MEDIA

The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο

Ο Γιώργος Σατσίδης έκανε αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν
The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο

Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για τον ολοκαίνουριο κύκλο του The Bachelor και έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το φορμάτ, αλλά και για τις συμμετέχουσες.

Ο παρουσιαστής άφησε λίγο τη βάση του στο Λος Άντζελες και ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές. Στο μεσοδιάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, ALPHA ΠΑΝΤΟΥ, όπου μίλησε για το The Bachelor και τις 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν τον έρωτα.

Όπως είπε, όλες οι συμμετέχουσες είναι απόλυτα συνειδητοποιημένες και αποφασισμένες σε αυτή τη φάση της ζωής τους να ζήσουν την πιο ρομαντική περιπέτεια και να κάνουν το επόμενο βήμα, να γνωρίσουν εκείνον -που ενδεχομένως- θα μπορούσαν να κάνουν μαζί του σχέση.

Τόνισε ότι θα ζήσουν μαγικά, παραμυθένια ραντεβού μέσα από τα οποία θα γνωρίσουν τον Bachelor καλύτερα, θα έρθουν πιο κοντά του και θα ανακαλύψουν αν υπάρχει χημεία. Θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά, να δειπνήσουν ρομαντικά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές τοποθεσίες…

Οι κοπέλες όπως και πέρυσι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μην δεχθούν το τριαντάφυλλο του Bachelor και να αποχωρήσουν από τη βίλα.

Αποκάλυψε, ότι το The Bachelor είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Τηλεόραση και ένα από τα shows που αγαπήθηκε πολύ και απέκτησε φανατικό τηλεοπτικό κοινό.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου και ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»

Διαβάστε επίσης: Survivor – Αποκάλυψη: Παίκτρια κάπνιζε κρυφά στον Άγιο Δομίνικο!

MasterChef: Εκεί κάνει διακοπές ο Πάνος Ιωαννίδης!

Η ΑΕΚ αλλάζει «ραχοκοκαλιά» για να προκριθεί -Τα 4 πρόσωπα

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Επιβεβαιώνονται οι προσθήκες στο Survivor και θα δούμε σίγουρα κάποιες την ερχόμενη Κυριακή. Ποιος παίκτης μπαίνει σίγουρα…

Media