MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Τρία συμβούλια ανάδειξης υποψηφίων στο Survivor, τέσσερις οι υποψήφιοι που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, ένας (;) το φαβορί να αποχωρήσει.
Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Μια μέρα πριν την πρώτη αποχώρηση από το Survivor είμαστε λοιπόν. Για την ακρίβεια, την δεύτερη αποχώρηση από το Survivor All Star μιας και η πρώτη είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Αυτή είναι οικειοθελής αποχώρηση.

Εδώ μιλάμε για τους υποψηφίους προς αποχώρηση. Τέσσερις είναι στον τάκο, ένας είναι φαβορί για να αποχωρήσει. Και το ερώτημα είναι αν υπάρχει φαβορί στην πρώτη κιόλας εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Διότι, ο κάθε παίκτης έχει το κοινό του και μαζί και τις δυνατότητες να παραμείνει στο παιχνίδι.

Τέσσερις άνδρες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, τέσσερις παίκτες που έχουν ένα κοινό σημείο πως δεν είναι και καλύτεροι δυνατοί αγωνιστικά. Γενικότερα το αναφέρουμε αυτό. Στο τι μπορούν να δώσουν και στο μέλλον. Διότι, ακόμα ούτε οι καλοί – δυνατοί παίκτες δεν έχουν προσφέρει όσα μπορούν.

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Mediatime έχουμε τον κλασικό τρόπο ψηφοφορίας στον POLL. Μπορείτε ΕΔΩ να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο Survivor. Ακριβώς όπως και στο παιχνίδι. Εδώ μπορούμε να δούμε την τάση.

Στο Sportime όμως θα ψηφίσουμε και μπορείτε κι εσείς ασφαλώς ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει. Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι στον τάκο. ΕΔΩ ψηφίζεται ποιον θέλετε να αποχωρήσει.

Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Υπάρχει φαβορί;

Τώρα όσον αφορά τα φαβορί και τις συμπάθειες και όχι μόνο. Μπορώ να θεωρήσω κάποιον παίκτη, σχετικά, ασφαλή για παραμονή. Αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αποτελεί μια συμπαθή φιγούρα, έχει τις στιγμές του γενικά και θεωρώ πως θα πάρει τις απαραίτητες ψήφους στο ξεκίνημα για να μείνει στον Άγιο Δομίνικο.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Λιγότερες συμπάθειες δεδομένα έχει ο Περικλής Κονδυλάτος. Είναι όμως γνωστός στη showbiz, έχει τα κονέ του με κορυφαίο φυσικά τον Βασίλια Ζούλια και γι’ αυτό μοιάζει κομματάκι δύσκολο να τον δούμε εκτός συνέχειας. Αγωνιστικά βέβαια και σαν συμπάθεια προς το κοινό, δεν είναι στα «καλά» του. Επομένως, αουτσάιντερ…Διότι, τηλεθέαση φέρνει.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ!
Αυτός αποχωρεί απόψε!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει τη φάση του σαν παίκτης. Το ίδιο και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή αλλιώς ο Κώστας ο μισθοφόρος. Στη θεωρία θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες που είναι και… εκτός τζετ-σετ τηλεόρασης. Βέβαια, αυτό το πιο αγνό background καμιά φορά «γεννά» και ήρωες στην ψηφοφορία.

Αν μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση όμως, ανάμεσα στους δύο είμαστε…

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός, ο Γιοβάνοβιτς και το τοτέμ ασυλίας του Survivor 

Survivor: Νούμερα ναι αλλά χωρίς αντίπαλο-Τα λέμε στις 16 Ιανουαρίου 

Survivor: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος-Αυτός τον πρόδωσε

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): Ο Κρις Ρία μεταξύ άλλων τραγούδησε και για τα Χριστούγεννα, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ από τον Λάκη Γαβαλά επιτέλους δίνονται απαντήσεις για το τι θα φορεθεί φέτος τα Χριστούγεννα

Media
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Media: Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Όταν η Αγγελική Νικολούλη βγαίνει στον αέρα, οι ισορροπίες αλλάζουν. Το Φως στο Τούνελ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη σταθερή του κυριαρχία

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): Η ΑΕΚ κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision, με ένα όνομα-έκπληξη να βρίσκεται στο τραπέζι για την παρουσίαση των ημιτελικών, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Media
Media: The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

Το The Voice of Greece επιβεβαίωσε γιατί παραμένει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της ελληνικής τηλεόρασης...

Media