MEDIA

Survivor 18/2 spoiler: Πόσο καιρό θα μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι;

Το όμορφο μοντέλο από την Ουκρανία πήγε ξανά στον Άγιο Δομίνικο για να κλείσει έναν κύκλο. Πόσο σύντομα όμως;
Survivor 18/2 spoiler: Πόσο καιρό θα μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι;

Survivor 18/2 spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε πέρυσι από το Survivor ενώ είναι η αλήθεια πως θα μπορούσε και να το κατακτήσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε ήταν αρκετά καλά αγωνιστικά και δημοφιλής. Η μόνη διάσημη που έφερνε κάνα πόντο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έφυγε διότι το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπώρησε παλαιότερα, υπήρχε φόβος πως θα έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Η ίδια η Κάτια είχε καταρρεύσει και σωματικά και ψυχολογικά. Το μοντέλο από την Ουκρανία δεν μπορούσε να συνεχίσει. Παρότι, μετά από νοσηλεία τριών ημερών (και κανονικής διατροφής) στο νοσοκομείο επανήλθε στο παιχνίδι. Για πολύ λίγο. Ουσιαστικά μπήκε για να φύγει.

Στη συνέχεια όμως, στις εκπομπές και στις συζητήσεις έγινε μπόλικος ντόρος για το ρύζι και το λάδι που είχε… καταναλώσει κρυφά από την ομάδα της. Ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε πολύ τηλεοπτικό χρόνο και ουσιαστικά έκανε την Κάτια Ταραμπάνκο φύλλο και φτερό. Και ο Μάριος Πρίαμος δεν είπε και πολύ καλά λόγια για την Κάτια.

Τα όσα άκουσε η Κάτια μετά το πέρας του Survivor και το αποτυχημένο της τηλεοπτικό της επαγγελματικό βήμα σε εκπομπή, την έκαναν να θέλει να επιστρέψει. Και επέστρεψε. Θα τη δούμε σύντομα και σε ψυχολογικό θρίλερ.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Ατζούν ήταν ανοικτός, τα χρήματα που παίρνει κάθε εβδομάδα για να είναι στο παιχνίδι ξεπερνούν κάθε φαντασία, συνεπώς ήταν ιδανικό για την ίδια να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Τηλεθέαση φέρνει, για παράδειγμα. Για τους παίκτες που μπαίνουν στην πορεία μάλιστα, το παιχνίδι είναι λίγο πιο εύκολο. Η καλύβα είναι στημένη, τα έπαθλα είναι λίγο καλύτερα, υπάρχει ήδη το kit ψαρέματος, οι υπόλοιποι είναι περισσότερο κουρασμένοι.

Survivor 18/2 spoiler: Πόσο θα αντέξει;

Είχαμε αναφέρει πως ενώ είχε υπογράψει να μπει πολύ νωρίτερα, οι εξετάσεις της δεν επέτρεπαν να μπει στο παιχνίδι. Είχε περάσει πρόσφατα κορονοϊό, είναι αδύναμη και οι αντοχές είναι περιορισμένες. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται άλλωστε και αγωνιστικά. Διότι τα στατιστικά δείχνουν πως η Κάτια είναι από τις πλέον αδύναμες παίκτριες ως τώρα.

Με άλλα λόγια, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Η Κάτια θα χρειαστεί χρόνο για να ανέβει και να μαζεύει νίκες. Θα το κάνει στο επόμενο διάστημα; Οι νίκες δεν είναι απλό να έρθουν. Διότι, οι Μαχητές είναι πιο δυνατοί πλέον μετά τις αποχωρήσεις. Αυτή της Πελαγίας, για παράδειγμα. Η Πελαγία ήταν από τις πιο αδύναμες παίκτριες.

Η Κάτια πέρασε και μία εβδομάδα πρίμα. Με αρκετά έπαθλα φαγητού να κερδίζει η ομάδα της. Από εδώ και πέρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η ίδια δεν θέλει να αποχωρήσει πάλι οικειοθελώς. Από την άλλη, δύο μήνες είναι το μάξιμουμ που μπορεί να αντέξει. Βέβαια, αν η αγωνιστική της κατάσταση δεν αλλάξει, θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Και τι θα κάνει τότε ο κόσμος; Διόλου βέβαιο πως θα την κρατήσει. Η Κάτια Ταραμπάνκο πάντως μπήκε για να ισιώσει χαρακτήρα και να βγάλει ένα πολύ καλό προφίλ προς τα έξω. Αυτός ήταν ο λόγος που ανέφερε και όσα ανέφερε για τους κλέφτες. Για όσο κάτσει. Δεν θα είναι πολύ, να το ξέρετε.

Τα θέλω της Κάτιας




Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Μια απρόσμενη ανατροπή φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς, καθώς ο Θεόφιλος, ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για το τέλος του γάμου του με τη Ζωή, αρνείται την τελευταία στιγμή να υπογράψει το διαζύγιο.

Media
Media: Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Πολλοί ψάχνουν στο Spotify το Ferto και το Dark Side of the Moon, όμως τα τραγούδια δεν υπάρχουν εκεί. Ο λόγος βρίσκεται στους κανόνες της ΕΡΤ για τη Eurovision 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια νύχτα μόνο, καθώς ο Νταγιάννος στήνει ένα ύπουλο σχέδιο για να παγιδεύσει τη Μίνα, την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρα και γιο δοκιμάζονται σκληρά.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Η παίκτρια που μοιάζει απόλυτο φαβορί να αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης από το Survivor

Media
Media: Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Χωρίς να πιάσει κορυφή αυτή τη φορά, το Survivor δείχνει πως παραμένει ανθεκτικό στην prime time, με το ποσοστό του να μοιάζει περισσότερο με «βάση» παρά με καμπανάκι κινδύνου.

Media
Media: Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν επιβάτης στην πτήση TWA 847 το 1985 και έζησε την αεροπειρατεία από πρώτο χέρι, με ένα παράδοξο επεισόδιο στα γενέθλιά του.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Το Lingo προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στο Star, όμως όσο το σκηνικό ολοκληρώνεται, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι το πραγματικό στοίχημα του καναλιού δεν είναι το format, αλλά το πρόσωπο που θα το οδηγήσει.

Media
Media: Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Ντέρμπι αυτή την εβδομάδα σε ότι έχει να κάνει με την ψηφοφορία του κοινού. Ποιος θα σωθεί, ποιοι θα πάνε σε μονομαχία.

Media