MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός ο 2ος υποψήφιος – Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Οριστικό και επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler για τον παίκτη που αναδεικνύεται δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι επόμενος;
Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός ο 2ος υποψήφιος – Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: Το συμβούλιο ανάδειξης δεύτερου υποψηφίου προς αποχώρηση είναι στο αποψινό πρόγραμμα του Survivor. Μπορούμε να πούμε πως αποτελεί έκπληξη ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Όχι..

Η αρχική πληροφόρηση για τον παίκτη που βγαίνει από την κάλπη ως δεύτερος υποψήφιος ήταν για μία ακόμα φορά ακριβής. Το Sportime και το Mediatime έχουν φροντλίσει να μάθετε τα πάντα τη σωστή ώρα και τη σωστή στιγμή. Πολύ γρήγορα, πολύ έγκυρα.

Αρχικά για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Στη συνέχεια η πληροφόρηση για το ποιος βγαίνει υποψήφιος ως δεύτερο όνομα από την κάλπη αυτή την εβδομάδα. Δεν θα αργήσει απόψε και το Survivor spoiler για την 3η ασυλία.

Αυτή τη φορά, οι μπλε δεν πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού, Καιρός ήταν θα πει κάποιος. Οι κόκκινοι βρήκαν τη λύση Οι κόκκινοι βρήκαν επιτέλους τη λύση και κέρδισαν έναν αγώνα ασυλίας. Κέρδισαν έναν αγλώνα γενικώς. Φαινόταν πως το πράγμα θα πάει προς το μέρος τους. Ακόμα και στον αγώνα της πρώτης ασυλίας στο flag race ήρθε η ήττα.

Η επιλογή των μπλε στο συμβούλιο του νησιού δεν προκάλεσε έκπληξη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση από τον Άγο Δομίνικο. Πλήρης επιβεβαίωση των όσων λέγαμε πως πάμε για υποψηφιότητα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί αύριο.

Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: Ποιος κλείνει την τριάδα;

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μια άκρως φυσιολογική επιλογή. Διότι, αυτός είναι η συνηθισμένη κόκκινη επιλογή εδώ και καιρό. Ούτε η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί έκπληξη. Η μπλε ομάδα θα επέλεγε με βάση την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της και από τους τέσσερις, αυτή είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Τι θα συμβεί από αύριο όμως; Οι μπλε δείχνουν άνετοι. Όχι μόνο επειδή είναι το φαβορί για νίκη σε κάθε αγώνισμα, αλλά θεωρώ και κρίνω πως έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος. Ο λόγος για την Ασημίνα. Αλλά δεν είναι αυτό το επικρατέστερο σενάριο.

Οι κόκκινοι είναι η ομάδα που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι θα κάνουν. Διότι, από τη μία υπάρχει το «δεδικασμένο» με την Μαίη. Από την άλλη, πλέον στην ομάδα υπάρχει η Σταυριύλα. Δεν είναι βέβαιο ποιος θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξει. Με άλλα λόγια, η ψήφος της Σταυρούλας δεν είναι σίγουρο αν θα πάει στη Μαίη. Η τελευταία τα έχει καλά με τον Ταλα κι αν πάρουν μαζί τους την Σταυρούλα ίσως να έχουμε τεράστια ανατροπή. Το θέμα είναι πως η εναλλακτική είναι ο Στάθης. Δύσκολο να ψηφίσει η Σταυρούλα τον Στάθη. Κι όμως, ηΜαίη μοιάζει πιθανό να μην πάει στον τάκο. Ποιος θα είναι εκεί; Πιθανότατα θα γίνει η έκπληξη και θα επιλεγεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ! Με άλλα λόγια, Στάθης, Σταυρούλα και Σπύρος Μαρτίκας αποφασίζουν να προστατεύσουν τις γυναίκες της ομάδας,.

Ειδήσεις σήμερα

Εκεί πάει μετά τον ΣΚΑΪ η Μαλέσκου!

O παπαγάλος που γελάει και κάνει κοπλιμέντα την έσωσε από την κατάθλιψη

Ολυμπιακός: Αυτή ήταν η δουλειά του Ντε Σάνκτις στη Ρόμα

 

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): Ο Κρις Ρία μεταξύ άλλων τραγούδησε και για τα Χριστούγεννα, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ από τον Λάκη Γαβαλά επιτέλους δίνονται απαντήσεις για το τι θα φορεθεί φέτος τα Χριστούγεννα

Media
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Media: Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Όταν η Αγγελική Νικολούλη βγαίνει στον αέρα, οι ισορροπίες αλλάζουν. Το Φως στο Τούνελ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη σταθερή του κυριαρχία

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): Η ΑΕΚ κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision, με ένα όνομα-έκπληξη να βρίσκεται στο τραπέζι για την παρουσίαση των ημιτελικών, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Media
Media: The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

Το The Voice of Greece επιβεβαίωσε γιατί παραμένει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της ελληνικής τηλεόρασης...

Media