MEDIA

Survivor: Αυτά είναι τα πρώτα 3 ονόματα που κλείδωσαν για το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών

Ο 5ος κύκλος του Survivor αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά μορφή όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του ριάλιτι.
Survivor: Αυτά είναι τα πρώτα 3 ονόματα που κλείδωσαν για το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών

Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην επανέναρξη του Survivor, του παιχνιδιού που αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά από την τηλεόραση για ακόμη μία χρονιά.

Με την ημερομηνία έναρξης να έχει οριστεί στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι της παραγωγής υλοποιούν σιγά σιγά το πλάνο για το νέο κύκλο του Survivor.

Πολλά ονόματα διάσημων έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα με τα περισσότερα να φαίνεται πως έχουν απαντήσει αρνητικά. Έτσι, η διαδικασία του κάστινγκ για την εύρεση των κατάλληλων παικτών τόσο για την ομάδα των διάσημων όσο και για την ομάδα των μαχητών συνεχίζεται.

Αυτή τη στιγμή, μόλις τρεις είναι οι θετικές απαντήσεις για την ομάδα των διάσημων που έχει λάβει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πρώτο και καλύτερο όνομα είναι, όπως σας αποκαλύψαμε στο Sportime ένας πασίγνωστος τραγουδιστής. Αυτό δεν είναι άλλος από τον δημοφιλή τραγουδιστή Πέτρο Ίμβριο.

Μαζί με τον Ίμβριο, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθούν ακόμη το μοντέλο Χάρης Συντζάκης που είχε δεχτεί πρόταση και για να είναι στο «The Bachelor» αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης.

Αντίθετα, αρνητικά έχουν απαντήσει για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Νέζος και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ανατολάκης.

To παιχνίδι παίρνει σιγά σιγά μορφή, ο ενθουσιασμός ανεβαίνει και εμείς με τη σειρά μας ανυπομονούμε για την επιστροφή του Survivor!

https://youtu.be/UPGBsVHA0-M

#Tags

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media