Τούνη - Απίστευτη δήλωση: Δεν γνώριζα ούτε τον Μίκη Θεοδωράκη ούτε τον Mad Clip (pic)

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη και προκαλεί για ακόμη μία φορά.

Την είδηση του θανάτου τόσο του Mad Clip όσο και του Μίκη Θεοδωράκη αρνήθηκε να σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, λέγοντας ότι.. δεν τους ήξερε!

Η χτεσινή ημέρα σκόρπισε σε θλίψη το πανελλήνιο. Τόσο ο δημοφιλής τράπερ, Mad Clip όσο και ο εμβληματικός Μίκης Θεοδωράκης έφυγαν από την ζωή την ίδια ημέρα, Πέμπτη στις 2/9 του 2021. Ο πρώτος σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 34 ετών ενώ ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης από χρόνια προβλήματα υγείας σε ηλικία 96 ετών.

Τα social media κατακλύστηκαν με αποχαιρετιστήρια μηνύματα και για τους δύο. Διάσημοι και μη, μετά τα τραγικά νέα του χτεσινού πρωινού, απέφεραν τον δικό τους φόρο τιμής προς το πρόσωπο των 2.

Η Ιωάννα Τούνη όμως εξέφρασε μία άλλη άποψη. Αν και παρέμεινε αρκετά δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια απέφυγε να κάνει την παραμικρή αναφορά στους δύο θανάτους. Αντί αυτού, προτίμησε να μας δείξει τις δραστηριότητες της στο γυμναστήριο, τα παπούτσια της, και φυσικά τα ταξίδια με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έτσι, έγινε στόχος από τους ακολούθους της οι οποίοι την ρωτούσαν γιατί δεν ανέβασε κάτι. Απτόητη η ίδια, απάντησε στο «κράξιμο» που δέχτηκε, ανεβάζοντας σε στόρυ τις απόψεις της:

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν κρατιούνται-Μαζί στο κρεβάτι

Mad Clip: Τα σοκαριστικά βίντεο και ο ιατροδικαστής δίνουν απαντήσεις

Μίκης Θεοδωράκης – Γιώργος Ζαμπέτας: Η γειτονιά των αγγέλων