MEDIA

Survivor All Star στατιστικά: Δύο άντρες και μία γυναίκα οι κορυφαίοι – Ποιος είναι ο χειρότερος όλων (vid)

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες του Survivor All Star βάσει στατιστικών.
Survivor All Star στατιστικά: Δύο άντρες και μία γυναίκα οι κορυφαίοι – Ποιος είναι ο χειρότερος όλων (vid)

Οσο περνούν οι εβδομάδες η δράστη στο Survivor All Star κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο και ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιοι από την κόκκινη και την μπλε ομάδα είναι οι καλύτεροι και ποιοι αποτελούν… μαύρη τρύπα.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γεια Σου» παρουσίασε κάρτες με στατιστικά των παικτών από τα οποία κανείς και καμία δεν μπορούν να κρυφτούν.

Σύμφωνα με αυτές, κορυφαίοι σε ποσοστό επιτυχίας των παιχνιδιών που συμμετέχουν  -όχι μόνο της κόκκινης ομάδας- αλλά γενικότερα σε όλο το Survivor All Star, είναι οι Στάθης Σχίζας και Σάκης Κατσούλης με 76% έκαστος.  Αμφότεροι νικητές.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Στάθης την τελευταία εβδομάδα έχει πρόβλημα με το πόδι του κι έτσι δεν αγωνίζεται.

Αν πάντως κάποιος εκ των τριών κορυφαίων αποτελεί έκπληξη, αυτός είναι ο Στάθης Σχίζας καθώς πέρσι ναι μεν ήταν δυνατός παίκτης, όμως υπήρχε και ο Άρης Σοϊλέδης που τον «επισκίαζε» κάπως. Έτσι δεν είχαμε καταλάβει πόσο καλός είναι πραγματικά, κάτι που φαίνεται φέτος.

Από εκεί και πέρα πολύ κοντά στο ποσοστό αυτό είναι μια γυναίκα και πάλι από την κόκκινη ομάδα, συγκεκριμένα η Σταυρούλα Χρυσαειδή με 75%.

Πηγαίνοντας τώρα στους μπλε, καλύτερος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι ο Ηλίας Γκότσης με ποσοστό 63%, ενώ ακολουθούν ο Ηλίας Μπογδάνος με 61% και υπολείπεται με «βραχεία κεφαλή» η Στέλλα Ανδρεάδου.

Πάμε τώρα σε αυτούς που… ταλαιπωρούν τις ομάδες τους καθώς αποτελούν τους «αδύναμους κρίκους».

Ο χειρότερος όλων και από τις δύο ομάδες είναι ο Κρις Σταμούλης με το τραγικό ποσοστό του 26%, ενώ χειρότερος από την κόκκινη ομάδα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος με 40%. Στους αδύναμους και ο Σπύρος Μαρτίκας με ποσοστό 45%

Μετά τον Σταμούλη χειρότερες επιδόσεις καταγράφουν δύο γυναίκες και συγκεκριμένα οι Ρία Κολοβού και η Μαριάνα Ρουμελιώτη με 31% και 38% αντίστοιχα.

Survivor All Star στατιστικά: Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Ο Πέτρος δέχεται πυροβολισμό και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή – Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να τον σώσει στο νέο σοκ του Grand Hotel.

Media
Media: Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ο Χρονοδρόμος» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ogdooshop.gr

Media
Media: Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Mega...

Media
Media: Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχωρεί από το Mega και ετοιμάζεται για νέα εκπομπή στον Alpha. Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή και τη νέα σεζόν.

Media
Media: OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

Η Χριστίνα Βραχάλη αφήνει τα γήπεδα και μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Η σειρά «Είμαι η Τζο» κάνει πρεμιέρα στον ANT1 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που μετά από δύο αποτυχημένους γάμους αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Media
Media: «Το παιδί»: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πιο συγκλονιστικό ρόλο της καριέρας της

«Το παιδί»: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πιο συγκλονιστικό ρόλο της καριέρας της

Με φόντο τον αυτισμό και τη βία, η ΕΡΤ παρουσιάζει τη νέα της δραματική σειρά «Το παιδί», με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να ενσαρκώνει έναν ρόλο που σοκάρει και συγκινεί.

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης χάνει τη δουλειά του, τη Μάγια και τους φίλους του

Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης χάνει τη δουλειά του, τη Μάγια και τους φίλους του

Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για τον Άγη, ο οποίος βλέπει τη ζωή του να καταρρέει κομμάτι-κομμάτι στη σειρά του ΑΝΤ1.

Media