MEDIA

Survivor διαρροή 20/3: Οριστικό spoiler! – Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

To Sportime σας ενημερώνει με οριστικό spoiler για το ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.
Survivor διαρροή 20/3: Οριστικό spoiler! – Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Survivor διαρροή 20/3: Σας άφησε ποτέ το Sportime χωρίς ενημέρωση για κάθε τι που… κινείται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Όχι βέβαια.

Κάθε εξέλιξη στο Survivor τι μαθαίνετε έγκαιρα, έγκυρα και σε βάθος. Μιλάμε άλλωστε για το Νο1 τηλεοπτικό προϊόν και φέτος, αφού συνήθως «στρογγυλοκάθεται» στην κορυφή όσον αφορά στη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Πλέον το ενδιαφέρον έχει στο ριάλιτι που εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο έχει «φουντώσει» ακόμη περισσότερο. Κι αυτό καθώς όχι μόνο έχουν μπει νέοι παίκτες που έχουν προσδώσει νέο ενδιαφέρον, αλλά για έναν ακόμη λόγο.

Survivor διαρροή 20/3: Οι νέες ομάδες έφεραν νέες εντάσεις

Συγκεκριμένα διότι «Διάσημοι» και «Μαχητές» έχουν αλλάξει συνθέσεις και πλέον οι τηλεθεατές βλέπουν δύο νέες ομάδες. Αυτή η εξέλιξη έχει φέρει νέες ισορροπίες, με αρκετούς να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Χαρακτηριστικό ότι η καχυποψία είναι στο φουλ στο Survivor στους νέους «Μπλε» και τους νέους «Κόκκινους», όπως είδαμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (20/3/2022). Άλλωστε και ο άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σχίζα και Καραγκούνια μόνο τυχαίος δεν ήταν, με τον πρώτο να χτυπάει επίτηδες τον δεύτερο με μπάλα και τους δύο τους να πιάνονται σχεδόν στα χέρια!

Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Άρης Σοϊλέδης που είναι κορυφαίος του ριάλιτι επιβίωσης στα στατιστικά, έφτασε να πλαντάξει στο κλάμα γιατί από τη νέα του ομάδα του λείπουν οι φίλοι του.

Survivor διαρροή 20/3: Αυτή η νέα ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία

Βεβαίως να μην ξεχνιόμαστε καθώς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για το αν οι νέα «Μπλε» ομάδα ή η νέα «Κόκκινη» θα κερδίσει στο αποψινό (Κυριακή/20/3/2022) επεισόδιο. Ηδη ενημερωθήκατε με οριστικό spoiler για το ποιοι θα κέρδιζαν το έπαθλο φαγητού.

Τώρα το Sportime έχει και το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα βγαίνε νικήτρια στην 1η ασυλία. Να το πάρει το ποτάμι λοιπόν! Αυτή είναι οι «Μπλε» που θα κυριαρχήσουν μάλιστα, όπως θα δείτε απόψε στη μάχη επιβίωση του Άγιου Δομίνικου!

Ιδού και το πειστήριο! Με 12-7 κιόλας! Και πάλι μεγάλη διαφορά!


Διαβάστε επίσης

Survivor spoiler αποχώρηση: Πόσο ρόλο θα παίξει η ατομική ασυλία – Τι δείχνει ο 1ος υποψήφιος;

Χαμός με Σίσσυ Χρηστίδου και Αλέξη Κούγια

Μίλτος Τεντόγλου: Το βραχιόλι γούρι, τα 8,70μ. και το ρεκόρ του Τσάτουμα!

Βεβαίως μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την ιστοσελίδα μας για τη Live μετάδοση όπως κάθε μέρα, στις 21:00

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Ο πατέρας Νικόλαος αρνείται να κηδέψει την Κατρίν | Όλα τα spoilers

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Ο πατέρας Νικόλαος αρνείται να κηδέψει την Κατρίν | Όλα τα spoilers

Η δολοφονία της Κατρίν ανοίγει ένα σκοτεινό κεφάλαιο στον Άγιο Έρωτα, με τη Χλόη να φεύγει με τον πατέρα Νικόλαο και το παιδί. Αλλά η κήρυξη πολέμου ξεκινά όταν ο ίδιος αρνείται να τελέσει την κηδεία της.

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Η Αγγέλα στη φυλακή για το ψεύτικο πιστοποιητικό θανάτου του Γαζή | Ο Ρήγας πιέζει την Κυβέλη

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Η Αγγέλα στη φυλακή για το ψεύτικο πιστοποιητικό θανάτου του Γαζή | Ο Ρήγας πιέζει την Κυβέλη

Η δολοφονία του Γαζή φέρνει τα πάνω κάτω στο Grand Hotel. Η Αγγέλα οδηγείται στη φυλακή, ενώ η Κυβέλη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ρήγα, που θα κάνει τα πάντα για να την γονατίσει.

Media
Ποδόσφαιρο: Τι τηλεθέαση είχε το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ΑΝΤ1

Τι τηλεθέαση είχε το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ΑΝΤ1

Η ματσάρα του τελικού και η ελληνική υπογραφή του Άγγελου Ποστέκογλου εκτόξευσαν τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1, που βγήκε πρώτος στη ζώνη του.

Ποδόσφαιρο
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μάγια κάνει το μοιραίο λάθος με τον πατέρα της για τον Άγη

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μάγια κάνει το μοιραίο λάθος με τον πατέρα της για τον Άγη

Άγριος τσακωμός για Μάγια και Άγη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».

Media
Media: Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Τιτίκα μαθαίνει πως ο Βρεττός έχει εξώγαμο με τη Φιόνα

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Τιτίκα μαθαίνει πως ο Βρεττός έχει εξώγαμο με τη Φιόνα

Το φινάλε της σειράς «Ηλέκτρα» πλησιάζει και θα δούμε καταιγισμό εξελίξεων σε όλα τα «μέτωπα».

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Ένας θάνατος θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Άγιος Έρωτας: Ένας θάνατος θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας» κόβουν την ανάσα με τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν κατά κόρον.

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτοί βιάζουν την Άννα – Πυροβολούν τον Αποστόλη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτοί βιάζουν την Άννα – Πυροβολούν τον Αποστόλη

Ακραία βία, απαγωγή, κακοποίηση και μία κοινωνία που σιωπά. Οι νέες εξελίξεις στη Γη της Ελιάς προκαλούν σοκ.

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο μεγαλύτερος φόβος της Μαγιάς επιβεβαιώνεται

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο μεγαλύτερος φόβος της Μαγιάς επιβεβαιώνεται

Η Μάγια θα ζηλέψει Άγη και Μαρίνα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των «Παιχνιδιών εκδίκησης».

Media
Media: Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος αντιμέτωπος με τον Αντρέα

Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος αντιμέτωπος με τον Αντρέα

Ο Αντρέας αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι ξέρει τα πάντα για εκείνον και τη Ναταλία, όπως θα δούμε στο Grand Hotel.

Media