MEDIA

Τηλεθέαση: Το Bachelor «κερδίζει» το κοινό του! Τι έκαναν Σασμός και Άγριες Μέλισσες!

Στην χθεσινή τηλεθέαση ο Σασμός παρέμεινε στην κορυφή των προτιμήσεων με ανοδικές τάσεις. Ενώ «Η Γη της Ελιάς» και οι «Άγριες Μέλισσες» ακολούθησαν. Στη απογευματινή ζώνη θραύση κάνει ο «Ήλιος».
Τηλεθέαση: Το Bachelor «κερδίζει» το κοινό του! Τι έκαναν Σασμός και Άγριες Μέλισσες!

Στην τηλεθέαση της Πέμπτης δύο Δεκεμβρίου το «The Bachelor» άρχισε να κερδίζει το κοινό του, ενώ ο «Σασμός» επικράτησε και πάλι στην μάχη της Prime Time.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά, το «The Bachelor» φέτος, στο οποίο το μήλον της έριδος είναι ο Αλέξης Παππάς, πέρασε από διάφορες φάσεις όσον αφορά την τηλεθέαση του. Όμως καθώς μπαίνει στην τελική του ευθεία, με εφτά κοπέλες να απομένουν, για να διαλέξει ο Παππάς την εκλεκτή της καρδίας του, ανεβαίνει και σε νούμερα.

Έτσι χθες το ριάλιτι του Alpha στην Prime Time, έφτασε το 14,5% στο γενικό του σύνολο. Με λίγο μικρότερο να είναι το νούμερο του στο δυναμικό κοινό, με 13,4%.

Σ’ αυτήν την ζώνη οι μόνιμοι… πρωταγωνιστές είναι δύο σειρές. «Η Γη της Ελιάς» του Mega και ο «Σασμός» στον Alpha, που φέτος έκαναν πρεμιέρα αλλά «μαγεύουν» το κοινό, που μοιράζεται ανάμεσα στα δύο. Ο «Σασμός» όμως τον τελευταίο καιρό έχει συγκλονιστική εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά όπως έγραψε το Sportime για τα επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος πιάνει Μαθιό και Βασιλική να κάνουν έρωτα – Ο Άγγελος ομολογεί την αγάπη του για την Στέλλα στον Αστέρη.

Οπότε ίσως είναι λογικό που ακόμα μία φορά είχε το μεγαλύτερο ποσοστό στην τηλεθέαση. Όπου στο σύνολο έφτασε το 27,8!, ενώ στο δυναμικό κοινό είχε το αξιοσημείωτο 29,6!.

Η «Γη της Ελιάς» όμως δεν τα πάει καθόλου πίσω. Ήταν δεύτερη με 26,4%. Διατηρώντας τα πολύ καλά της νούμερα με… συνταγή Ανδρέα Γεωργίου. Ο… παλιός συνεχίζει την κούρσα από την τρίτη θέση. δηλαδή το σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, της οποίας προβάλλεται ο τρίτος κύκλος και χθες έφτασε μέχρι το 22,7%.

Αναλυτικά για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου η τηλεθέαση ανά ζώνη:

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

EARLY MORNING

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 28,4%

ΣΗΜΕΡΑ 20,1%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 15,1%

MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ 14,2%

HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 13,8%

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… 9,7%

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 6,1%

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 19,1%

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 18,5%

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 18,5%

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 13,3%

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11,6%

LOVE IT 10,4%

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 7,8%

BREAKFAST AT STAR 5,6%

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 2,8%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 20%

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 13,8%

T-LIVE 12,3%

SHOPPING STAR 12,3%

ΕΛΕΝΗ 11,5%

STYLE ME UP! 6,3%

ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 4,7%

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 22,3%

ΗΛΙΟΣ 18,7%

DEAL 18,4%

LIVE NEWS 17,3%

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ 11,4%

ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ 9,8%

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 6,3%

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 15,1%

ANT1 NEWS 14,4%

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Alpha) 13,3%

STAR NEWS 13,2%

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Mega) 11,6%

OPEN NEWS 6,1%

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΕΡΤ) 4,3%

ΒΡΑΔΙΝΗ ΖΩΝΗ

PRIME TIME

ΣΑΣΜΟΣ 27,8%

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 26,4%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 22,7%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 18,2%

THE BACHELOR 14,5%

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 12,6%

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ 8%

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 8%

GAME OF CHEFS 7,2%

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 2,9%

Σ’ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ 2%

LATE NIGHT

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ 17,5%

ΑΥΤΟΨΙΑ 15,2%

BIG BROTHER 9,7%

ΑΝΟΙΧΤΑ 4,4%

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media