MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 25/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ξανά στο Survivor All Star. Υπάρχει φαβορί για αποχώρηση;
Survivor spoiler αποχώρηση 25/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Survivor spoiler αποχώρηση 25/1: Αυτή κι αν είναι μια ιδιαίτερη ψηφοφορία στο Survivor All Star. Πολύ ιδιαίτερη μάλιστα. Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Υπάρχει ένας παίκτης που μένει σίγουρα, ένα φαβορί να αποχωρήσει και ένα αουτσάιντερ για να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όλα τα Survivor spoiler από νωρίς τα είχατε. Την περασμένη εβδομάδα έφυγε ένα από τα αουτσάιντερ. Την Καρολίνα είχαμε για φαβορί αποχώρησης, η Ευρυδίκη ήταν το αουτσάιντερ και αυτή τελικά που αποχώρησε. Τώρα τι πρόκειται να γίνει; Ιδού η απορία.

Πάντως είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες μέχρι στιγμής. Διότι, μία από τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα. Με όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε αυτή και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του κοινού.

Τα μηνύματα βέβαια από τα social media δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Και πέραν τούτου, η Καρολίνα οριακά παρέμεινε την περασμένη εβδομάδα, όπου ήταν και πάλι υποψήφια. Και αυτή τη φορά είναι, μόνο που απέναντί της έχει τρεις άνδρες τώρα.

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Mediatime έχουμε τον κλασικό τρόπο ψηφοφορίας στο POLL. Μπορείτε ΕΔΩ να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο Survivor. Ακριβώς όπως και στο παιχνίδι. Εδώ μπορούμε να δούμε την τάση.

Στο Sportime όμως θα ψηφίσουμε και μπορείτε κι εσείς ΕΔΩ ασφαλώς ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει. Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι παίκτες που βγήκαν κατά σειρά στον τάκο.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/1: Ποιος το φαβορί να αποχωρήσει;

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο άνθρωπος των ρεκόρ. Αυτός που έχει παραμείνει περισσότερες φορές από όλους όσους έχουν συμμετάσχει ποτέ στο παιχνίδι. Ο Professor δεν είναι ώρα ακόμα να αποχωρήσει από το Survivor. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αλλά είναι το φαβορί να παραμείνει.

Λογικά, λογικά το τονίζουμε, δεν θα έχει πρόβλημα να βρει τις ψήφους που χρειάζεται και να μείνει στο παιχνίδι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο τελευταίος έχει επιβιώσει ήδη μία φορά, μπορεί βάσει ρεύματος και συμπάθειας να το πράξει και δεύτερη.

Και πάμε τώρα στην ουσία. Η Καρολίνα είναι έκθετη με όσα έχουν γίνει και μοιάζει εύκολος στόχος, αλλά και το φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αν είχαμε αρνητική ψηφοφορία θα είχε τελειώσει το θέμα. Τώρα έχει ελπίδες να παραμείνει. Διότι, υπάρχει αουτσάιντερ απέναντι της.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας παίκτης με πολλές αντιπάθειες. Πάρα πολλές. Οι προσβλητικές τοποθετήσεις του, το γεγονός πως εκνευρίζει άπαντες με όσα λέει, αλλά και το σκηνικό που έλαβε χώρα με την Ασημίνα έπειτα από πρόσφατο συμβούλιο, τον καθιστούν επίσης πιθανό για αποχώρηση.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

 

Διαβάστε επίσης

Survivor All Star: Χαμός με σκληρές καταγγελίες Ευρυδίκης – «Η Αφροδίτη κοιμάται με τον Σπύρο»

Survivor ή Masterchef: Το αποτέλεσμα έδειξε έναν νικητή και μάλιστα με double score!

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αυτή η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 πάει στο Netflix – Πότε ανεβαίνει

Αυτή η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 πάει στο Netflix – Πότε ανεβαίνει

Μια ακόμη ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να περάσει στην πλατφόρμα του Netflix...

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Μια Νύχτα Μόνο: Η Μίνα θύμα τροχαίου – Κινδυνεύει να χάσει το παιδί και ξεσπά πόλεμος

Μια Νύχτα Μόνο: Η Μίνα θύμα τροχαίου – Κινδυνεύει να χάσει το παιδί και ξεσπά πόλεμος

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια Νύχτα Μόνο του MEGA, καθώς η Μίνα γίνεται θύμα τροχαίου...

Media
Επόμενα Επεισόδια: Γη της Ελιάς MEGA – Η Χριστιάνα βάζει στο στόχαστρο τον Αντώνη

Γη της Ελιάς MEGA – Η Χριστιάνα βάζει στο στόχαστρο τον Αντώνη

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς του MEGA, με τη Χριστιάνα να βάζει στο στόχαστρο τον Αντώνη

Επόμενα Επεισόδια
Media: Porto Leone Alpha – Η άγνωστη κόρη του Καπετανάκου και το εξώγαμο που σοκάρει

Porto Leone Alpha – Η άγνωστη κόρη του Καπετανάκου και το εξώγαμο που σοκάρει

O Καπετανάκος έχει μια άγνωστη κόρη από τη Ρίτα, γεγονός που συγκλονίζει την οικογένεια.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 15/2 : ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ! Τον έχει σώσει ήδη το κοινό!

Survivor spoiler αποχώρηση 15/2 : ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ! Τον έχει σώσει ήδη το κοινό!

Ποιος παίκτης δεν έχει να φοβάται τίποτε παρά το γεγονός πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Media
Media: Grand Hotel ΑΝΤ1 – Η Σοφία αρπάζει τον γιο της και εκβιάζει τον Αλέξανδρο

Grand Hotel ΑΝΤ1 – Η Σοφία αρπάζει τον γιο της και εκβιάζει τον Αλέξανδρο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Grand Hotel του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές, καθώς η Σοφία οδηγείται σε ακραίες κινήσεις...

Media
Media: ΕΡΤ: Αντιδράσεις για τις αλλαγές σε ΕΡΤ1 και ERTnews – Πτώση τηλεθέασης και εσωτερική δυσαρέσκεια

ΕΡΤ: Αντιδράσεις για τις αλλαγές σε ΕΡΤ1 και ERTnews – Πτώση τηλεθέασης και εσωτερική δυσαρέσκεια

Αναταράξεις προκαλεί στην ΕΡΤ η στρατηγική στροφή προς την ψυχαγωγία, με τις μετακινήσεις ενημερωτικών εκπομπών να δημιουργούν εσωτερική γκρίνια και προβληματισμό.

Media
Media: Άγιος Έρωτας – Εκβιασμός σοκ: Ο Γεράσιμος απειλεί τον Παύλο και τινάζει τα πάντα στον αέρα

Άγιος Έρωτας – Εκβιασμός σοκ: Ο Γεράσιμος απειλεί τον Παύλο και τινάζει τα πάντα στον αέρα

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας του Alpha, με τον Γεράσιμο να εκβιάζει τον Παύλο.

Media