MEDIA

The Bachelor: Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει τον χωρισμό Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικόλ (pics-vid)

Η Αντζελίνα πέταξε ξεκάθαρη σπόντα που αφορά το ζευγάρι του The Bachelor και τις φήμες που θέλουν τη νικήτρια να μην είναι πλέον ζευγάρι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο!
The Bachelor: Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει τον χωρισμό Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικόλ (pics-vid)

Αρκετές φήμες είναι αυτές που θέλουν το ζευγάρι του The Bachelor, να έχει πραγματικά χωρίσει μετά το τέλος του παιχνιδιού και να μένει μαζί λόγω συμβολαίων.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια του «The Bachelor», Νικολέττα Τσομπανίδου, να πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Οι αποδείξεις ωστόσο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι ξεκάθαρες και μάλιστα έχει γίνει και θέμα συζήτησης, ανάμεσα σε άλλες παίκτριες του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Bachelor: Μπηχτή και σπόντα της Βίβιαν για Παναγιώτη και Νικόλ

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Αντζελίνα πέταξε της σπόντα της, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του ζευγαριού, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μάλιστα, στα σχόλια βρέθηκε και η Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φημολογείται πως έγινε ζευγάρι με τον Παναγιώτη μετά τον χωρισμό του από τη Νικόλ.

Πόσταρε λοιπόν μία φωτογραφία της με νυφικό από τα γυρίσματα του «The Bachelor», γράφοντας: «Εγώ τουλάχιστον νυφικό έβαλα…», υπονοώντας πως η νικήτρια δεν πρόκειται να βάλει.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Ο Νικόλας βρίσκεται ένα βήμα πριν το εκτελεστικό απόσπασμα και ο Πέτρος παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Media
Media: Σπίτι δίπλα στο ποτάμι Alpha – Η Ευανθία βάζει τέλος στη Μαριέττα

Σπίτι δίπλα στο ποτάμι Alpha – Η Ευανθία βάζει τέλος στη Μαριέττα

Η Ευανθία αποφασίζει να κινηθεί ακραία απέναντι στη Μαριέττα.

Media
Media: Να Μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η πρώην του Ορφέα επιστρέφει και τα τινάζει όλα στον αέρα

Να Μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η πρώην του Ορφέα επιστρέφει και τα τινάζει όλα στον αέρα

Ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να Μ’ αγαπάς του Alpha, καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Ορφέα επιστρέφει και απειλεί να διαλύσει τα πάντα.

Media
Media: Ηλέκτρα: Ο Νικόλας θέλει να σκοτώσει τη Ναταλί – Σχέδιο θανάτου σε εξέλιξη

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας θέλει να σκοτώσει τη Ναταλί – Σχέδιο θανάτου σε εξέλιξη

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ, καθώς ο Νικόλας δείχνει έτοιμος να περάσει στο ακραίο βήμα και η ζωή της Ναταλί κρέμεται από μια κλωστή.

Media
Media: Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν είναι στο MEGA

Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν είναι στο MEGA

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκά ραντεβού δίνονται στο γήπεδο του MEGA. Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 22:00, οι προβολείς στρέφονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν, την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο των νοκ άουτ του UEFA Champions League.

Media
Media: Μια Νύχτα Μόνο: Η Ευθυμίου τινάζει στον αέρα τον γάμο Οδυσσέα – Αρετής με βαριές κατηγορίες

Μια Νύχτα Μόνο: Η Ευθυμίου τινάζει στον αέρα τον γάμο Οδυσσέα – Αρετής με βαριές κατηγορίες

H Ευθυμία προχωρά σε βαριές καταγγελίες κατά του Οδυσσέα, βυθίζοντας τον γάμο του με την Αρετή σε βαθιά κρίση.

Media
Media: Αυτή η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 πάει στο Netflix – Πότε ανεβαίνει

Αυτή η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 πάει στο Netflix – Πότε ανεβαίνει

Μια ακόμη ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να περάσει στην πλατφόρμα του Netflix...

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026.

Media