×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor αποχώρηση 27/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης έφυγε!


    Sportime Team

Survivor αποχώρηση 27/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης έφυγε!


Survivor αποχώρηση 27/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη (27/6)! Κοινώς για κάτι που δεν έχει παιχτεί ακόμα στον «αέρα» ακόμα. Αφορά τον παίκτη που αποχωρεί. Πρόκειται οριστική ενημέρωση, όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά.

Survivor αποχώρηση 27/6

Μιλάμε για την τελευταία αποχώρηση στη φετινή εκδοχή του Survivor. Αυτή που περιμένουν όλοι. Αυτή που θέλει ο κόσμος να την πανηγυρίσει όσο καμία άλλη. Αυτή που ενώ έχουμε γράψει πως είναι οριστικό, μπορείτε να πανηγυρίσετε, ακόμα κάποιοι αμφιβάλλουν.

Δείτε τα highlights με το 1-0 της μαύρης ομάδας

Όχι, δεν θα γράψουμε τίποτε καινούργιο. Θα γράψουμε αυτό που έχετε ήδη διαβάσει (ναι, όχι πρώτα από εμάς) εδώ και μέρες. Αυτό που σας επιβεβαιώσαμε. Τον παίκτη που αποχωρεί. Απλά έτσι για να το φρεσκάρουμε. Αφού ξέρω πως θέλετε να το διαβάζετε ξανά και ξανά. Και ξανά. Και ξανά…

Survivor διαρροή 27/6: Ποιος Τούρκος κερδίζει στην κατάταξη;

Αναφέραμε αρχικά πως η άσπρη ομάδα χάνει την ασυλία. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και τον τρόπο που χάνεται αυτή. Με ποιο σκορ δηλαδή. Το θέμα είναι πως η Σεντά, ως νικήτρια των συμβόλων δεν μπορεί να ψηφιστεί. Συνεπώς μια δυάδα έχουμε, αυτοματοποιημένη. Οκάι και Μπορά. Ποιος από τους δύο αποχωρεί; Μα ποιος άλλος. Ο Μπορά. Αυτό σημαίνει πως η τελική τετράδα των Τούρκων είναι η Σεντά, ο Οκάι από τους άσπρους και ο Εμρέ και ο Γιουσούφ.

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος  σήμερα μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ στους betarades.

Παρακαλούμε να είστε ψύχραιμοι στις εκδηλώσεις χαράς. Υπήρχαν και κάποιοι (λίγοι έστω) υποστηρικτές τους Μπορά. Θέλουμε σεβασμό και σύνεση στους πανηγυρισμούς. Προσπαθώ να θυμηθώ παίκτη που δημιούργησε ξανά τέτοιο κύμα. Δεν μου έρχεται…

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  


Τελευταία Νέα