MEDIA

Survivor spoiler 2/3: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Μια πρώτη εκτίμηση για το ποιος κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβουμε.
Survivor spoiler 2/3: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Survivor spoiler 2/3: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποιος κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβουμε.

Survivor spoiler 2/3

Survivor spoiler 2/3: Έχουμε κάνει και… χειρότερες Δευτέρες στο Survivor. Να τα λέμε κι αυτά. Δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά ο μήνας, αλλά ήρθε η ώρα να σας αποζημιώσουμε. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό εξάλλου για το ποιος θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία.

Οι κόκκινοι έκαναν… πάρτι στο επεισόδιο της Δευτέρας. Κέρδισαν 10-4 πολύ πολύ εύκολα. Ήταν πιο ομάδα, πιο πεινασμένοι και κέρδισαν άνετα. Πρώτη ασυλία δική τους, σταμάτησαν ένα σερί με τρεις χαμένες. Στο συμβούλιο του νησιού έγινε ο κακός χαμός σε ότι έχει να κάνει με την μπλε ομάδα.

Δεν βλέπουμε και πολλά περιθώρια ανάκαμψης στους μπλε είναι η αλήθεια. Από το τρέιλερ του Survivor διαπιστώνουμε πως δεν θα αγωνιστούν στους άνδρες οι Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα αγωνιστικά. Διότι ο Αλέξης φέρνει αρκετές νίκες. Και δεν ξέρουμε αυτή η απόφαση αν θα επιφέρει κάποιο μηδενισμό, ή πέναλτι. Το δεύτερο είναι δεδομένο σενάριο.

Με τον Τζέημς τα έχει βάλει ο Αλέξης, αλλά το κάνει με έξυπνο τρόπο…

 

Αυτό λοιπόν που θα συμβεί είναι να επιλέξουν, υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα, οι κόκκινοι τον Πάνο Καλίδη να παίξει αρκετές φορές, ή την Ελευθερία, ή την Χριστίνα. Όλους τους αδύναμους παίκτες με δυο λόγια. Κακό για την τηλεθέαση βέβαια αυτό και εμάς τους τηλεθεατές, αλλά έτσι θα πάει.

Είναι που είναι το κλίμα κακό στους μπλε, θα έχουν και αυτή την εξέλιξη, τότε πως θα καταφέρουν να κερδίσουν; Μοιάζει σχεδόν αδύνατο εδώ που τα λέμε. Νέα κόκκινη νίκη είναι η πρόβλεψη. Θα σας έχουμε πολύ νωρίς το οριστικό spoiler το πρωί. Διότι θα μιλήσουμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο να μας τα πει και να τα εξηγήσει όλα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι και κυρίως πως θα βγουν. Αυτόν αναμένεται να ψηφίσει ο Τζέημς Καφετζής που κέρδισε την ατομική ασυλία. Για να δούμε τι θα συμβεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Το παιδί: Η συζήτηση που δεν τόλμησε να ανοίξει ποτέ καμία τηλεοπτική σειρά

Η νέα καθημερινή δραματική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Το Παιδί», εμπνέεται από ένα βαθιά ανθρώπινο και κοινωνικά επίκαιρο θέμα. Η υπόθεση αφορά ένα παιδί που έχει περάσει από ένα δύσκολο παρελθόν και τώρα βρίσκεται σε μια νέα πραγματικότητα.  Φιλοξενείται σε χωριό, στο πλαίσιο του συστήματος αναδοχής, μετά από μια τραυματική και δολοφονική εμπειρία. Ο...

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης ζει την απόλυτη καταστροφή

Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης ζει την απόλυτη καταστροφή

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα «Παιχνίδια Εκδίκησης» του ANT1. Για χρόνια, ο Άγης είχε μάθει να χειρίζεται τους ανθρώπους γύρω του

Media
Media: Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το μωρό της Νεφέλης βάζει τέλος στα σχέδια του Παύλου και της μάνας της

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το μωρό της Νεφέλης βάζει τέλος στα σχέδια του Παύλου και της μάνας της

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ. Η Ηλέκτρα και ο Παύλος κατάφεραν να ξεφύγουν και να ξαναζήσουν τον έρωτά τους. 

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οι πρωταγωνίστριες που θα συζητηθούν

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οι πρωταγωνίστριες που θα συζητηθούν

Η φετινή δραματική σειρά του Alpha, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», μεταφέρει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’60

Media
Media: Porto Leone: Ο Ολυμπιακός και τα «Κόκκινα Φανάρια» στο μεγάλο στοίχημα του ALPHA

Porto Leone: Ο Ολυμπιακός και τα «Κόκκινα Φανάρια» στο μεγάλο στοίχημα του ALPHA

Ο Πειραιάς της δεκαετίας του ’60, τα Κόκκινα Φανάρια και η δόξα του Ολυμπιακού γίνονται η ψυχή της μεγάλης παραγωγής του ALPHA, που αναμένεται να καθηλώσει.

Media
Media: Άγιος έρωτας: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου τον Οκτώβριο

Άγιος έρωτας: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου τον Οκτώβριο

Με συγκλονιστικές εξελίξεις ξεκινά η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha. Η Χριστίνα θα οδηγηθεί στη φυλακή, όχι γιατί είναι ένοχη, αλλά γιατί αγαπά.

Media
Media: ANT1: Ποιες είναι οι σειρές στις οποίες ποντάρει για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης

ANT1: Ποιες είναι οι σειρές στις οποίες ποντάρει για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει βαριά τηλεοπτικά χαρτιά για τη νέα σεζόν και επενδύει ξανά στη μυθοπλασία, με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη της prime time ζώνης.

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Χρήστος και Μαρίνα παίρνουν την καλύτερη εκδίκησης απο τον Άγη

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Χρήστος και Μαρίνα παίρνουν την καλύτερη εκδίκησης απο τον Άγη

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα «Παιχνίδια Εκδίκησης» του ANT1. Η Μαρίνα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Χρήστου

Media
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Νότα βοηθάει την Χριστίνα να δραπετεύσει απο τη φυλακή

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Νότα βοηθάει την Χριστίνα να δραπετεύσει απο τη φυλακή

Τι θα γίνει με τη Νότα στον Άγιο Έρωτα...

Media