Το Πρωινό: Απασφάλισε ο Γιώργος Λιάγκας – «Δεν του είχαμε υποσχεθεί τίποτα»
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε λίγο τους τόνους.
Να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα θέλησε ο Γιώργος Λιάγκας, που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την αποχώρηση του Ποσειδώνα Γιανόπουλου.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε σχόλια που έγιναν μετά τη φυγή του συνεργάτη της εκπομπής του ΑΝΤ1 και δεν άντεξε να μη μιλήσει.
«Επιτρέψτε μου να πω ότι είτε φύγεις από μια εκπομπή με καλό τρόπο είτε με κακό, θα πουν ότι έφυγες με κακό. Βγήκε ο Ποσειδώνας είπε μια αλήθεια και μαθαίνω ότι θα βγει και στη Ναταλία να τα πει το Σαββατοκύριακο. Ο άνθρωπος λοιπόν, είπε μια αλήθεια, μπορεί να πιέστηκε και να μην κοιμόταν. Έχω καλές σχέσεις μαζί του, μιλάω δέκα φορές την ημέρα στο τηλέφωνο μαζί του, αλλά όλες οι εκπομπές λένε ότι λέει ψέματα και ότι έφυγε επειδή τσακωθήκαμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Δεν του είχαμε υποσχεθεί τίποτα. Του είχαμε πει ότι θα είναι στη θέση που ήταν πέρυσι ο Βαγγέλης, δηλαδή να κάνει σχόλια, αλλά δεν το άντεξε. Κράσαρε ο οργανισμός, είναι ανθρώπινο. Δεν ικανοποιείται το κοινό, θέλει αίμα. Ο Λιάγκας τρώει ανθρώπους. Εντάξει είναι από burger, είναι από πίτσες, είναι από άλλα, δεν είναι άνθρωποι εδώ μέσα»