MEDIA

Survivor 21/9: Έπεσαν κορμιά στην ασυλία – «Βόμβα» με την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση!

Χαμός το βράδυ της Παρασκευής στο Survivor με αποχωρήσεις, κόντρες και πολλές συγκινήσεις.
Survivor 21/9: Έπεσαν κορμιά στην ασυλία – «Βόμβα» με την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση!

Τα πάντα όλα είχε το επεισόδιο του Survivor βράδυ της Παρασκευή, εκεί όπου  είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή αφού το επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άρχισε με πολλές εντάσεις στην κίτρινη ομάδα.

Συγκεκριμένα πολύ μεγάλη συζήτηση έγινε για τις διαπραγματεύσεις που έκανε ο αρχηγός,  ενώ στη συνέχεια είδαμε ότι η Γεωργία δεν είναι καλά και αναφέρει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με όλη την ομάδα.

Την ίδια στιγμή και οι «Αετοί» είχαν τα θέματά τους  με τη Βίκυ να μπαίνει στο στόχαστροφές του Αποστόλη.

Όσον αφορά την ομάδα των «Άλλων», σίγουρα η επιβίωση στο νησί της εξορίας είναι πολύ δύσκολη την Χριστιάνα και την Ekaterina, έχουν τις πρώτες προστριβές ανάμεσά τους.

Survivor 21/9: Η πρώτη ασυλία στους «Αετούς»!

Από κει και πέρα οι δύο ομάδες έπρεπε να αφήσουν όλες τις διαφορές του στην άκρη προκειμένου να διεκδικήσουν ασυλία που θα έκρινε τους δύο μονομάχους, που θα έπαιζαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός αφού ήθελε πολύ καλή ισορροπία και δύναμη, ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία ακόμα στο reality επιβίωσης.

Η μάχη ήταν πολύ σκληρή, ωστόσο οι «Αετοί» ήταν πιο συγκεντρωμένοι την κρίσιμη στιγμή και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ασυλία, όπως σας αναφέραμε και στο Live που πραγματοποίησε το Sportime και να στείλουν τις «Τίγρεις» να παλέψουν για την παραμονή τους.

Φυσικά μετά το τέλος του αγώνα αρκετή συζήτηση έγινε για τους παίκτες που θα πρέπει να ψηφιστούν και από τις δύο ομάδες λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού.

Survivor 21/9: Πολλές ανατροπές στο πρώτο συμβούλιο του νησιού!

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε και της δύο ομάδες το πρώτο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συζητήσουν την πορεία τους στην πρώτη εβδομάδα της επιστροφής του Survivor.

Οι «Αετοί» αν και κατάφερα να βγουν νικητές της περισσότερες μονομαχίες, έδειξαν ότι η ομάδα τους παραμένει αρκετά διχασμένη και σχέσεις μεταξύ τους αρκετά τεταμένες.

Πολύ γρήγορα όμως θα έπρεπε να περάσουμε στην πρώτη ψηφοφορία για την κίτρινη ομάδα, έβγαλαν υποψήφιο τον Τάσο.

Ο ίδιος φάνηκε να καταλαβαίνει απόλυτα του συμπαίκτες του και μάλιστα έριξε μια βόμβα λέγοντας,  το μυαλό του είναι πίσω στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο θα ήθελε να αποχωρήσει χωρίς να γίνει κάποια μονομαχία.

Έτσι και έγινε λοιπόν,  με τον ίδιο να έχει αναφέρει τη σκέψη του αυτή εδώ και αρκετές μέρες στο τέλος να την κάνει πραγματικότητα.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Ο Σεφερλής «γράφει» MEGA: Deal 15ετίας με την Alter Ego για 26 θεατρικές παραστάσεις

Ο Σεφερλής «γράφει» MEGA: Deal 15ετίας με την Alter Ego για 26 θεατρικές παραστάσεις

Μια κίνηση με ξεκάθαρο άρωμα τηλεοπτικής ισχύος κάνει η Alter Ego Media, εξασφαλίζοντας για 15 χρόνια τα δικαιώματα προβολής 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή, φέρνοντας τον πιο εμπορικό κωμικό της χώρας στο οικοσύστημα του MEGA και των ψηφιακών του πλατφορμών.

Media
Media: Survivor spoiler 4-2 : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Τι δείχνει το trailer

Survivor spoiler 4-2 : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Τι δείχνει το trailer

Τα στιγμιότυπα από το trailer μας δείχνουν ποια ομάδα είναι φαβορί να κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Media
Media: Survivor: Το πρώτο «χτύπημα» της σεζόν – αλλά δεν είναι ανησυχητικό

Survivor: Το πρώτο «χτύπημα» της σεζόν – αλλά δεν είναι ανησυχητικό

Για πρώτη φορά από την έναρξή του, το Survivor υπέστη ξεκάθαρη πίεση στους πίνακες τηλεθέασης. Όμως τα νούμερα της Τρίτης δείχνουν περισσότερο μια συγκυριακή ανάσα του ανταγωνισμού

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026

Media
Media: Survivor 4/2 : Τρομερή ένταση με Σηφάκη – «Φουστανελάτα» και «κλόουν» οι ατάκες που ακούγονται!

Survivor 4/2 : Τρομερή ένταση με Σηφάκη – «Φουστανελάτα» και «κλόουν» οι ατάκες που ακούγονται!

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο επεισόδιο της Τρίτης ανάμεσα σε Αθηναίους και Επαρχιώτες. Στο επίκεντρο ο Μιχάλης Σηφάκης

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (4/2): Ο μεγαλύτερος όλων!

Πρωτοσέλιδο Sportime (4/2): Ο μεγαλύτερος όλων!

Πρωτοσέλιδο Sportime (4/2): Μια μέρα σαν και αυτή το 1843, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης περνούσε στην αιωνιότητα

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 4/2 : Αυτός σώθηκε ήδη από το κοινό – Αυτοί τα φαβορί για να πάνε σε μονομαχία

Survivor spoiler αποχώρηση 4/2 : Αυτός σώθηκε ήδη από το κοινό – Αυτοί τα φαβορί για να πάνε σε μονομαχία

Πέντε παίκτες από τους Επαρχιώτες έχουμε υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor…

Media
Media: Prime time: Alpha και ΑΝΤ1 αλλάζουν πλάνο την τελευταία στιγμή – το «Σόι σου» απέναντι στο MEGA, το «Vinylio» “κλείνει” τη βραδιά

Prime time: Alpha και ΑΝΤ1 αλλάζουν πλάνο την τελευταία στιγμή – το «Σόι σου» απέναντι στο MEGA, το «Vinylio» “κλείνει” τη βραδιά

Η prime time μπαίνει σε νέα φάση «σκακιέρας», με Alpha και ΑΝΤ1 να κάνουν κινήσεις-ματ στο πρόγραμμα

Media
Media: Grand Hotel : Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν ανατροπές

Grand Hotel : Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν ανατροπές

Το Grand Hotel ετοιμάζεται να περάσει σε νέα φάση, καθώς οι επόμενες εξελίξεις φέρνουν νέες αφίξεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις, συμμαχίες και αντοχές.

Media