Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)
Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.
Survivor spoiler 9/2 : Οι πέντε νέες αφίξεις στο Survivor έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τις δυναμικές των δύο ομάδων, με τους παλιούς παίκτες να αξιολογούν τις επιδόσεις τους από τα πρώτα runs.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, γίνεται ξεκάθαρο πως οι νέες προσθήκες δεν περνούν απαρατήρητες και δημιουργούν διαχωρισμούς τόσο στους Αθηναίους όσο και στους Επαρχιώτες.
Στην καλύβα των Κόκκινων, η εξάντληση από την πείνα είναι εμφανής και η ανάγκη για νίκη σε έπαθλο φαγητού μοιάζει πλέον επιτακτική. Από την άλλη πλευρά, στους Μπλε, ο Μιχάλης Σηφάκης φαίνεται να χάνει έδαφος, με την αγωνιστική του εικόνα να μην έχει την ίδια αίγλη όπως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.
Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας εξελίσσεται σε θρίλερ, με τις αναμετρήσεις να κρίνονται στον πόντο και τις εντάσεις να ανεβαίνουν επικίνδυνα. Η πίεση κορυφώνεται στο δεύτερο Συμβούλιο του νησιού, όπου ο Benzy Καραντώνης παίρνει τον λόγο και προκαλεί αίσθηση με όσα λέει.
Η ηττημένη ομάδα καλείται να πάρει μια ακόμη δύσκολη απόφαση για τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Με δεδομένο ότι η Κέλλυ Μποφίλιου παραδέχτηκε πως ψηφίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, το ερώτημα που αιωρείται είναι με ποια λογική θα κινηθεί η ομάδα αυτή τη φορά και αν τα κριτήρια θα παραμείνουν ίδια.
Survivor spoiler 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;
Ωραίο το δελτίο Τύπου. Πάντα χρήσιμο να το διαβάζουμε και να το αναφέρουμε. Ο τίτλος είναι πως οι νέες αφίξεις αναγκάζουν κάποιους να χάσουν τα πρωτεία. Όλη η αναφορά είναι πάνω στον Μιχάλη Σηφάκη, ασχέτως αν δεν τον κατονομάζουν.
Γενικότερα και στο trailer ο μπλε πάγκος και τα νεύρα που υπάρχουν εκεί είναι στο επίκεντρο. Με άλλα λόγια, δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε την αρχική μας τοποθέτηση. Οι Αθηναίοι είναι το φαβορί να κερδίσουν την 2η ασυλία.
Δεν είναι Survivor spoiler, απλή εκτίμηση.
UPDATE
Η νεότερη ενημέρωση λέει πως οι Επαρχιώτες κερδίζουν και την 2η ασυλία! Οριστικό!