MEDIA

Survivor 26/6 spoiler: Η Κατερίνα Δαλάκα και τα φαβορί στον τελικό

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στον τελικό του Survivor και απέναντί της είναι 2 άνδρες. Ποιος θα το πάρει;
Survivor 26/6 spoiler: Η Κατερίνα Δαλάκα και τα φαβορί στον τελικό

Survivor 26/6 spoiler: Το Survivor 2024 φτάνει στο τέλος του. Στον τελικό είναι ξανά η Κατερίνα Δαλάκα. Απέναντί της δύο παίκτες που θα μείνουν στην ιστορία των Survivor. Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιε. Νούρκα. Ποιος θα το πάρει;

Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη εκδοχή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μπορεί το Survivor 2024 να είχε, όπως πολλά άλλα, τις αναποδιές του με αποχωρήσεις παικτών. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει όμως πως ήταν πολύ πολύ δύσκολο μέχρι το τέλος.

Η Κατερίνα Δαλάκα έφτασε για 3η φορά στον τελικό. Το να πάρει μακριά η Κατερίνα Δαλάκα τελικά είναι ένα από τα πιο σίγουρα Survivor spoiler που μπορεί να κάνει κάποιος. Με τα καλά της και τα κακά της είναι μια αληθινή legend του παιχνιδιού και το απέδειξε για μία ακόμα φορά.

Ασφαλώς και η θέλησή μου είναι να το σηκώσει γυναίκα. Εκείνη είναι η μόνη άλλωστε που το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Δεν θα ήταν άδικο να το πράξει ξανά. Θα πει κανείς, είναι άδικο για τον Φάνη και τον Ντάνιελ; Όχι βέβαια…

Survivor 26/6 spoiler: Το φαβορί και τα αουτσάιντερ

Το μεγάλο φαβορί στον τελικό είναι ένα και μοναδικό. Φάνης Μπολέτσης. Από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι (όπως και η Δαλάκα ασφαλώς), εξαιρετική παρουσία σε ότι αφορά το αγωνιστικό και ήθος. Υπήρξαν φορές που ξέφυγε, όπως όλοι, αλλά εν ηρεμία είχε πάντα ωραίες και σωστές τοποθετήσεις σε ότι έλεγε.

Επιπρόσθετα, ο Φάνης άντεξε πολλά και όταν έγινε στόχος, έπαιξε και στρατηγικά το παιχνίδι και γενικώς έδειξαν να το αξίζει. Ποιος δεν το αξίζει όμως; Δεν το αξίζει η Δαλάκα ή ο Ντάνιελ; Όλοι τους το αξίζουν.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο πιο αγχωμένος στον τελικό και αποχώρησε. Βέβαια, έφυγε παρέα με ένα αυτοκίνητο. Εκτός από τα χρήματα που θα πάρει.

Επιθυμία μου, ως γυναίκα, να το σηκώσει η Κατερίνα Δαλάκα. Πραγματικά δεν θα στενοχωρηθώ όμως καθόλου αν δω και τον Φάνη Μπολέτση νικητή…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Η απουσία της Ασπασίας φέρνει τον Σταύρο και τη Δέσποινα πιο κοντά από ποτέ, με μια στιγμή αδυναμίας να οδηγεί σε εξελίξεις που θα έχουν συνέπειες στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Ακόμα έναν παίκτη έχασαν οι Αθηναίοι, αλλά την Κυριακή έρχονται ενισχύσεις και ο αδερφός του Gio

Media
Media: Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από τη δημόσια τηλεόραση στο MEGA περνά ένα ντοκιμαντέρ που ξεχώρισε για τη θεματολογία και τη ματιά του, αποκτώντας πλέον θέση σε ζώνη υψηλού ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυριαρχεί του Παναθηναϊκού και το έδειξε και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Media
Media: Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Σε φάση εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται η ΕΡΤ για τους δύο ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με αυστηρούς κανόνες στη σκηνική παρουσίαση.

Media
Media: Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone στον Alpha, με τη Γαλήνη να φτάνει στα άκρα και την Αλεξάνδρα να κινδυνεύει σοβαρά.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA, η Χριστίνα φτάνει στα άκρα σκοτώνοντας τον Ορέστη, την ώρα που ο Κωνσταντίνος παίρνει μια απόφαση που ανατινάζει τον γάμο του με την Ισμήνη.

Media
Media: Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αργύρης και Γεράσιμος για τη Δώρα

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αργύρης και Γεράσιμος για τη Δώρα

Ραγδαίες ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια του Άγιου Έρωτα στον Alpha, με τη Δώρα να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκληρής σύγκρουσης ανάμεσα στον Αργύρη και τον Γεράσιμο.

Media