MEDIA

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Alpha εξετάζει νέα εκπομπή – Τι συμβαίνει με το βραδινό project τύπου Χατζηνικολάου

Νέες συζητήσεις ανοίγουν για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, με τον σταθμό να εξετάζει την αξιοποίησή της σε επιπλέον project.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Alpha εξετάζει νέα εκπομπή – Τι συμβαίνει με το βραδινό project τύπου Χατζηνικολάου

Μια ακόμη εκπομπή φαίνεται πως βρίσκεται στο τραπέζι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Alpha να εξετάζει τρόπους να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο ένα από τα πιο ισχυρά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα του προγράμματός του.

Η παρουσιάστρια αποτελεί σταθερά μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές του σταθμού, γεγονός που οδηγεί σε συχνές συζητήσεις για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της.

Κάθε φορά που ξεκινούν οι διερευνητικές κουβέντες γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha, επανέρχεται και το σενάριο ενός δεύτερου project. Η κουβέντα δεν είναι καινούργια: εδώ και χρόνια, στην τηλεοπτική αγορά συζητείται πως η Τσιμτσιλή θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμαστεί σε μια βραδινή εκπομπή, στα πρότυπα του format που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο το ενδιαφέρον του σταθμού για περαιτέρω αξιοποίηση της παρουσιάστριας θεωρείται δεδομένο. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι επόμενοι μήνες θα φέρουν νέες συζητήσεις — και ίσως κάποια επίσημη πρόταση που θα ανοίξει έναν νέο τηλεοπτικό δρόμο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Οι ενδείξεις από το trailer σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Γυναίκα…

Media
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media
Media: Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να επιστρέφει στο κανάλι ως παρουσιαστής ενός φρέσκου τηλεπαιχνιδιού που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Σε τροχιά συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Media
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media