MEDIA

Survivor spoiler 7/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού το Σάββατο στο Survivor. Σχεδόν spoiler.
Survivor spoiler 7/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler 7/5: Το Survivor πάει να μας τρελάνει αυτή τη σεζόν. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν από αυτές που δεν περιμέναμε. Οι ασυλίες επέστρεψαν, αλλά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιφύλασσε μεγάλη ανατροπή. Μπροστά μας έχουμε αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Ποιος κερδίζει.

Παρότι θα σας έχω και οριστικό Survivor spoiler το πρωί, σχεδόν σίγουρη είναι η πληροφόρησή μου. Από αυτές μάλιστα που μας ξαφνιάζουν είναι η αλήθεια. Η μπλε ομάδα είναι άνω κάτω. Οι Μαχητές έχασαν και τις δύο ασυλίες και είχαν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Οι hermanos έχουν ευθύνη για αυτό που έγινε. Δεν το συζητάμε καν. Τα στατιστικά και η κατάσταση στην καλύβα όμως, κάπως τους δικαιολογεί. Ο Τάκης σπάει νεύρα, καλώς τον επέλεξαν. Η Βρισηίδα δεν έπρεπε να βγει στον τάκο, παρότι είναι η 3η χειρότερη παίκτρια βάσει στατιστικών. Ποιοι είναι άλλοι δύο; Σπύρος Μαρτίκας και φυσικά στον πάτο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Κανένας από τους δύο δεν βρέθηκαν στον τάκο. Η Στέλλα Ανδρεάδου επέλεξε τη Σοφιάννα και το κοινό επέλεξε να την βγάλει εκτός παιχνιδιού. Σεβαστό και όχι άδικο σε ένα βαθμό. Τι κατάφεραν οι μπλε; Να χάσουν μία από τις δυνατές τους γυναίκες, αλλά κυρίως να μην δυναμώσουν! Ο Κωνσταντίνος έμεινε μέσα στο παιχνίδι! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Survivor spoiler 7/5: Ποιος παίρνει το έπαθλο;

Αυτοί ήταν οι λόγοι που αναφέραμε ποια ομάδα έχει το προβάδισμα. Διότι, μόνο με Τάλα και Άρη δεν έρχονται νίκες. Μακροπρόθεσμα οι μπλε θα έχουν πρόβλημα βέβαια. Τώρα είναι και κάπως τυχεροί. Η Ασημίνα δεν έχει γυρίσει στο 100% και η καλύτερη παίκτρια των κόκκινων ήταν τραυματίας επίσης. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα επιστρέψει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Με άλλα λόγια, η κόκκινη ομάδα το Σάββατο θα υποτιμήσει τους μπλε. Το κλίμα στην μπλε καλύβα δεν είναι καλό. Ας κρατήσουμε μια πισινή για το τι θα γίνει στις ασυλίες. Διότι, οι hermanos κρατάνε μανιάτικο σε Τάκη και Στέλλα τα όσα έγιναν. Ο καιρός είναι μπροστά μας γι’ αυτό όμως.

Πάμε στα φρέσκα όμως και όσα θα δούμε το Σάββατο. Οι μπλε είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού! Άρης και Τάλα πάλι θα κάνουν τη διαφορά κι ας μην έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο έπαθλο. Και φυσικά να δούμε αν θα είναι μόνο φαγητό ή και κάτι άλλο μεγάλο. Διότι, η τηλεθέαση το Σάββατο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν έχουμε πληροφόρηση γι αυτό ακόμα.

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Έξαλλη η Σοφιάννα- Θέλει να μιλήσει με τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη

Ο Βαλάντης κάνει επίθεση στον ΣΚΑΪ για το Survivor!

Καιρός – Τι θερμοκρασία θα έχει το Σάββατο;

Στοίχημα: Ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις στα παιχνίδια Σαββάτου και Κυριακής

Βίντεο με νίκες – ήττες των παικτών και λοιπά στατιστικά

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Χατζημήτρος αποκαλύπτει το όνομα του αδελφού του – Οι πρόσφυγες «δείχνουν» Χαραλάμπη

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Χατζημήτρος αποκαλύπτει το όνομα του αδελφού του – Οι πρόσφυγες «δείχνουν» Χαραλάμπη

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια του Grand Hotel: ο Χατζημήτρος ανοίγει τα χαρτιά του για τον αδελφό του, ο Γεράσιμος μαθαίνει κάτι που δεν μπορεί να διανοηθεί, ενώ οι πρόσφυγες αποφασίζουν να κινηθούν εναντίον του Χαραλάμπη.

Media
Media: Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Να μ’ αγαπάς – Ανατροπή με τον Θεόφιλο: Δεν υπογράφει το διαζύγιο με τη Ζωή

Μια απρόσμενη ανατροπή φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς, καθώς ο Θεόφιλος, ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για το τέλος του γάμου του με τη Ζωή, αρνείται την τελευταία στιγμή να υπογράψει το διαζύγιο.

Media
Media: Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Eurovision 2026 : Γιατί το Ferto του Akylas και το Dark Side of the Moon του Good Job Nicky δεν είναι στο Spotify

Πολλοί ψάχνουν στο Spotify το Ferto και το Dark Side of the Moon, όμως τα τραγούδια δεν υπάρχουν εκεί. Ο λόγος βρίσκεται στους κανόνες της ΕΡΤ για τη Eurovision 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Μια νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια: Ο Νταγιάννος «την πέφτει» στη Μίνα – Το ύπουλο σχέδιο για να τη ξεφτιλίσει

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια νύχτα μόνο, καθώς ο Νταγιάννος στήνει ένα ύπουλο σχέδιο για να παγιδεύσει τη Μίνα, την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρα και γιο δοκιμάζονται σκληρά.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Survivor spoiler αποχώρηση 28-1 : Αυτή είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Η παίκτρια που μοιάζει απόλυτο φαβορί να αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης από το Survivor

Media
Media: Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Χωρίς να πιάσει κορυφή αυτή τη φορά, το Survivor δείχνει πως παραμένει ανθεκτικό στην prime time, με το ποσοστό του να μοιάζει περισσότερο με «βάση» παρά με καμπανάκι κινδύνου.

Media
Media: Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν επιβάτης στην πτήση TWA 847 το 1985 και έζησε την αεροπειρατεία από πρώτο χέρι, με ένα παράδοξο επεισόδιο στα γενέθλιά του.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Το Lingo προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στο Star, όμως όσο το σκηνικό ολοκληρώνεται, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι το πραγματικό στοίχημα του καναλιού δεν είναι το format, αλλά το πρόσωπο που θα το οδηγήσει.

Media