MEDIA

Survivor All Star spoiler 27/2: ΧΟΝΤΡΟ σκηνικό – Γιωρίκας Πιλίδης και Νίκος Μπάρτζης σε έντονο διάλογο «Έλα να παίξουμε μπουνιές στο δάσος»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήρθε στο Survivor All Star για να αλλάξει τις ισορροπίες και όχι μόνο. Χοντρό σκηνικό θα έχει με τον Νίκο Μπάρτζη.
Survivor All Star spoiler 27/2: ΧΟΝΤΡΟ σκηνικό – Γιωρίκας Πιλίδης και Νίκος Μπάρτζης σε έντονο διάλογο «Έλα να παίξουμε μπουνιές στο δάσος»

Survivor All Star spoiler 27/2: Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο Survivor All Star. Το είχε πει ότι θα είναι ξανά μέσα στο Survivor, το ζητούμενο είναι να αντέξει αυτή τη φορά. Μόνο που θα έχει ένα χοντρό σκηνικό με τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πληροφορία έρχεται από τον φίλο μου τον Lucky και μπορώ να σας το επιβεβαιώσω σαν Γεωργία και Sportime. Με άλλα λόγια, Νίκος Μπάρτζης και Γιωρίκας Πιλίδης θα έρθουν σε πολύ έντονη αντιπαράθεση και μάλιστα το σκηνικό θα χοντρύνει. Σε σημείο να ειπωθούν βαριές κουβέντες.

Την αφορμή μπορείτε να την ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. Η ουσία είναι αλλού. Σε αυτό που λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης στον Νίκο Μπάρτζη όταν τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν στη μεταξύ τους κουβέντα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Πιλίδης προκαλεί τον Μπάρτζη να πάνε στο δάσος να «παίξουν» μπουνιές! Τρομερό! Για κάτι τέτοια σκηνικά η παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είναι σε επιφυλακή ακόμα και για διωγμούς παικτών!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Πάντως, αγωνιστικά ο Πιλίδης έφερε 2/2 και πολύ ενθουσιασμό στον κόσμο του Survivor στο Twitter. Ωστόσο, απειλές και πρόκληση για μπουνιές είναι καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.

Το trailer δείχνει άλλο σκηνικό. Ναι μεν υπάρχει η παρεξήγηση με την Στέλλα, αλλά με τον Νικόλα Αγόρου είναι που έρχεται μούρη με μούρη ο Μπάρτζης. Θα μπει και ο Πιλίδης στη συνέχεια στο σκηνικό; Εις αύριον τα σπουδαία…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Wrath of Man: Guy Ritchie και Jason Statham ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Wrath of Man: Guy Ritchie και Jason Statham ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Ο Guy Ritchie και ο Jason Statham επανενώθηκαν στο «Wrath of Man». Δημιουργώντας μια σκληρή περιπέτεια φτιαγμένη για την μεγάλη οθόνη

Media
Media: Pacific Rim: Γιατί αυτή η sci-fi ταινία δεν γερνά ποτέ

Pacific Rim: Γιατί αυτή η sci-fi ταινία δεν γερνά ποτέ

Το Pacific Rim συνεχίζει να μοιάζει φρέσκο και εντυπωσιακό. Πάνω από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του

Media
Media: Carry-On: Ο Taron Egerton σε ρόλο έκπληξη – Τι να περιμένεις

Carry-On: Ο Taron Egerton σε ρόλο έκπληξη – Τι να περιμένεις

Το θρίλερ Carry‑On είναι σκηνοθετημένο από τον Jaume Collet‑Serra, παρουσιάζει τον Taron Egerton σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο

Media
Media: Νίκος Κοκλώνης: Πότε επιστρέφει στο MEGA

Νίκος Κοκλώνης: Πότε επιστρέφει στο MEGA

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Just the 2 of Us», αυτή τη φορά μέσω του MEGA, φέρνοντας αλλαγές και... έκπληξη στην παρουσίαση!

Media
Media: ANT1 : Τα ονόματα που εξετάζει για τη συνέχεια του Καλημέρα Ελλάδα

ANT1 : Τα ονόματα που εξετάζει για τη συνέχεια του Καλημέρα Ελλάδα

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, και ο ANT1 ήδη επεξεργάζεται τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Media
Media: Ο Αλέξης Τζόρβας στον ΣΚΑΪ με την αδέσποτη σκυλίτσα του

Ο Αλέξης Τζόρβας στον ΣΚΑΪ με την αδέσποτη σκυλίτσα του

Ο Αλέξης Τζόρβας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη σχέση ζωής με την αδέσποτη σκυλίτσα του, Ρίτα – μια ιστορία τρυφερότητας και δύναμης που ξεπερνά τα γήπεδα.

Media
Media: Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Νεκρές Πανδώρα και Λεώνη στο τέλος της σειράς

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Νεκρές Πανδώρα και Λεώνη στο τέλος της σειράς

Το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» φέρνει την τραγωδία στο προσκήνιο. Η Πανδώρα και η Λεώνη βρίσκονται νεκρές, στο πιο δραματικό φινάλε της σεζόν.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media