MEDIA

Survivor 16/1 διαρροή: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία! Μπλε ή κόκκινη;

Έχουμε το οριστικό spoiler και την πλήρη επιβεβαίωση για μία ακόμα φορά. Ποια ομάδα κερδίζει τελικά την 1η ασυλία;
Survivor 16/1 διαρροή: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor 16/1 διαρροή: Μέρα γεμάτη εξελίξεις στο Survivor. Μέρα που αναμένεται να γίνουν και να συμβούν πολλά. Δεν είναι μόνο η ασυλία και το συμβούλιο. Είναι και οι σημαντικές ανακοινώσεις που έρχονται. Εκκίνηση βέβαια θα κάνουμε με το Survivor Spoiler.

Το καλύτερο παιχνίδι ήταν αυτό το Σαββάτου. Από τη μέρα που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τέτοια ματσάρα δεν είχαμε δει ξανά. Την παρακολουθήσατε και σε live μετάδοση από το Sportime, με τα βίντεο σχεδόν κάθε αναμέτρησης. Ματσάρα, ντέρμπαρος και νικήτρια η κόκκινη ομάδα. Σε ένα ματς που βρέθηκαν να χάνουν με 5-1 και στον τελικό στόχο με 3-0 όταν το σκορ ήταν 9-9. Η Ευρυδίκη όμως το έληξε και τα highlights της ανήκουν.

Περιττό να αναφερθεί το τι γίνεται με την τηλεθέαση. Το Survivor κάνει χαμό και πανικό. Σε σημείο που με τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως δεν έχει αντίπαλο. Και δεν έχει. Από τα πιο προσεγμένα casting είναι αυτό που έγινε στην τρέχουσα εκδοχή του. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο χαρακτήρων.

Έρχονται αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο;

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται ξεκάθαρα στο trailer του Survivor να ανακοινώνει αποχωρήσεις. Εξαρχής δεν σας το έπαιξε ξερόλας. Μόνο όσα μπορώ να μάθω σας λέω. Ήξερα μόνο για την Κρυσταλλία στα σίγουρα. Μοιάζει πιθανό όμως να έχουν κι άλλες αποχωρήσεις. Ο Σταμάτης Καλαφατάς οικειοθελώς και ο Θανάσης Μπέλλος για λόγους ιατρικούς; Αυτό αναμένεται να το δούμε στην πράξη.

Ασφαλώς και είναι εξελίξεις που αλλάζουν πολύ τα δεδομένα. Είχε προετοιμαστεί νέα παίκτρια για τους μπλε, αφού για την Κρυσταλλία φαινόταν το πράγμα. Οι δύο άνδρες όμως που φεύγουν είναι πρόβλημα. Αυτό θα πάει πιο πίσω και την ένταξη της Κάτιας Ταραμπάνκο και Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε αν και όσα λέει η Μυριέλλα Κουρεντή ευσταθούν. Διότι κι εκείνη άφησε να εννοηθεί πως αναμένεται να αποχωρήσει. Χλωμό μοιάζεις προς ώρας αυτό το σενάριο.

Survivor 16/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει;

Με αυτά και με εκείνα πάμε σε ένα αγώνισμα για την 1η ασυλία της 4ης εβδομάδας στο Survivor. Αρκετά κρίσιμη ασυλία. Την παραγωγή θα την εξυπηρετούσε δύο νίκες των Μαχητών. Να φύγει δηλαδή ένας ακόμα Διάσημος, να φτάσουμε τους τρεις και κάπως να ισορροπήσει το πράγμα. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα όμως, δεν στήνονται τα παιχνίδια. Από την παραγωγή. Από τους παίκτες, ασφαλώς!

Η συσπειρωμένη ομάδα των Μαχητών αναμένεται να πάρει τη νίκη παρά τις απουσίες. Αγωνιστικά είναι σε ένα σημείο το παιχνίδι που είναι καλύτερο να παίζεις με λιγότερους παίκτες. Κάνεις καλύτερα ματσαρίσματα και το ματς πάει πιο στρωτά. Θα διαλέξουν πάντα τον Βαλάντη, για παράδειγμα. Ο Βαλάντης κέρδισε δύο φορές, αλλά ως εκεί. Με άλλα λόγια, δεν έχει δεύτερη. Αυτό και θα γίνει απόψε για την μπλε ομάδα. θα έρθει η νίκη και η 1η ασυλία.

Δείτε όσα θα συμβούν απόψε

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Το θέμα με τους ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό μπήκε στην πρώτη γραμμή μετά την ήττα στο ντέρμπι

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η 2η υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία του στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Media
Media: Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.

Media
Media: Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για μια εβδομάδα γεμάτη Eurovision, με ζωντανές μεταδόσεις, πρόβες στο Φάληρο και έναν εθνικό τελικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Media
Media: Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Μετά από δύο εβδομάδες έντονων αλλαγών και ανακατατάξεων, η prime time του Alpha επιστρέφει σταδιακά στο αρχικό της πρόγραμμα.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Media: Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Χαμηλότερα από τα συνηθισμένα κινήθηκε η prime time της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με το Survivor να παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό κοινό

Media