MEDIA

Survivor spoiler 20/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; – Αυτοί φαβορί για υποψήφιοι!

Survivor spoiler 20/3: Ισχυρή πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρίτο και πιο καθοριστικό τοτέμ - Ποιοι φιγουράρουν ως φαβορί για τον τάκο;
Survivor spoiler 20/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; – Αυτοί φαβορί για υποψήφιοι!

Survivor spoiler 20/3: Εντελώς μοιρασμένη αποδεικνύεται η 11η εβδομάδα στο Survivor All Star λίγο πριν το αγώνισμα για την 3η Ασυλία.

Μπλε και Κόκκινοι έχουν δώσει δύο επικές μάχες αυτή την εβδομάδα και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσοι επιθυμούν να βλέπουν ποικιλία αναφορικά με τον νικητή.

Όχι βέβαια ότι είναι απίθανο να επιστρέψουν τα σερί. Άλλωστε, το φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποτελεί μια εντυπωσιακή διελκυστίνδα, η οποία πότε φέρνει ως φαβορί τους Διάσημους και πότε οι Μαχητές επανέρχονται σ’αυτόν τον ρόλο με φόρα.

Μέχρι στιγμής, οι νίκες στις Ασυλίες έχουν μοιραστεί. Είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής πως οι Μπλε έφτασαν σε μια οριακή επικράτηση. Πλέον, ο νικητής στη 2η Ασυλία αλλάζει ξανά τις ισορροπίες.

Καμιά από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα Ασυλίας.

Και μαντέψτε ποιος σας έχει φρεσκοφουρνιστό spoiler με πολύ ισχυρή εκτίμηση για την μοίρα της εν λόγω αναμέτρησης.

Survivor spoiler 20/3: Αυτοί κερδίζουν την 3η Ασυλία – Αυτοί τα φαβορί για τάκο

Μπλε και Κόκκινοι έχουν πλέον σχεδόν ταυτόσημη δυναμική. Πότε κερδίζει ο ένας, πότε ο άλλος.

Παίζει ρόλο και η φυσιολογία του εκάστοτε αθλήματος. Ταχύτητα, δύναμη, ευλιγισία, υψηλό IQ, όλα παίζουν.

Οι Μπλε ηττήθηκαν στη 2η Ασυλία και μπορεί να μοιάζουν με σκόρπια διαδήλωση λόγω των πολλών προστριβών, αλλά στον στίβο μάχης θα κεντήσουν.

Γι’αυτό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, οι Μπλε κάνουν το 2-1 και στέλνουν τους Κόκκινους ξανά στο Συμβούλιο.

Ήδη υποψήφιοι είναι η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Εκεί, τα κουκιά μοιάζουν κάπως μετρημένα. Υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο φαντάζει αμετακίνητος από τον Δομίνικο. Επομένως, παίζει να ψηφιστεί ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες κάποιου Κόκκινου.

Έπειτα, υπάρχει και η Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν την πηγαίνει η κλίκα παρόλο που φέρνει νίκες και έχει εγκλιματιστεί. Σίγουρα θα ψηφιστεί και το θέμα είναι ο αριθμός ψήφων που θα λάβει. Διότι μπορεί να δούμε να σπάσουν τόσο που να την πατήσουν οι Κόκκινοι και να βγάλουν και 4ο υποψήφιο!

Τέλος, πιθανότητες για τάκο έχει και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά, μοιάζει κουρασμένη και ίσως κάποιοι συμπαίκτες να την υποδείξουν.

Για το οριστικό spoiler θα περιμένετε λιγάκι και μέχρι το βραδάκι θα το έχετε!

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;

Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;

Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.

Media
Media: Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για μια εβδομάδα γεμάτη Eurovision, με ζωντανές μεταδόσεις, πρόβες στο Φάληρο και έναν εθνικό τελικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Media
Media: Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Μετά από δύο εβδομάδες έντονων αλλαγών και ανακατατάξεων, η prime time του Alpha επιστρέφει σταδιακά στο αρχικό της πρόγραμμα.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Media: Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Χαμηλότερα από τα συνηθισμένα κινήθηκε η prime time της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με το Survivor να παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό κοινό

Media
Media: Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Οι ενδείξεις από το trailer σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Γυναίκα…

Media
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media