MEDIA

Τέλος από Open και ANT1 αυτοί οι δημοσιογράφοι

Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις στην πρωινή ενημερωτική ζώνη
Τέλος από Open και ANT1 αυτοί οι δημοσιογράφοι

Ένα σούπερ ντόμινο μετακινήσεων και ανακατατάξεων συντελείται στα μετόπισθεν της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, που μπαίνει στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας για την προσεχή σεζόν.

Πρόσωπο-κλειδί που θα επηρεάσει ευρύτερους συσχετισμούς είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ εκκρεμεί αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή θα μετακινηθεί σε άλλον σταθμό.

Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου θα κριθεί σε κρίσιμο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί στα μέσα της εβδομάδας, ενώ η πρόταση που της έχει γίνει είναι να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου χωρίς να συνεχίσει τη βραδινή «Αρένα».

Πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι υπάρχουν «αγκάθια» και από τις δύο πλευρές, ενώ την ίδια στιγμή στο κάδρο μπαίνει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου προσέγγισε τη Μαρία Αναστασοπούλου με πρόταση να σταθεί στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε στην καθημερινή ζώνη 12:00-14:00.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόσωπο της πρωινής ζώνης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου και πιθανής μετακίνησης σε άλλο κανάλι.

Από το Open αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Στάθης. Ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Κορωπίου, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, με επικρατέστερο το σενάριο αξιοποίησής του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τη Μαρία Ανα στασοπούλου.

Οριστική, άλλωστε, θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη με τον ΑΝΤ1, ενώ η δημοσιογράφος οδεύει προς τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Στο κάδρο των πιθανών ανατροπών μπαίνει και η ΕΡΤ, καθώς έντονο πρέσινγκ δέχεται από άλλο κανάλι η Χριστίνα Βίδου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Συνδέσεις» φέρεται να πολιορκείται από το Action 24 προκειμένου να μετακινηθεί εκεί για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Θα ακούσει τις σειρήνες Πηγές από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η Χρ. Βίδου θα παραμείνει στο Ραδιομέγαρο και στις «Συνδέσεις» μαζί με τον Γιώργο Παπαχλιμίντζο.

Πηγή: mediatime.gr

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Lingo στο Star: Όλα δείχνουν Ντορέττα – Το νέο φαβορί για την παρουσίαση

Lingo στο Star: Όλα δείχνουν Ντορέττα – Το νέο φαβορί για την παρουσίαση

Το Star ψάχνει το πρόσωπο που θα δώσει στο νέο τηλεπαιχνίδι Lingo την ταυτότητα και τον ρυθμό του, και πλέον ένα όνομα ακούγεται πιο δυνατά από όλα: η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Media
Media: Porto Leone επόμενα επεισόδια : Πυροβολούν τον Στέλαρα!

Porto Leone επόμενα επεισόδια : Πυροβολούν τον Στέλαρα!

Ο Στέλαρας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής του, καθώς μια αναπάντεχη επίθεση τον οδηγεί στο νοσοκομείο και φέρνει τα πάντα σε οριακό σημείο.

Media
Media: Hotel Elvira – Επόμενα επεισόδια: Η Ελβίρα πιάνει τον Χάρι στα πράσα και αρχίζει το χάος

Hotel Elvira – Επόμενα επεισόδια: Η Ελβίρα πιάνει τον Χάρι στα πράσα και αρχίζει το χάος

Η Ελβίρα δεν πιστεύει πια λέξη από όσα της λέει ο Χάρι και η ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο γίνεται εκρηκτική. Κρυφές κινήσεις, παρεξηγήσεις και μια «προδοσία» που απειλεί να ανατινάξει τις ισορροπίες.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο – Σοκ στα επόμενα επεισόδια: Η Αρετή πέφτει αιμόφυρτη μετά από ενέδρα

Μια νύχτα μόνο – Σοκ στα επόμενα επεισόδια: Η Αρετή πέφτει αιμόφυρτη μετά από ενέδρα

Συγκλονιστικές σκηνές φέρνουν τα πάνω–κάτω στα επόμενα επεισόδια του Μια νύχτα μόνο. Η Αρετή στοχεύεται εν ψυχρώ, ο Οδυσσέας και ο Σταύρος τρέχουν απεγνωσμένα να τη σώσουν

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Media: GNTM spoiler 5/12 – Ποιος φεύγει σήμερα; Ο αδύναμος κρίκος και το… παραπλανητικό preview

GNTM spoiler 5/12 – Ποιος φεύγει σήμερα; Ο αδύναμος κρίκος και το… παραπλανητικό preview

Το GNTM 2025 μπαίνει σε καθοριστική φάση και το σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής (6/12) μοιάζει έτοιμο να φέρει νέα ανατροπή.

Media
Media: Grand Hotel – ΑΝΤ1: Η Μελίνα παραδίδεται στον έρωτα – Ο Πέτρος ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη παγίδα

Grand Hotel – ΑΝΤ1: Η Μελίνα παραδίδεται στον έρωτα – Ο Πέτρος ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη παγίδα

Στο Grand Hotel τίποτα δεν μένει κρυφό. Η Μελίνα κάνει το πιο τολμηρό βήμα προς τον Χαραλάμπη, την ώρα που ο Πέτρος βυθίζεται σε μια επικίνδυνη έρευνα

Media
Media: Τρομεροί Γονείς: Η Ναταλία εξερράγη – Ο καβγάς για έναν σκύλο που τινάζει το σπίτι στον αέρα!

Τρομεροί Γονείς: Η Ναταλία εξερράγη – Ο καβγάς για έναν σκύλο που τινάζει το σπίτι στον αέρα!

Η οικογενειακή ηρεμία στους Τρομερούς Γονείς τινάζεται στον αέρα, όταν η Ναταλία αντιδρά έντονα στην ιδέα του σκύλου στο σπίτι

Media
Media: Το παιδί: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Γερμανός στριμώχνει τη Μίνα, αγωνία για την Ιρίνα

Το παιδί: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Γερμανός στριμώχνει τη Μίνα, αγωνία για την Ιρίνα

αγωνία κορυφώνεται στα νέα επεισόδια της σειράς Το παιδί, καθώς ο Γερμανός αρχίζει να στρέφει έντονες υποψίες προς τη Μίνα, ενώ η Αρετή αποκαλύπτει ότι η μικρή Ιρίνα...

Media