MEDIA

Survivor: Γλέντι υπέρ της τριάδας από τους χρήστες του twitter

Survivor: Το twitter πήρε «φωτιά» με τις αντιδράσεις του κοινού να είναι έντονες με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι. 
Survivor: Γλέντι υπέρ της τριάδας από τους χρήστες του twitter

Survivor: Το twitter πήρε «φωτιά» με τις αντιδράσεις του κοινού να είναι έντονες με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι. 

Survivor: Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στην παραλία προκειμένου να συμμετάσχουν στο αγώνισμα επάθλου. Mετά από μία πρωτοφανή εξέλιξη στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, πέντε από τους οκτώ παίκτες της Μπλε ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν

Oι αντιδράσεις του κοινού με όσα συμβαίνουν ήταν έντονες. Μέσω twitter προχώρησαν σε άγριο κράξιμο στην νέα κλίκα για την απόφασή της να μην παίξει και να αφήσει… στη σέντρα την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου στο αγώνισμα επικοινωνίας.

O Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης Παππάς και η Χριστίνα Κεφάλα, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο αποψινό αγώνισμα. Όπως δήλωσαν δεν έχουν το ψυχικό σθένος να το κάνουν. Κάτι που όπως φάνηκε δεν ενθουσίασε το κοινό…

«Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία του Survivor», ανέφεραν χαρακτηριστικά μερικές αναρτήσεις.

Οι ατάκες του Twitter για το Survivor 4

 

«Ο Σάκης μου είπε “είσαι ξεφτίλας, θα γυρίσει στο χωριό σου”»

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες. Ο πρώτος επιτέθηκε λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει.

Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά σε μια άσχημη εναντίον του επίθεση.

«Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο»

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

“Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι’ αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.”, είπε μεταξύ άλλων.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος Έρωτας Alpha: Πρόταση γάμου από τον Αργύρη στη Δώρα – Εξελίξεις…

Άγιος Έρωτας Alpha: Πρόταση γάμου από τον Αργύρη στη Δώρα – Εξελίξεις…

Έναν ακόμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη Καλοσκάμη ψάχνει η ΑΕΚ και λόγω Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Η Άσπα έχει καρκίνο – σοκ για την οικογένεια Νταγιάννου στα επόμενα επεισόδια

Μια νύχτα μόνο: Η Άσπα έχει καρκίνο – σοκ για την οικογένεια Νταγιάννου στα επόμενα επεισόδια

Δραματικές ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια νύχτα μόνο στο MEGA, καθώς η Άσπα διαγιγνώσκεται με καρκίνο, βυθίζοντας την οικογένεια Νταγιάννου σε απόγνωση.

Media
Media: Οριστική αυλαία για γνωστές σειρές: Τα projects που τελειώνουν και δεν συνεχίζουν

Οριστική αυλαία για γνωστές σειρές: Τα projects που τελειώνουν και δεν συνεχίζουν

Δεν θα έχουν όλες οι σειρές συνέχεια. Κάποιες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και είναι οριστικές, με γνωστά projects να οδηγούνται σε φινάλε, κλείνοντας τον κύκλο τους.

Media
Media: Να μ’ αγαπάς: Η Ζωή σκοτώνει για να σωθεί – φονική ανατροπή στα επόμενα επεισόδια

Να μ’ αγαπάς: Η Ζωή σκοτώνει για να σωθεί – φονική ανατροπή στα επόμενα επεισόδια

Σοκ προκαλούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς στον Alpha, καθώς η Ζωή οδηγείται σε μια ακραία πράξη, βάφοντας τα χέρια της με αίμα για να γλιτώσει από τον εφιάλτη της.

Media
Media: Πράσινο φως για 2η σεζόν: Οι σειρές που συνεχίζουν και «κλειδώνουν» στο πρόγραμμα

Πράσινο φως για 2η σεζόν: Οι σειρές που συνεχίζουν και «κλειδώνουν» στο πρόγραμμα

Την ώρα που αρκετές σειρές οδηγούνται προς το τέλος τους, κάποια projects φαίνεται πως κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καναλιών και εξασφαλίζουν τη συνέχεια τους με δεύτερη σεζόν.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

Σε φάση επαναξιολόγησης προσώπων και εκπομπών βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με το κανάλι να ζυγίζει τι συνεχίζει, τι αλλάζει και ποιοι μπορούν να παίξουν ρόλο στο επόμενο βήμα του προγράμματος.

Media
Media: Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Σημαντικές ανατροπές στον σχεδιασμό της μυθοπλασίας φέρνει η νέα στρατηγική της ΕΡΤ, με σειρές να μπαίνουν σε αναβολή, άλλες να μετακινούνται χρονικά και το πρόγραμμα να επαναχαράσσεται ενόψει της επόμενης σεζόν.

Media
Media: Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Η Γη της ελιάς ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, με το MEGA να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία του και τη νέα σειρά Μπλε ώρες να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για την προσεχή σεζόν.

Media