουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα του σταθμού.
ΣΚΑΪ: Πρόβλημα οι σειρές στο κανάλι του Αλαφούζου

Η χαμηλές τηλεθεάσεις που κάνουν αρκετά προγράμματα του ΣΚΑΪ, έχουν πονοκεφαλιάσει τους ανθρώπους του καναλιού. Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού πόνταραν πολλά στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας και τα τηλεπαιχνίδια. Προς το παρόν όμως τα νούμερα της AGB δεν τους δικαιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Eurovision: Ποιος θα εκπροσωπήσει φέτος Ελλάδα και Κύπρο; (vid)

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη έχουν αποφασιστεί αλλαγές στο πρόγραμμα. Μία από αυτές είναι η αλλαγή ώρας προβολής στο «Λόγω Τιμής» και την «Πολυκατοικία».

Σύμφωνα όμως με το tinasmess.gr, δεν θα είναι οι μόνες μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον ΣΚΑΪ. Οι πληροφορίες από το Φάληρο δείχνουν ότι το «Guess my Age» με τον Γιώργο Λιάγκα θα μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο, πριν από τον «Αδύναμο Κρίκο».

Εξάλλου, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι δεν ορίζει συγκεκριμένες μέρες που θα προβάλλεται, παρά μόνο ότι πρέπει να γυριστούν 100 επεισόδια.

Τέλος, υπάρχει η σκέψη να κοπεί τελείως η τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» και στη θέση του να προβάλλεται καθημερινά το «My style rocks».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

#Tags

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Μια απρόσμενη ανατροπή φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς, καθώς ο Θεόφιλος, ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για το τέλος του γάμου του με τη Ζωή, αρνείται την τελευταία στιγμή να υπογράψει το διαζύγιο.

Media
Media: Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Πολλοί ψάχνουν στο Spotify το Ferto και το Dark Side of the Moon, όμως τα τραγούδια δεν υπάρχουν εκεί. Ο λόγος βρίσκεται στους κανόνες της ΕΡΤ για τη Eurovision 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια νύχτα μόνο, καθώς ο Νταγιάννος στήνει ένα ύπουλο σχέδιο για να παγιδεύσει τη Μίνα, την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρα και γιο δοκιμάζονται σκληρά.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Η παίκτρια που μοιάζει απόλυτο φαβορί να αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης από το Survivor

Media
Media: Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Χωρίς να πιάσει κορυφή αυτή τη φορά, το Survivor δείχνει πως παραμένει ανθεκτικό στην prime time, με το ποσοστό του να μοιάζει περισσότερο με «βάση» παρά με καμπανάκι κινδύνου.

Media
Media: Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν επιβάτης στην πτήση TWA 847 το 1985 και έζησε την αεροπειρατεία από πρώτο χέρι, με ένα παράδοξο επεισόδιο στα γενέθλιά του.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Το Lingo προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στο Star, όμως όσο το σκηνικό ολοκληρώνεται, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι το πραγματικό στοίχημα του καναλιού δεν είναι το format, αλλά το πρόσωπο που θα το οδηγήσει.

Media
Media: Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Ντέρμπι αυτή την εβδομάδα σε ότι έχει να κάνει με την ψηφοφορία του κοινού. Ποιος θα σωθεί, ποιοι θα πάνε σε μονομαχία.

Media