MEDIA

Survivor – Masterchef: Η αλήθεια που πονάει ή όχι;

Πλέον έχει φθάσει και επίσημα το καλοκαιράκι και ο κόσμος είναι έτοιμος να ερωτευτεί, αυτό σκέφτηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας
Survivor – Masterchef: Η αλήθεια που πονάει ή όχι;

Survivor – Masterchef: Η φετινή χρονιά μπορεί να μη θεωρείται και τόσο ευνοϊκή για τα reality και αυτό έχει μια λογική εξήγηση.

Μετά από δυο χρόνια καραντίνας, που για να βγεις από το σπίτι σου έπρεπε να στείλεις μήνυμα στο κινητό σου για μετακίνηση 6 (όλοι οι Έλληνες είμαστε πολύ αθλητικοί τύποι και αυτό φαίνεται), η μόνη μας διασκέδαση ήταν η τηλεόραση και το φαγητό, να το μαγειρεύουμε και κατά το πλείστον να το καταναλώνουμε (forever fat)!

Οπότε ήταν λογικό όλοι να βλέπουμε SURVIVOR και MASTERCHEF σε αντίθεση με τη φετινή χρονιά, που ο κόσμος επιζητούσε να βγει έξω για διασκέδαση και όχι να κάτσει στο καναπέ του να δει τηλεόραση. Όλα αυτά είχαν αντανάκλαση στα νούμερα τηλεθέασης και των δύο ανταγωνιστικών προγραμμάτων του ΣΚΑΪ και του STAR.

Έπρεπε με κάποιο τρόπο να πουλήσουν το προϊόν τους και αυτό μπορούσε να συμβεί με δύο τρόπους. Ο ένας τρόπος ήταν βάζοντας ιδιάζουσες προσωπικότητες στα παιχνίδια. Είχαμε από την πλευρά του MASTERCHEF, τον έναν και μοναδικό Μπόμπενα, που έκανε για χίλιους παίχτες, ο οποίος έκανε ένα one man-show χωρίς κόπο!

Τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις, άνετα έπαιρνε OSCAR πρωτοεμφανιζόμενου….

Όχι εντάξει μην υπερβάλουμε ας του δώσουμε το χρυσό βατόμουρο! Από την άλλη πλευρά το SURVIVOR μάζεψε μπόλικο λαό για αυτή τη δουλειά.

Ποιόν να πρωτοθυμηθούμε … τον Βαλάντη που μπήκε, έμεινε και τελικά έφυγε με νεύρα; Τον Σπύρο Μαρτίκα που σαν άλλος Λεωνίδας μοίραζε δουλειές και ταξίδια στο λαό του (… και πονηρά σκεπτόμενος διαφήμιζε τα φαρμακεία του)!

Και φθάνουμε στην μεγάλη μορφή του φετινού παιχνιδιού, τον έναν και μοναδικό Κατερινά Καινούργιου … εεε γράψτε λάθος Κωνσταντίνο Εμμανουήλ!

Αν και νομίζω όλοι αυτοί ήξεραν τι έκαναν, έχουν παίξει πολλά reality στην Ελληνική τηλεόραση και απλά η παραγωγή το εκμεταλλεύτηκε και κατά τη γνώμη μου καλά έκαναν μιας και αυτά πουλάνε.

Ο δεύτερος τρόπος για να κάνει κάποιο πρόγραμμα νούμερα είναι να υπάρχει ένα love story. Στην περίπτωση του MASTERCHEF είχαμε την ιστορία αγάπης του Μπόμπενα με τον εαυτό του … μη γελάτε ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό? Από την πλευρά του SURVIVOR τα εν δυνάμει love story ήταν πάμπολλα!

Από τη πρώτη εβδομάδα είχαμε τη δημιουργία ειδυλλίου μεταξύ της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, με την παραγωγή να τρίβει τα χέρια της με αυτό το ανέλπιστο δώρο, αλλά δυστυχώς για αυτούς – για εμάς δεν ξέρω έληξε πρόωρα (και όπως θα έλεγε κι ο Πάνος Κιάμος σφύριξε και έληξε)!

Η Σοφιάννα από την άλλη άθελα της, έπαιξε σε διπλό ταμπλό σύμφωνα με την παραγωγή αλλά κατά τη δική μου άποψη ήταν όλο ένα καλοστημένο σκηνικό και μοντάζ απλά για τηλεθέαση και κλικ σε σάιτ.

Πλέον έχει φθάσει και επίσημα το καλοκαιράκι και ο κόσμος είναι έτοιμος να ερωτευτεί, αυτό σκέφτηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας, καλοκαίρι στην Καραϊβική (χωρίς κοκτέιλ) τι του λείπει; Ένας καλοκαιρινός έρωτας, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο της Βρισηίδας!

Χθες είδαμε σκηνές απείρου κάλλους, αγκαλιασμένοι στην άμμο και με τα κύματα της θάλασσας της καραϊβικής να τους πλαισιώνουν δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό …. #not

Εγώ πάλι λέω να πιω το κοκτέιλ μου και να ζήσω τον πραγματικό έρωτα και το ίδιο προτείνω και σε εσάς!

Survivor – Masterchef: Η αλήθεια που πονάει ή όχι;

https://youtu.be/H53JSXPXPxI?t=1

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (20/1): Λεβαδειακός φουλ για πλέι οφ

Πρωτοσέλιδο Sportime (20/1): Λεβαδειακός φουλ για πλέι οφ

Πρωτοσέλιδο Sportime (20/1): Ο Λεβαδειακός δείχνει ακάθεκτος για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor 20/1 spoiler : ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 20/1 spoiler : ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 2026.

Media
Media: Survivor 20/1 : Χαμός στο Χ με τον Σηφάκη – Ποια η σύνδεση με Γιόβιτς

Survivor 20/1 : Χαμός στο Χ με τον Σηφάκη – Ποια η σύνδεση με Γιόβιτς

Ο πανηγυρισμός του Σηφάκη έκανε τους fans του Survivor να ξεσπάσουν στο Χ. Μέχρι και Γιόβιτς είχε το μενού…

Media
Media: Κουσουλός: Επιστρέφει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1 – Τι αλλάζει με την πρεμιέρα

Κουσουλός: Επιστρέφει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1 – Τι αλλάζει με την πρεμιέρα

Ο Πέτρος Κουσουλός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το κανάλι να «κλειδώνει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Media
Media: Eurovision 2026: Το κόστος των παρουσιαστών και τα 600.000 ευρώ που συζητιούνται

Eurovision 2026: Το κόστος των παρουσιαστών και τα 600.000 ευρώ που συζητιούνται

Πριν καν ακουστεί η πρώτη νότα της Eurovision 2026, το παρασκήνιο έχει ήδη ανάψει φωτιές, με το κόστος των τριών ζωντανών βραδιών να προκαλεί έντονη συζήτηση.

Media
Media: Survivor spoiler 19/1 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Αθηναίοι ή Επαρχιώτες;

Survivor spoiler 19/1 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Αθηναίοι ή Επαρχιώτες;

Η εκτίμησή μας για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει την 2η ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Media
Media: Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Πολύ ψηλά ο πήχης στο αγωνιστικό κομμάτι από την Μαντίσα και την Ιωάννα έως τώρα στο Survivor 2026.

Media
Media: Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

«Δεν κρύβω πως με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του αναφερόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο.

Media