MEDIA

Survivor: Η «μαντάμ Ζαΐρα» – Εμμανουήλ επέστρεψε και ο Μαρτίκας έδωσε ρέστα!

Survivor: Η χειρομαντεία του Εμμανουήλ μονοπώλησε ξανά το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο Μαρτίκας έκλεψε την παράσταση!
Survivor: Η «μαντάμ Ζαΐρα» – Εμμανουήλ επέστρεψε και ο Μαρτίκας έδωσε ρέστα!

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η χειρομαντεία του έκαναν ξανά χαμό στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αλλά κι ο Μαρτίκας δεν πήγε πίσω.

Αυτό το… ειδύλλιο πόσα επεισόδια θα μας χαρίσει ακόμα; Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μονοπωλούν τις τελευταίες μέρες τα gossip στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, είναι μια σχέση που οδήγησε τελικά τον Profesor στον τάκο. 

Και θα μας πείτε, στους δύο τρίτος χωρεί; Μωρέ, χωρεί και παραχωρεί! Ειδικά αν αυτός ο τρίτος γνωρίζει από χειρομαντεία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/5), ο MakeUp Artist αποφάσισε, αφού προέβη σε ανελέητο κράξιμο στον Τάκη, να πει το μέλλον στη Βρι, η οποία ήθελε να μάθει κάποια πράγματα.

Πήγαν στο δάσος και άρχισε να της λέει κάτι για τα αδέρφια της και για έναν πρώην που ναι μεν την σκέφτεται, αλλά το μεταξύ τους έχει τελειώσει.

Και ένας… νυν έκλεψε την παράσταση. Διότι ο Σπύρος Μαρτίκας, που δεν αφήνει τη Βρισηίδα από το πλευρό του, άρχισε να κρυφακούει τις… αστρολογικές προβλέψεις του Εμμανουήλ.

Ώσπου τον κατάλαβαν αμφότεροι και του είπαν να φύγει και να μην είναι κουτσομπόλης.

Η «μαντάμ Ζαΐρα» επέστρεψε και έκανε ξανά χαμό, με το Twitter να τον αποθεώνει ή και να τον κράζει. Αναλόγως από το πως το βλέπει ο καθένας.

Survivor: Υποκλίθηκε το Twitter στον Εμμανουήλ

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media