MEDIA

Survivor All star spoiler 8/6: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Υπάρχει φαβορί για αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο!
Survivor All star spoiler 8/6: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Survivor All star spoiler 8/6: Το Survivor All Star είναι στην 22η εβδομάδα του. Πολύ κοντά προς το φινάλε πλέον. Με άλλα λόγια, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα στις αποχωρήσεις. Θεωρητικά, έχουμε μία αναμενόμενη αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Θεωρητικά, πάντα. Διότι, οι τρεις υποψηφιότητες έχουν το story τους. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης θα ξέρουμε ποιος παίκτης φεύγει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θα γίνω κουραστική να λέω πως κάθε ψηφοφορία έχει τις ιδιαιτερότητές της. Αυτό ισχύει κι εδώ. Θεωρητικά όμως, έχουμε εύκολες προβλέψεις και κάποιες πιο δύσκολες. Αυτή είναι μία από τις βατές. Τρεις οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Επιπρόσθετα, όλοι άνδρες είναι, ενώ είχαμε και αλλαγές στη διαδικασία αυτή τη φορά. Ένας υποψήφιος από κάθε μία χαμένη ασυλία, από τις τρεις που έγιναν.

Με άλλα λόγια, συμβούλιο του νησιού έχουμε και απόψε. Αυτός θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Νωρίτερα, θα δούμε και ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας. Της τρίτης ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή η ομάδα κερδίζει στην 3η ασυλία, σε περίπτωση που δεν το έχετε δει.

Από τους τρεις άνδρες, υπάρχει φαβορί αποχώρησης. Όχι σίγουρα, αλλά ένα εν δυνάμει. Το οριστικό Survivor spoiler έχει λίγες ώρες ακόμα μέχρι να βγει.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.

Survivor All star spoiler 8/6: Το φαβορί για να αποχωρήσει

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Αυτή η ανάρτηση είναι μία πρόβλεψη. Δεν βασίζεται σε πληροφορίες, ή κάτι άλλο. Εδώ δεν χωρούν θεωρίες συνωμοσίας και άλλα τέτοια. Μας ξέρετε άλλωστε τόσα χρόνια. Ωστόσο, στο Sportime ξέρουμε τα στοιχεία των προηγούμενων ψηφοφοριών και αυτό μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτο που βγήκε στον τάκο. Θεώρησε άδικη την ψήφισή του. Βέβαια, στους τέσσερις κόκκινους που έχουν μείνει, μόνο ο Σάκης Κατσούλης θα ήταν παράλογο να ψηφιστεί είναι η αλήθεια. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στέκει να ψηφιστούν. Η κουβέντα που έκανε κατά της Μαριαλένας, θα τον βοηθήσει να βρει τις ψήφους που έχει ανάγκη και να μείνει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος άκουσε δεύτερος το όνομά του. Ο πρώτος από την μπλε ομάδα. Άκρως συμπαθητική φυσιογνωμία, έχει κερδίσει το κοινό του με το σπαθί του, αλλά σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορέσει να επιβιώσει εύκολα. Κάθε άλλο.

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει haters, αλλά έχει και συμπαγές κοινό. Στις περισσότερες ψηφοφορίες έχει τερματίσει στην πρώτη θέση. Με άλλα λόγια, ο Μπάρτζης έχει ανθρώπους που τον ψηφίζουν και τον στηρίζουν σε σταθερή βάση και μοιάζει να είναι φαβορί παραμονής.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι το φαβορί να αποχωρήσει. Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν τελικά γίνει κάποια έκπληξη, αλλά το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ασημακό να χαιρετάει.

Έσκασε το ΟΡΙΣΤΙΚΟ
Δείτε ΕΔΩ ποιος αποχωρεί

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Νίκος Κοκλώνης: Πότε επιστρέφει στο MEGA

Νίκος Κοκλώνης: Πότε επιστρέφει στο MEGA

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Just the 2 of Us», αυτή τη φορά μέσω του MEGA, φέρνοντας αλλαγές και... έκπληξη στην παρουσίαση!

Media
Media: ANT1 : Τα ονόματα που εξετάζει για τη συνέχεια του Καλημέρα Ελλάδα

ANT1 : Τα ονόματα που εξετάζει για τη συνέχεια του Καλημέρα Ελλάδα

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, και ο ANT1 ήδη επεξεργάζεται τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Media
Media: Ο Αλέξης Τζόρβας στον ΣΚΑΪ με την αδέσποτη σκυλίτσα του

Ο Αλέξης Τζόρβας στον ΣΚΑΪ με την αδέσποτη σκυλίτσα του

Ο Αλέξης Τζόρβας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη σχέση ζωής με την αδέσποτη σκυλίτσα του, Ρίτα – μια ιστορία τρυφερότητας και δύναμης που ξεπερνά τα γήπεδα.

Media
Media: Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Νεκρές Πανδώρα και Λεώνη στο τέλος της σειράς

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Νεκρές Πανδώρα και Λεώνη στο τέλος της σειράς

Το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» φέρνει την τραγωδία στο προσκήνιο. Η Πανδώρα και η Λεώνη βρίσκονται νεκρές, στο πιο δραματικό φινάλε της σεζόν.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Η γη της ελιάς: Μανώλης και Αλεξάνδρα βάζουν τέλος στον Σήφη με άρωμα Maestro

Η γη της ελιάς: Μανώλης και Αλεξάνδρα βάζουν τέλος στον Σήφη με άρωμα Maestro

Ο Σήφης πίστεψε πως κανείς δεν θα τολμήσει να τον σταματήσει. Όμως η Αλεξάνδρα και ο Μανώλης περνούν στην αντεπίθεση και γράφουν το δικό τους φινάλε στην εγκληματική του δράση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Οι Παρασκευές ανήκουν στην Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Οι Παρασκευές ανήκουν στην Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε το κοινό της για καλοκαίρι, αλλά το «Φως στο Τούνελ» έφυγε με στυλ… πρωτιάς, σαρώνοντας σε ποσοστά και κοινό.

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης: Η αποκάλυψη της Στέλλας ανατρέπει τις ζωές όλων

Παιχνίδια Εκδίκησης: Η αποκάλυψη της Στέλλας ανατρέπει τις ζωές όλων

Η Στέλλα φέρνει στην επιφάνεια μια αλήθεια που κανείς δεν γνώριζε – και αυτή η αποκάλυψη αλλάζει τη μοίρα όλων στα «Παιχνίδια Εκδίκησης».

Media
Media: Plankton: Το Netflix φτιάχνει δικό του SpongeBob σύμπαν;

Plankton: Το Netflix φτιάχνει δικό του SpongeBob σύμπαν;

Το Netflix επεκτείνει το «SpongeBob SquarePants» με μια σειρά από ταινίες. Η δεύτερη, με τίτλο «Plankton: The Movie», έκανε πρεμιέρα

Media