MEDIA

Στον «αέρα» με τη μορφή Web TV το κανάλι του Μαρινάκη

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σχεδόν γεγονός. Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η  Web TV της Alter Ego.
Στον «αέρα» με τη μορφή Web TV το κανάλι του Μαρινάκη

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σχεδόν γεγονός. Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η Web TV της Alter Ego. Πυρετώδεις οι διεργασίες που γίνονται στα γραφεία της Συγγρού για πρόγραμμα έξι ωρών. Το συντομότερο δυνατό. 

Πολύ σύντομα, λοιπόν, θα ξεκινήσει να εκπέμπει το Web TV της Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό που ετοιμάζουν στη Συγγρού τις τελευταίες ημέρες με γοργού ς ρυθμούς. Στην έδρα δηλαδή που βρίσκονται και οι εφημερίδες «Βήμα» και των «Νέα». Αρχικά θα μεταδίδει 6ωρο ή 8ωρο πρόγραμμα και ήδη όλοι – δημοσιογράφοι και τεχνικοί – έχουν πέσει επάνω προκειμένου να είναι έτοιμο πολύ σύντομα.

Οι αρχικές σκέψεις ήταν για οκτώ ώρες προγράμματος σε καθημερινή βάση. Όμως για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος αυτές θα πέσουν σε έξι. Προκειμένου το κανάλι να είναι στον αέρα, με τη μορφή Web TV, τάχυστα. Φυσικά με την πάροδο του χρόνου αυτές οι ώρες θα αυξάνονται. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των δημοσιογράφων. Φυσικά τα καλά «χαρτιά» αναμένεται να συμφωνήσουν και να ανακοινωθούν όταν το κανάλι αρχίζει να εκπέμπει πανελλαδικά.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν το κανάλι που ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει «σάρκα και οστά». Έστω και σε διαδικτυακή μορφή, σε πρώτη φάση, θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ένα πρώτο δείγμα. Για το ύφος και τη θεματολογία.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor 1-2 : Θα βγάλουν την Μαντίσα υποψήφια προς αποχώρηση οι Αθηναίοι;

Survivor 1-2 : Θα βγάλουν την Μαντίσα υποψήφια προς αποχώρηση οι Αθηναίοι;

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί στο Survivor, οι Αθηναίοι είναι στο επίκεντρο και συγκεκριμένα το τι θα κάνουν με την Μαντίσα Τσιότα

Media
Media: Πρωτάθλημα Τύπου: Τιμή και σεβασμός από τον ΠΣΑΕ ΜΜΕ

Πρωτάθλημα Τύπου: Τιμή και σεβασμός από τον ΠΣΑΕ ΜΜΕ

Με ενός λεπτού σιγή και μήνυμα σεβασμού συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Τύπου από τον ΠΣΑΕ ΜΜΕ.

Media
Media: ΕΡΤ: Γιατί οι ανανεώσεις θητειών δείχνουν σταθερότητα – και όχι στασιμότητα

ΕΡΤ: Γιατί οι ανανεώσεις θητειών δείχνουν σταθερότητα – και όχι στασιμότητα

Την ώρα που τα ιδιωτικά κανάλια αλλάζουν πρόσωπα και στρατηγικές, η ΕΡΤ επιλέγει τη συνέχεια. Είναι όμως αυτή η σωστή επιλογή για τη δημόσια τηλεόραση;

Media
Media: MEGA: Γιατί αλλάζει ρυθμό η Νίκη Λυμπεράκη και τι δείχνει αυτό για τη στρατηγική του καναλιού

MEGA: Γιατί αλλάζει ρυθμό η Νίκη Λυμπεράκη και τι δείχνει αυτό για τη στρατηγική του καναλιού

Αλλαγές στον προγραμματισμό του MEGA με επίκεντρο τη Νίκη Λυμπεράκη, σε μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν είναι και δείχνει πώς το κανάλι «διαβάζει» την πολιτική επικαιρότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1-2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Survivor spoiler 1-2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Κλειδωμένο Survivor spoiler που μας δείχνει ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

Σε φάση κρίσιμων αποφάσεων μπαίνει ο ΣΚΑΪ, καθώς επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιλογή νέου CEO, σε μια περίοδο που το κανάλι αναζητά ξεκάθαρη στρατηγική

Media
Media: Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Νέα σειρά ετοιμάζει το Mega με Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργο Παρτσαλάκη. Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και τι αλλάζει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media
Media: Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Το Extreme Makeover με τον Σπύρο Σούλη επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά όχι με πλήρη σεζόν. Τι δείχνει η στρατηγική επιλογή του καναλιού.

Media