MEDIA

Survivor All Star στατιστικά: «Έκπληξη» στην κορυφή, «σαρώνει» ο Σάκης – Ποιος είναι «ουραγός» στην κατάταξη

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες του Survivor All Star βάσει στατιστικών - Ποιος είναι το μεγάλο παλτό του σόου;
Survivor All Star στατιστικά: «Έκπληξη» στην κορυφή, «σαρώνει» ο Σάκης – Ποιος είναι «ουραγός» στην κατάταξη

Survivor All Star στατιστικά: Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Survivor All Star, εκεί όπου γίνονται μεγάλες μάχες στο αγωνιστικό κομμάτι και οι ανατροπές είναι συνεχόμενες.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έφερε άλλον «αέρα» στη Μπλε ομάδα, η οποία ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση κερδίζοντας αρκετά, εκ των τελευταίων, αγωνίσματα.

Οι Κόκκινοι βέβαια δεν το βάζουν κάτω, παίρνοντας αυτή την εβδομάδα και τις τρεις ασυλίες, αναγκάζοντας τους Μπλε να βγάλουν τρεις υποψήφιους για αποχώρηση.

Η Τζο Μαριδάκη ήταν αυτή που αποχώρησε και αυτά είναι τα χρήματα που πήρε.

Ενδιαφέρον έχουν και τα στατιστικά των παικτών σύμφωνα με το statisztikaworld.com, με την «έκπληξη» να είναι στην κορυφή.

Κι αυτό, αφού εκεί φιγουράρει η Σταυρούλα που μετράει 47 νίκες και 23 ήττες σε 70 ματς. Μετάφραση; 67,1% επιτυχία. Όχι κι άσχημα.

Αναμενόμενο είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στη 2η θέση του σχετικού πίνακα, αφού ο Σάκης Κατσούλης με 46 νίκες και 23 ήττες σε 69 αγώνες είναι ο κορυφαίος άντρας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Την 3η και 4η θέση του σχετικού πίνακα καταλαμβάνουν παίκτες των Μπλε. Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης παίρνουν κατά σειρά τις θέσεις. Ο πρώτος με 15 νίκες και 8 ήττες σε 23 ματς, ενώ ο δεύτερος με 47 νίκες και 27 ήττες. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως ο νικητής του Survivor 2018 μετράει και τα περισσότερα ματς που έχει αγωνιστεί από κάθε άλλον παίκτη και συγκεκριμένα 74.

«Κόκκινο» χρώμα έχουν οι τελευταίες δύο θέσεις, αφού η Νικολέτα Μαυρίδη είναι ουραγός με μόλις πέντε νίκες σε 18 round, ενώ από πάνω της βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου με 6 νίκες και 13 ήττες.

Όσο για τους Μαχητές; Ο Παναγιώτης είναι τελευταίος με 8 νίκες και 16 ήττες, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει σε 49 παιχνίδια μόλις 17 νίκες.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα Survivor All Star στατιστικά:

Τα στατιστικά των παικτών που έφυγαν… 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Ο Δικαστής: Ο γιος του κάνει φόνο και τρέχει να τον συγκαλύψει – Η νέα σειρά του ANT1 που θα καθηλώσει με Μαρκουλάκη και Ψαρά!

Ο Δικαστής: Ο γιος του κάνει φόνο και τρέχει να τον συγκαλύψει – Η νέα σειρά του ANT1 που θα καθηλώσει με Μαρκουλάκη και Ψαρά!

Συνεχίζει να φέρνει νέες σειρές μυθοπλασίας ο ΑΝΤ1.

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Μάνος κουβαλά ένα Πύργο βαρύ μυστικό από το παρελθόν του

Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Μάνος κουβαλά ένα Πύργο βαρύ μυστικό από το παρελθόν του

Τι θα κάνει ο Μάνος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Media
Media: Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με πάνελ έκπληξη!

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με πάνελ έκπληξη!

Νέα… σελίδα στην καριέρα της Τατιάνας Στεφανίδου!

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία λέει στη Μαριάννα ότι φλερτάρει με τον άντρα της Αθηνάς!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία λέει στη Μαριάννα ότι φλερτάρει με τον άντρα της Αθηνάς!

Χάος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»

Media
Media: Ηλέκτρα: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μίμη!

Ηλέκτρα: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μίμη!

Τι θα δούμε από τον Μίμη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα»

Media
Media: Η γη της ελιάς: Ο Μάριος Αθανασίου μπαίνει στη σειρά και κάνει τον απατημένο σύζυγο!

Η γη της ελιάς: Ο Μάριος Αθανασίου μπαίνει στη σειρά και κάνει τον απατημένο σύζυγο!

Κάνει comeback ο Μάριος Αθανασίου και μπαίνει στη σειρά «η γη της ελιάς»

Media
Media: The Voice of Greece: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ!

The Voice of Greece: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ!

Το «The Voice of Greece» ξανά στην ελληνική τηλεόραση!

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Βλάσσης παίρνει εκδίκηση από τον Χαραλάμπη

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Βλάσσης παίρνει εκδίκηση από τον Χαραλάμπη

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Grand Hotel!

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιούζ: Τέλος από το MEGA στις 25 Ιουνίου – Τι θα γίνει του χρόνου

Αλ Τσαντίρι Νιούζ: Τέλος από το MEGA στις 25 Ιουνίου – Τι θα γίνει του χρόνου

Συνεχίζεται το Αλ Τσαντίρι Νιούζ!

Media