Survivor spoiler αποχώρηση 19/2 : Αυτοί οι 2 πάνε σε μονομαχία
Μια ενδιαφέρουσα εκτίμηση για το ποιοι δύο παίκτες πάνε σε μονομαχία στο επεισόδιο της Πέμπτης.
Survivor spoiler αποχώρηση 19/2 : Σπάνια θα δούμε ξανά επτά παίκτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor. Ειδικά πριν καν μπούμε στα μισά του παιχνιδιού. Δύο θα πάνε σε μονομαχία για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Από το Sportime κάναμε πολύ νωρίς την εκτίμησή μας για το ποιους παίκτες θα σώσει το κοινό. Απόλυτα σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε. Αλλά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, για τέσσερις παίκτες έχουμε μια βεβαιότητα πως θα ακούσουν το όνομά τους από τον Γιώργο Λιανό.
Αλέξανδρος Κούρτοβικ, Βασιλική Μουντή, Φανή Παντελάκη και Βαλάντης Πάκος θα βρουν τις απαραίτητες ψήφους και θα γλιτώσουν τη μονομαχία.
Την ίδια άποψη έχει και ο Lucky Luke στην εκτίμησή του. Μόνο που το πάει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας προγνωστικό για τους δύο παίκτες που θα πάνε σε μονομαχία.
Ακούστε στο βίντεο