MEDIA

Survivor Τριαντάφυλλος: Το ρεκόρ κάνει έξαλλο τον Ατζούν!

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού Survivor, με τον ρεκόρ του να κάνει... έξαλλο τον Ατζούν.
Survivor Τριαντάφυλλος: Το ρεκόρ κάνει έξαλλο τον Ατζούν!

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού Survivor, με τον ρεκόρ του να κάνει… έξαλλο τον Ατζούν.

Survivor Τριαντάφυλλος: Ο Τριαντάφυλλος σπάει στα ρεκόρ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μένοντας για 8η φορά στο παιχνίδι σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Αναμφίβολα, η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο αποτελεί… χρυσορυχείο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το κανάλι, καθώς τα μηνύματα του κόσμου που θέλει να παραμείνει έχουν φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία τους.

Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός έχει βγει από τα ρούχα του αφού ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο, το οποίο είναι υπέρογκο σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει αγωνιστικά κάτι που δείχνουν τα στατιστικά.

Δεν είναι μόνο οι ήττες που έχει υποστεί, αλλά αυτό που έχει εξοργίσει τον Ατζούν είναι οι φορές που έχει μείνει εκτός αγωνισμάτων λόγω των τραυματισμών του. Ο Ντάφυ έχει αγωνιστεί σε μόλις εκατό αγώνες, απουσιάζοντας σε πάνω από 60, κάτι δηλαδή που μεταφράζεται σε 1.000 ευρώ για κάθε ματς.

Αν αναλογιστεί κανείς πως από αυτά έχει κερδίσει μόλις τα 27, τότε ο Τούρκος του δίνει 3.703 ευρώ για κάθε του νίκη.

Τα ποσά πραγματικά ζαλίζουν, με τον Τριαντάφυλλο να έχει χτίσει μία μικρή περιουσία, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 100.000 ευρώ στον λογαριασμό του.

Αν δει βέβαια κάποιος την αναλογία των χρημάτων που έρχεται από τους φανς του τραγουδιστή, τότε μόνο δυσαρεστημένος θα πρέπει να είναι. Είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που η τηλεθέαση χτυπάει «κόκκινο».

Το σχέδιο των κόκκινων για να βγάλουν εκτός

Το θέμα με τον Τριαντάφυλλο από εδώ και μπρος στο Survivor, είναι πως σε όλα τα ματσαρίσματα θα έχει τεράστιο μειονέκτημα.

Συνήθως ο Ντάφυ επέλεγε να αγωνιστεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, κόντρα στον οποίο σημείωνε κάποιες νίκες.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει δείξει ότι ο Τριαντάφυλλος έχει το κοινό του και δεν… κουνιέται.

Οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν να πλήξουν το προφίλ του Τριαντάφυλλου μπροστά στις κάμερες και να συσπειρώσουν τους haters. Αυτοί δεν είναι λίγοι, όπως έχει δείξει και το πείραμα του Sportime με την αρνητική ψηφοφορία.

Στόχος είναι να δει το κοινό έναν άλλο… Τριαντάφυλλο.

Ο Ηλίας και Καρολίνα αν καταφέρουν ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς να συγκρουστούν, τότε με τον κατάλληλο χειρισμό θα μπορούσε να φανεί στις κάμερες ο κακός… Τριαντάφυλλος και ο καλός Τζέιμς.

Survivor spoiler 3/5: Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία και Πασχαλινό τραπέζι;

Survivor: Γέννησε πασίγνωση παίκτρια που έκανε αίσθηση με την ομορφιά της (pic)

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media
Media: Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Δυναμική επιστροφή έκανε το Φως στο Τούνελ, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης στην πρώτη του εμφάνιση για το 2026.

Media