MEDIA

Survivor 10/7: Πόσο πιθανό είναι να γυρίσει ο Άρης Σοϊλέδης στο ποδόσφαιρο; – Τι θα κάνει με το All-Star;

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Άρη Σοϊλέδη για το ποδόσφαιρο και το επόμενο Survivor που ξεκινά. Οι πρώτες σκέψεις.
Survivor 10/7: Πόσο πιθανό είναι να γυρίσει ο Άρης Σοϊλέδης στο ποδόσφαιρο; – Τι θα κάνει με το All-Star;

Survivor 10/7: Ο Άρης Σοϊλέδης δεν νίκησε, αλλά επί της ουσίας κέρδισε πολλά στο Survivor. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε ο Στάθης Σχίζας. Ο Άρης άλλωστε έβαλε μεγάλο ποσό στην τσέπη του από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι ας ην πήρε το έπαθλο. Τι θα γίνει με την επόμενη μέρα και το All-Star;

Το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή για το Survivor All-Star είναι αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου. Δεν είναι υπάρχει καμία αμφιβολία πως χωρίς τον Ντάνο δεν θα είναι απλή υπόθεση ένα πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης με τους καλύτερους. Είναι ο πρώτος νικητής επί εποχής Ατζούν στο ελληνικό Survivor κι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες. Από το δικό του «ναι» θα εξαρτηθούν πολλά.

Αν ο Ντάνος είναι το πρώτο όνομα, ο Άρης Σοϊλέδης είναι το δεύτερο. Όπως το ακούτε. Η παραγωγή στο κανάλι του Φαλήρου ξέρει πολύ καλά, πως ο λόγος που η διαφορά του Άρη με τον Στάθη ήταν τόσο μεγάλη στην ψηφοφορία ήταν ο Σοϊλέδης και όχι ο Σχίζας. Όποιος έχει μυαλό το αντιλαμβάνεται αυτό. Χωρίς καμία διάθεση προσβολής στον μεγάλο νικητή του Survivor, ο Σοϊλέδης το έχασε, δεν το κέρδισε ο Σχίζας. Η έπαρση του και το γεγονός πως το είχε σίγουρο, του στοίχισαν.

Survivor 10/7: Ξεκούραση, γάμος και ποδόσφαιρο

Αυτή τη στιγμή ο Άρης Σοϊλέδης έχει πλάνο να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια είναι και ο γάμος που έχει προγραμματίσει με την Μαρία Αντωνά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική ημερομηνία και όλα τα παρελκόμενα. Στο μυαλό του Άρη Σοϊλέδη είναι βέβαια και η επιστροφή στο ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως. Τουλάχιστον το να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν μοιάζει δύσκολο. Ο οργανισμός του είναι δύσκολο να επιστρέψει γρήγορα στα γνωστά του στάνταρ, οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και γενικώς πλέον είναι δύσκολο να βρει κάτι που θα του ταίριαζε. Εκτός και πάει κάπου να κάνει το κέφι του.

Το σενάριο για το Survivor All-Star τώρα. Διότι, αυτό είναι μέσα στο μυαλό του. Όσοι τον ξέρουν καλά λένε πως μόλις ηρεμήσει θα είναι αυτός που θα κινήσει τα νήματα για να επανέλθει και να πάρει «εκδίκηση» νικώντας εκεί.

Ειδήσεις τώρα

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Βαλάντης δεν πήγε στον ημιτελικό

Πιο καυτή από ποτέ η Τζούλια Νόβα και μας το δείχνει

Παίρνει τον Σκάρπα ο Ολυμπιακός!

Θέλει βίλες ο Σοϊλέδης;

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media