Survivor spoiler αποχώρηση 26/2 : ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! Δεν χάνει ΠΟΤΕ! Αυτόν σώζει το κοινό!
Σχεδόν σίγουρο θεωρείται το ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα σωθεί από το κοινό του Survivor και δεν θα πάει μονομαχία.
Survivor spoiler αποχώρηση 26/2 : Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Δεν είχαμε έξτρα δηλαδή από ισοψηφίες. Αλλά υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί για το ποιος θα σωθεί από το κοινό.
Δύο ασυλίες κέρδισαν οι Επαρχιώτες, μία οι Αθηναίοι στην 7η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάθε ομάδα έβγαλε από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο σύνολο τρεις, με έναν να κάνει μπαμ από μακριά πως θα σωθεί από το κοινό.
Οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο την Βασιλική Μουντή και τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο. Οι μπλε επέλεξαν την Δήμητρα Λιάγγα. Δεν χρειάζεται καν να πάμε σε μεγάλη ανάλυση.
Τα δύο κορίτσια θα πάνε σε μονομαχία.
Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος θα είναι αυτός που θα ακούσει το όνομά του και θα σωθεί από κοινό.