MEDIA

Survivor spoiler 15/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης. Μπλε ή κόκκινη;
Survivor spoiler 15/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor spoiler 15/2: Τι συμβούλιο ήταν αυτό στο Survivor χθες; Ο κακός χαμός στην κυριολεξία. Όχι να το πούμε για να το πούμε. Στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έγινε το έλα να δεις. Για τους υποψηφίους; Για τον τρόπο που βγήκαν αυτοί; Για τη στρατηγική που ακολουθούν οι παίκτες; Το συμβούλιο είχε από όλα.

Το επεισόδιο της Δευτέρας πρέπει να έχει σπάσει ρεκόρ. Η τηλεθέαση ήταν στα ύψη. Είχε εντάσεις, βαριές κατηγορίες, προσβολές, είχε πολλά. Από αυτά που επιθυμεί το κοινό να βλέπει. Ένας πραγματικός χαμός σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες στους Μαχητές. Οι μπλε είναι σε πλήρη αποσύνθεση. Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ποια τα φαβορί για να φύγουν;

Οι παίκτες είπαν βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλον. Σπύρος Μαρτίκας και Σάββας Κάλφας είπαν ξεκάθαρα πως Σοφιάννα και Πελαγία δεν έχουν κάνει ορθή μοιρασιά στο φαγητό. Η Πελαγία κατηγόρησε μέχρι και με μηνύσεις για όσα ειπώθηκαν. Πολλά τα στρατόπεδα που υπάρχουν στην μπλε καλύβα. Κι όλα αυτά εν μέσω μιας κρίσιμης ψηφοφορίας.

Σε αυτή μπορεί να μπει και ο κόσμος. Μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς άποψη για το τι θα γινόταν αν υπήρχε η δυνατότητα αρνητικής ψήφου. Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor. Δυνατότητα υπάρχει κι άλλη. Διότι, μπορείτε να ψηφίσετε εύκολα και γρήγορά ΕΔΩ και με τον κλασικό τρόπο. Τον παίκτη που θέλετε να μείνει. Διότι, έχει κι αυτό τη σημασία του.

Survivor spoiler 15/2: Διάσημοι ή Μαχητές;

Μέσα σε όλα έχουμε και ένα αγώνισμα. Δύο για την ακρίβεια. Το έπαθλο επικοινωνίας και το sports game. Για το ομαδικό αγώνισμα που θα είναι πιθανότατα βόλεϊ θα σας ενημερώσω για το Survivor spoiler από το mediatime. Όπως κάνουμε δηλαδή κάθε Τρίτη.

Με αυτό το κλίμα που υπάρχει στους Μαχητές δεν είναι δυνατόν να κερδίσουν οι μπλε. Μπορεί το έπαθλο επικοινωνίας να είναι κάτι προσωπικό. Κάθε παίκτης θέλει να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του. Και όχι μόνο. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό και το φαγητό που υπάρχει.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο 

Από το trailer του Survivor όμως βλέπουμε ένα ομαδικό παιχνίδι. Θέλει συνεργασία και όλους τους παίκτες με ομοψυχία. Οι μπλε είναι διασκορπισμένοι. Οι Διάσημοι περιμένουμε να πάρουν μία ακόμα νίκη στο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, το σερί θα μεγαλώσει. Νωρίς το πρωί το οριστικό, αν και μοιάζει βέβαιο.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Οι αλλαγές στον ANT1 δεν είναι θέμα γούστου ή «φρεσκαρίσματος». Είναι αποτέλεσμα ανάγκης, καθώς ο σταθμός έχει μείνει πίσω στην τηλεθέαση σε σχέση με τον Alpha και το MEGA.

Media
Media: Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν και οι δικαιολογίες μαζί τους. Η prime time μπαίνει πλέον στην κανονική της μάχη, με Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μετράνε αντοχές.

Media
Media: Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό βάρος ο Παναθηναϊκός στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην τηλεθέαση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Τη στρατηγική του συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενισχύει ο Όμιλος Antenna, επενδύοντας στην εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και τη δημιουργία ουσιαστικών επαγγελματικών ευκαιριών για τους νέους.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Η Μεγάλη Χίμαιρα φτάνει στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε, στο οποίο οι ισορροπίες καταρρέουν, τα μυστικά βαραίνουν τις ζωές των ηρώων και το σπίτι των Ρεΐζηδων σημαδεύεται για πάντα από τραγικές εξελίξεις.

Media
Media: Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά ξεχωρίζει και φέρνει νίκες, η Μαντίσα βρίσκεται στο στόχαστρο των Αθηναίων στο Survivor, με τις εντάσεις να κορυφώνονται και το ερώτημα να γίνεται ένα: πώς γίνεται να έχουν πρόβλημα με την καλύτερη παίκτρια;

Media
Media: Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αν έπρεπε να υπάρξει τηλεοπτικό ρεκόρ χρονιάς, θα το είχε ήδη κερδίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς μέσα σε μία σεζόν εμφανίζεται σε πέντε διαφορετικά κανάλια – κάτι που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει.

Media
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media