MEDIA

Τηλεθέαση (31/1): Η «μάχη» Χατζηγιάννη-Παπαδόπουλου και η πρεμιέρα Αντελίνας-Χάρη

Τηλεθέαση (31/1): «Μάχη» σώμα με σώμα έδωσαν οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές των MEGA «Σπίτι με το MEGA» και του ΣΚΑΪ, «Στην υγειά μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τηλεθέαση (31/1): Ο Στέλιος Καζαντζίδης που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»...
Τηλεθέαση (31/1): Η «μάχη» Χατζηγιάννη-Παπαδόπουλου και η πρεμιέρα Αντελίνας-Χάρη

Τηλεθέαση (31/1): «Μάχη» σώμα με σώμα έδωσαν οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές των MEGA «Σπίτι με το MEGA» και του ΣΚΑΪ, «Στην υγειά μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τηλεθέαση (31/1): Ο Στέλιος Καζαντζίδης που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Από την άλλη το «Σπίτι με το Mega» ανέβασε αυλαία για το 2021 και υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην πρώτη του τηλεοπτική συναυλία.

Τέλος ένα αφιέρωμα στο λαϊκό πάλκο παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», στην ΕΡΤ, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Τηλεθέαση (31/1): Αναλυτικά τα νούμερα στο δυναμικό κοινό:

Στην υγειά μας ρε παιδιά: 12,4%
Σπίτι με το Mega: 11,7%
Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ: 3,6%
*Μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης

Τηλεθέαση (31/1): Η «μάχη» Χατζηγιάννη-Παπαδόπουλου και η πρεμιέρα Αντελίνας-Χάρη

Σου Κου Family: Πρεμιέρα για Αντελίνα και Χάρη Βαθρακούρη

Τηλεθέαση (31/1): Εξάλλου το Σάββατο (30/1) έκανε πρεμιέρα η  μεσημεριανή εκπομπή Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ, που παρουσιάζουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Όπως αποδείχθηκε από τα νούμερα, το κοινό την υποδέχτηκε με θέρμη.

Αυτή την πρώτη μέρα προβολής της, η μεσημεριανή εκπομπή έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της. Βεβαίως δεν μπόρεσε να προσπεράσει την ισχυρή στη συγκεκριμένη ζώνη Ναταλία Γερμανού η οποία έφτασε μέχρι και 24,7%.

Απο εκεί και πέρα το Σου Κου Family, έφτασε στο γενικό σύνολο μέχρι και το 19,4%, γεγονός που έφερε χαμόγελα στο κανάλι αλλά και στους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι χθες, ο ΣΚΑΪ δεν είχε εντάξει στη μεσημεριανή του ζώνη, μεταξύ 3 και 5,30 κάποια ανάλογη εκπομπή και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη χάρισε τόσο υψηλά νούμερα, δίνει… πόντους στο ευτυχισμένο ζευγάρι που δείχνει να είναι πλέον πολύ αγαπητό στο κοινό.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για χθες το μεσημέρι, κατά την πρεμιέρα της συγκεκριμένης εκπομπής.

Δυναμικό κοινό

Καλύτερα δε Γίνεται 14,9% – 18,2% – 22,3% – 23,7% – 21,7% – 20,6% – 17,4% – 15,5% – 16,6% – 14,8% – 13,6% – 15,7%

Κωνσταντίνου και Ελένης 9,4% – 11,7% – 12,9% – 15,1%

Σου Κου Family ( ΣΚΑΙ ) 15,3% – 14,2% – 17,7% – 16,8% – 18,1% – 17,9% – 16,2% – 12,6%

Mega Star 5,7% – 5,4% – 4,4% – 3,6%

Γενικό σύνολο

Καλύτερα δε Γίνεται 17,3% – 19,2% – 23,3% – 24,5% – 23% – 20,7% – 17,3% – 16,2% – 17,2% – 15,5% – 14,6% – 14,7%

Κωνσταντίνου και Ελένης 8,4% – 8,5% – 9,2% – 10,6%

Σου Κου Family ( ΣΚΑΙ ) 17,6% – 16,7% – 19,4% – 17,1% – 18,5% – 19,2% – 18,3% – 14%

Mega Star 4,2 % – 4,1% – 3,3% – 2,8%

Πηγή gossip-tv.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor Στατιστικά : Σαρώνουν τρεις γυναίκες των Επαρχιωτών!

Survivor Στατιστικά : Σαρώνουν τρεις γυναίκες των Επαρχιωτών!

Τρία κορίτσια από την μπλε ομάδα και τους Επαρχιώτες είναι στην κορυφή των νικών με υψηλά ποσοστά.

Media
Media: Αλλαγές στην ΕΡΤ – Νέος σχεδιασμός και επανεξέταση προγράμματος

Αλλαγές στην ΕΡΤ – Νέος σχεδιασμός και επανεξέταση προγράμματος

Σε περίοδο αναδιάρθρωσης φαίνεται να μπαίνει η ΕΡΤ, καθώς επανεξετάζει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις

Media
Media: Τέλος το «ελληνικό Netflix»

Τέλος το «ελληνικό Netflix»

Φρένο στις εξελίξεις για το φιλόδοξο σχέδιο του ελληνικού Netflix...

Media
Media: Αυτή είναι η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ – Η απεργία που άλλαξε την Ελλάδα

Αυτή είναι η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ – Η απεργία που άλλαξε την Ελλάδα

Η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ, με τίτλο Από Ήλιο σε Ήλιο, κάνει πρεμιέρα και μεταφέρει τους τηλεθεατές στο 1916

Media
Media: Μια Νύχτα Μόνο MEGA επόμενα επεισόδια: Ο γάμος διαλύεται – Παγίδα, ατύχημα και προδοσία

Μια Νύχτα Μόνο MEGA επόμενα επεισόδια: Ο γάμος διαλύεται – Παγίδα, ατύχημα και προδοσία

Ο γάμος του Οδυσσέα και της Αρετής να διαλύεται και ένα ατύχημα να φέρνει όλους στο «κάδρο».

Media
Media: Μπαμπά Σ’ Αγαπώ Alpha επόμενα επεισόδια: Το φιλί που τα διαλύει όλα – Έκρηξη πριν τη δίκη

Μπαμπά Σ’ Αγαπώ Alpha επόμενα επεισόδια: Το φιλί που τα διαλύει όλα – Έκρηξη πριν τη δίκη

Ένταση, ρήξεις και ανατροπές πριν το δικαστήριο για τον Στέλιο στο Μπαμπά Σ’ Αγαπώ του Alpha.

Media
Media: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 22:00, τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά από την «BayArena» τη ρεβάνς Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός για τη knockout φάση των play-offs του UEFA Champions League.

Media
Media: Survivor spoiler 20-2 : Μπαίνουν νέοι παίκτες και έρχονται κι άλλοι!

Survivor spoiler 20-2 : Μπαίνουν νέοι παίκτες και έρχονται κι άλλοι!

Νέα δεδομένα και άλλο ύφος για τις ομάδες του Survivor προσεχώς. Έρχονται παίκτες το προσεχές διάστημα.

Media
Media: Τι τηλεθέαση έκανε το Παναθηναϊκός – Πλζεν στον ΑΝΤ1 – Πού κινήθηκε το Survivor

Τι τηλεθέαση έκανε το Παναθηναϊκός – Πλζεν στον ΑΝΤ1 – Πού κινήθηκε το Survivor

Σφοδρή ήταν η μάχη της prime time την Πέμπτη 19/2, με το Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν στον ΑΝΤ1 να κοντράρεται με μυθοπλασία και ριάλιτι.

Media