MEDIA

Survivor: Ο πατέρας Μπόγδανος… νίκησε τον πατέρα Κατσούλη (vid)

Ο τελικός του Survivor έχει ξεκινήσει, με τον πατέρα Μπόγδανο να παίρνει μία πρώτη... νίκη από τον αντίστοιχο Κατσούλη.
Survivor: Ο πατέρας Μπόγδανος… νίκησε τον πατέρα Κατσούλη (vid)

Ο τελικός του Survivor έχει ξεκινήσει, με τον πατέρα Μπόγδανο να παίρνει μία πρώτη… νίκη από τον αντίστοιχο Κατσούλη.

Ο τελικός του Survivor έχει ξεκινήσει, με τον Ηλία να διασταυρώνει τα… ξίφη του κόντρα στον Σάκη με φόντο το πολυπόθητο έπαθλο.

Στις πρώτες στιγμές του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τον λόγο πήραν οι γονείς των δύο φιναλίστ, με τον πατέρα του… Ηλία να νικάει αυτόν του Σάκη.

Σε εντελώς διαφορετικό ύφος ήταν τα λόγια των δύο πατεράδων, με τον κ. Κατσούλη να αρκείται στο να αποθεώσει τον γιο του, σημειώνοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης των Survivor και τον κ. Μπόγδανο να προτιμάει να δώσει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις δυσκολίες που πέρασαν και στις οποίες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό το παιδί που είδε όλη η Ελλάδα, η Κύπρος και όπου αλλού έπαιξε ο ΣΚΑΙ την εκπομπή Survivor. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεται για τη στήριξή του που ήταν κοντά στην οικογένεια και κοντά στον παικταρά μας. Είναι αποδεδειγμένο, δεν το λέω εγώ, είμαι απλώς άνθρωπος. 75 % πρώτος παίκτης του Survivor. Παντού και σε όλες τις χώρες. Ευχαριστούμε για όλα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη.

Τον λόγο πήρε αυτή του Ηλία, λέγοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο στους δύο που βρίσκονται στον τελικό, αλλά σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη πολύ δύσκολη περιπέτεια. Γιατί εμείς καθόμαστε και βλέπουμε από το σπίτι μας μία τροπική, ειδυλλιακή εικόνα, βλέπουμε τα καταγάλανα νερά και αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά είναι αυτή η απομόνωση, η ταλαιπωρία, η έλλειψη τον δικών τους, της πατρίδας τους. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Για αυτό πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι νικητές. Και θέλω να ευχηθώ στους γονείς να μην ξαναυπάρξει τέτοια μεγάλη απουσία από τα παιδιά τους».

Τα λόγια του έκαναν ακόμα και τον Σάκη Κατσούλη να πει «Μπράβο κύριε Κώστα» με όλο το Άλσος Βεϊκίου να τον αποθεώνει και να τον χειροκροτάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 5/7 spoiler: Οριστικό! Αυτός κερδίζει σήμερα στον τελικό!

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Έτσι ήταν σε ηλικία 18 ετών – Δείτε τη φωτό!

Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Αυτές είναι οι χώρες που έχουν καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Να μ’ αγαπάς – Η Σοφία ομολογεί την απόπειρα και η εγκυμοσύνη της Άννας φέρνει νέα θύελλα

Να μ’ αγαπάς – Η Σοφία ομολογεί την απόπειρα και η εγκυμοσύνη της Άννας φέρνει νέα θύελλα

η Σοφία λυγίζει και παραδέχεται την ενοχή της, ενώ η εγκυμοσύνη της Άννας ανοίγει νέο κύκλο συγκρούσεων.

Media
Media: Survivor 26/2 : Αποχωρεί η Λήδα Μυλωνά;

Survivor 26/2 : Αποχωρεί η Λήδα Μυλωνά;

Αποχωρεί τελικά από το Survivor η Λήδα Μυλωνά ή παραμένει κανονικά στο παιχνίδι; Τι έχει συμβεί…

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 26/2 : ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! Δεν χάνει ΠΟΤΕ! Αυτόν σώζει το κοινό!

Survivor spoiler αποχώρηση 26/2 : ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! Δεν χάνει ΠΟΤΕ! Αυτόν σώζει το κοινό!

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται το ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα σωθεί από το κοινό του Survivor και δεν θα πάει μονομαχία.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 25/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος!

Survivor spoiler αποχώρηση 25/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Media
Media: Survivor spoiler 25/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Survivor spoiler 25/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία! 

Media
Επόμενα Επεισόδια: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ασπασία μαθαίνει τη σχέση του Στέλιου με τη Δέσποινα – Η απάντησή της θα φέρει έκρηξη

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ασπασία μαθαίνει τη σχέση του Στέλιου με τη Δέσποινα – Η απάντησή της θα φέρει έκρηξη

Η Ασπασία να υποψιάζεται την αλήθεια για τον Στέλιο και τη Δέσποινα και την οικογένεια να οδηγείται σε σύγκρουση χωρίς επιστροφή.

Επόμενα Επεισόδια
Media: Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια;

Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια;

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και έναν χρόνο κάτω από την ίδια στέγη, γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα με τον σύντροφό της.

Media
Επόμενα Επεισόδια: Να μ’ αγαπάς – «Ο Μάκης είναι γιος μου»: Η μεταμόσχευση και η αλήθεια που διαλύει την οικογένεια Καλλιγά

Να μ’ αγαπάς – «Ο Μάκης είναι γιος μου»: Η μεταμόσχευση και η αλήθεια που διαλύει την οικογένεια Καλλιγά

Ο Θεόφιλος δίνει μάχη για τη ζωή του, όμως η αποκάλυψη για τον Μάκη αλλάζει για πάντα τις ισορροπίες.

Επόμενα Επεισόδια