MEDIA

Survivor trailer 16/3: Της… Πόπης στους δύο πάγκους! – Μπόγδανος σε Παππά: «Να κοιτάς από την άλλη! Άκουσες τι σου είπα;»

Survivor trailer 16/3: Άλλο ένα «καυτό» επεισόδιο σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης με τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο επίκεντρο.
Survivor trailer 16/3: Της… Πόπης στους δύο πάγκους! – Μπόγδανος σε Παππά: «Να κοιτάς από την άλλη! Άκουσες τι σου είπα;»

Survivor trailer 16/3: Άλλο ένα «καυτό» επεισόδιο σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης με τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο επίκεντρο.

Survivor trailer 16/3: Οι Κόκκινοι έχασαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στο αποψινό επεισόδιο.

Ο Κόρο με τη στάση του δημιουργεί ολοένα και περισσότερους εχθρούς στον Άγιο Δομίνικο, με την Μπλε ομάδα να μιλάει ανοιχτά για τον χαρακτήρα του και να υποστηρίζει τον Τριαντάφυλλο σε αυτή την κόντρα, που έχει ξεσπάσει.

Το αγώνισμα της ημέρας, που θα προβληθεί απόψε στον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει άλλον έναν υδάτινο στίβο μάχης, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Η ένταση, όμως, που θα επικρατήσει είναι μεγάλη. Οι δύο πάγκοι έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση με πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνουν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Αλέξης Παππάς.

Οι διάλογοι είναι έντονοι και τα νεύρα χτυπάνε «κόκκινο».

Όπως θα δείτε και από τα Survivor διαρροή spoiler 16/3: Στατιστικά, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες γίνεται πλέον χαώδης και μένει να φανεί εάν οι Κόκκινοι θα βρουν τρόπο να κλείσουν την ψαλίδα.

Λαχταριστά Survivor Spoiler για τον αποψινό νικητή έρχονται στο Sportime. Μείνετε συντονισμένοι!

Μέχρι τότε, για ρίξτε μια ματιά στο Survivor trailer 16/3:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025

Media
Media: Τροχός της Τύχης : Πες το όμικρον βρε καλή μου…

Τροχός της Τύχης : Πες το όμικρον βρε καλή μου…

Ένα όμικρον μακριά ήταν η νίκη στον τελικό γρίφο του Τροχού της Τύχης. Δεν το είπε όμως και έχασε…

Media
Media: Όταν ο Σάκης Μπουλάς «έφαγε ξύλο» από τον Απόστολο Σουγκλάκο — και χειροκροτούσε το κοινό!

Όταν ο Σάκης Μπουλάς «έφαγε ξύλο» από τον Απόστολο Σουγκλάκο — και χειροκροτούσε το κοινό!

Η αξέχαστη cult στιγμή από το θρυλικό «Άλσος» με δύο εμβληματικές φιγούρες των '80s να κάνουν το κοινό να δακρύζει... από τα γέλια!

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα δίνει «σφαλιάρα ζωής» στην Μάγια

Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα δίνει «σφαλιάρα ζωής» στην Μάγια

Η Μαρίνα περνά στην αντεπίθεση αποκαλύπτοντας τα πάντα στη Μάγια. Προδοσίες, φωτογραφίες, μια σφαλιάρα ζωής και ένα φινάλε που κόβει την ανάσα στη «Γη της Ελιάς».

Media
Media: Ο τιμωρός: Ο Αντώνης κάνει φόνο στο τέλος της σειράς

Ο τιμωρός: Ο Αντώνης κάνει φόνο στο τέλος της σειράς

Με δύο καθηλωτικά επεισόδια ρίχνει αυλαία η δραματική σειρά «Ο Τιμωρός», με τον Αντώνη να προχωρά σε φόνο και τις ζωές όλων να ανατρέπονται για πάντα.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ερωφίλη φιλιούνται – Ο Μιλτιάδης τους βλέπει όλα!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ερωφίλη φιλιούνται – Ο Μιλτιάδης τους βλέπει όλα!

Η Ερωφίλη και ο Στάθης κάνουν το πρώτο τους βήμα ως ζευγάρι, σε μια στιγμή που τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Ο Μιλτιάδης βλέπει το φιλί τους και τα πάνω-κάτω ξεκινούν στη «Γη της Ελιάς»!

Media
Media: Άγιος έρωτας: Ανατροπή πριν τον θάνατό της

Άγιος έρωτας: Ανατροπή πριν τον θάνατό της

Μια εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς, κι ένας πατέρας που επιστρέφει αποφασισμένος να πει την αλήθεια – όλα ανατρέπονται στο «Άγιος Έρωτας».

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα δινει «σφαλιάρα ζωής» στην Μάγια

Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα δινει «σφαλιάρα ζωής» στην Μάγια

Το φινάλε του 1ου κύκλου της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης» φέρνει σκληρές αλήθειες

Media
Media: Αλ Τσαντίρι: 19,7% τηλεθέαση για το φινάλε του Λάκη Λαζόπουλου – Πάνω από 2 εκατ. τηλεθεατές

Αλ Τσαντίρι: 19,7% τηλεθέαση για το φινάλε του Λάκη Λαζόπουλου – Πάνω από 2 εκατ. τηλεθεατές

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου αποχαιρέτησε τη σεζόν στην κορυφή: 19,7% τηλεθέαση στο σύνολο, 18,3% στο δυναμικό 18-54, και κάλυψη 2,2 εκατομμυρίων τηλεθεατών. Πρώτο με διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, απέδειξε πως η σάτιρα βρίσκει ακόμη τηλεοπτική φωνή.

Media