MEDIA

Survivor spoiler 4/7: Πως γίνεται η Μαριαλένα να μην έχει βγει ούτε μια φορά στον τάκο;

Survivor spoiler 4/7: Το παράδοξο με τη σύντροφο του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ
Survivor spoiler 4/7: Πως γίνεται η Μαριαλένα να μην έχει βγει ούτε μια φορά στον τάκο;

Survivor spoiler 4/7: H Mαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδό της στα ημιτελικά του Survivor All Star. To αξίζει όμως;

Από τα πρώτα ονόματα που συμφώνησαν να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του 2021, αλλά αυτό δεν ισχύει και για το 2023.

Τουλάχιστον όχι στον απόλυτο βαθμό. Φέτος, στην all star εκδοχή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Μαριαλένα είχε τεράστιο ανταγωνισμό.

Δαλάκα, Μελίνα, Ασημίνα, Σταυρούλα, Στέλλα, είναι πρόχειρα – πρόχειρα μερικές από τις παίκτριες που την κόντραραν ή και που την κέρδιζαν κατά κράτος.

Ποια η μεταξύ τους διαφορά; Ότι η Μαριαλένα θα βρίσκεται στο Γαλάτσι. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι διττό. Πως και γιατί θα είναι στους ημιτελικούς;

Για τον νικητή πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης επιμένει.

Σύμφωνοι, εμάς μπορείτε να μας αποκαλέσετε εμπαθείς με τη συγκεκριμένη παίκτρια και κακούς. Δεκτόν.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι δεν έχουν μάτια; Δεν βλέπουν ότι η Μαριαλένα έφτασε στους τέσσερις και δεν βγήκε ούτε για.. αστείο στον τάκο;

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Survivor spoiler 4/7: Γιατί έφτασε η Μαριαλένα στην τετράδα;

Από την τελική οκτάδα, όλοι οι παίκτες βγήκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Διόρθωση: Σχεδόν όλοι. Η Μαριαλένα ουδέποτε αναδείχθηκε υποψήφια.

Θέλετε λόγω στρατηγικής; Ίσως, Θέλετε λόγω συγκυριών, καθώς άλλοι έπρεπε να φύγουν πριν από αυτοί;

Πάντως, σούπερ-ντούπερ παίκτρια δεν είναι. Για την ακρίβεια, ούτε καν σούπερ δεν είναι, μιας και σε τόσα αγωνίσματα, μόλις μια ατομική κέρδισε.

Γενικότερα, πέρασε περιόδους που έχανε συνεχώς και χρειάστηκε τις αλχημείες στις συνθέσεις των ομάδων για να στρώσει τα στατιστικά της.

Πάντως, τάκο, ούτε για δείγμα. Μέχρι και ο Σάκης Κατσούλης βγήκε στον τάκο, με τον κίνδυνο να αποχωρήσει. Η Μαριαλένα ποτέ. Και δεν έχει και μεγάλο κοινό εκτός παιχνιδιού. Σίγουρα λιγότερο από τους ήδη υπάρχοντες στο ριάλιτι.

Τις έχει ρίξει τις βόμβες της η Σταυρούλα.

Επομένως, όση εμπάθεια και να έχει κάποιος, τυφλός δεν είναι. Άλλη εξήγηση θα υπάρχει που η σύντροφος του Κατσούλη δεν κάθισε στην καυτή καρέκλα του τάκου.

 

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Ακόμα έναν παίκτη έχασαν οι Αθηναίοι, αλλά την Κυριακή έρχονται ενισχύσεις και ο αδερφός του Gio

Media
Media: Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από τη δημόσια τηλεόραση στο MEGA περνά ένα ντοκιμαντέρ που ξεχώρισε για τη θεματολογία και τη ματιά του, αποκτώντας πλέον θέση σε ζώνη υψηλού ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυριαρχεί του Παναθηναϊκού και το έδειξε και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Media
Media: Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Σε φάση εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται η ΕΡΤ για τους δύο ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με αυστηρούς κανόνες στη σκηνική παρουσίαση.

Media
Media: Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone στον Alpha, με τη Γαλήνη να φτάνει στα άκρα και την Αλεξάνδρα να κινδυνεύει σοβαρά.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA, η Χριστίνα φτάνει στα άκρα σκοτώνοντας τον Ορέστη, την ώρα που ο Κωνσταντίνος παίρνει μια απόφαση που ανατινάζει τον γάμο του με την Ισμήνη.

Media
Media: Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αργύρης και Γεράσιμος για τη Δώρα

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αργύρης και Γεράσιμος για τη Δώρα

Ραγδαίες ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια του Άγιου Έρωτα στον Alpha, με τη Δώρα να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκληρής σύγκρουσης ανάμεσα στον Αργύρη και τον Γεράσιμο.

Media
Media: Survivor spoiler 4-2: Οι Επαρχιώτες χάνουν παίκτη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο

Survivor spoiler 4-2: Οι Επαρχιώτες χάνουν παίκτη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο

Με τη μισή ομάδα υποψήφια και την ένταση στα κόκκινα, οι Επαρχιώτες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου μία μπλε δάδα θα σβήσει οριστικά.

Media