MEDIA

Survivor All Star highlights 7/7: Στο Γαλάτσι ο Σάκης – «Πάγωσαν» οι παίκτες με Μπάρτζη! (vids)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (6/7) επεισόδιο του Survivor All Star.
Survivor All Star highlights 7/7:  Στο Γαλάτσι ο Σάκης – «Πάγωσαν» οι παίκτες με Μπάρτζη! (vids)

Survivor All Star highlights 7/7: Γεμάτο από highlights ήταν το χθεσινό (6/7) επεισόδιο του Survivor All Star, που έφερε τον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ  συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time και έχει ως στόχο να εκτοπίσει έως και το τέλος της σεζόν τη μυθοπλασία από τη κορυφή της ζώνης.

Survivor All Star highlights 7/7: Στο Γαλάτσι ο Σάκης – «Πάγωσαν» οι παίκτες με Μπάρτζη! (vids)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι έχει πλέον ξεκινήσει, με τους 4 σεμιφιναλίστ να πατάνε Ελλάδα έπειτα από περίπου έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Οι αγώνες κατάταξης και η σημασία τους βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των Survivors, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει ορισμένες οδηγίες για τον τελευταίο αγώνα.

Συγκεκριμένα οι οδηγίες αναφέρουν ότι ο νικητής του αγώνα pregame θα λάβει τρεις επιπλέον ζωές, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από δύο και μια, αντίστοιχα.

Όλοι αναμετρήθηκαν με όλους και, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε στον στίβο μάχης τον Νίκο Μπάρτζη. Και ξαφνικά, ενώ οι δυο παίκτες περνούσαν με ταχύτητα ένα ακόμη εμπόδιο, ο δεύτερος σταμάτησε «παγώνοντας» τόσο τον αντίπαλο του όσο και τους άλλους δυο παίκτες στους πάγκους.

Ο παρουσιαστής διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση, με τον Μπάρτζη να παίρνει λίγα δευτερόλεπτα για να δει αν μπορεί να συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση, κάτι που εν τέλει έγινε.

Από ‘κει και πέρα, ο Σάκης μπήκε στο στίβο μάχης με 8 ζωές, η Μαριαλένα με 7, ο Νίκος με 6 και ο Μάριος με 5. Έτσι, με μόλις μια ήττα ο πρώτος έφτασε στην τελική αναμέτρηση με τον Μάριο, όπου κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την πρώτη θέση στον τελικό του Survivor All Star.

Παράλληλα, επέλεξε να απολαύσει το έπαθλο με τη Μαριαλένα, προκαλώντας «απογοήτευση» στον Μπάρτζη.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media